Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

sevgicim elbisesi de ayakkabıları da bi harika....hele ayakkabılar şeker kutusu gibi...şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzunun...

kardelen güle güle giysin cicilerini elbisesi ayakkabıları badileri hepsi çok yakışacak kesin
bizim aldiğimiz ilk ayakkabısı canım daha önce doğum alışverişi yaparken kumaşlı olanlardan almıştım 2 tane bir de hediye gelmişti spor ayakkabısı onları bile fazla giymedik bizim doktor da yürümeden giydirme dedi evde 2 çorap giydiriyorum ben soğuk hissedersem veya dışarı çıkarkan patik ya da kumaş olanları giydiriyordum ben giydirsem de durdurmuyor zaten çıkarana kadar uğraşıyor

sağol huruyecim evde bende ayakkabı giyidrmiyorum
genelde çift çorap yada çarık çoraplardan giyiyor
ama dışarı çıkartırken ayakları üşüyor oyüzden aldım

Sevggiiiiiii çok beğendim elbisenizi çok güzelmiş bence eşofman altının rengide süper üzerine kırmızı tşört al giydir harika olur .
Ayakkabılara zaten sözüm yok çok cicili hepsini sağlıkla mutlulukla giysin güle güle kullansın canım .

Bende alışveriş yaptım ama resim koyma konusunda kararsız kaldım ... Hatta eşim alışveriş sonrası dedi Derine annen şimdi eve gidince bunların resmini çekicek hemen diye :))) O bile şaşırdı resimlerini çekmeyince direk kaldırdım cicileri artık üzerinde görürsünüz

sevgicim güle güle giysin çok şık olacak kardelen elbisesi ayakkabısı hepsi çok tatlı canım...

biz de izmirden alışveriş yaptık biraz kızlar
sevgicim kardelenin cicilerine bayıldım valla ay üstünde kim bilir ne şirin duracak yerim ben onu ya
hele o ayakkabılar bale pabucu gibi :))
güle güle giysin kuzum

kızlar en alt 2 resim portatif mama sandalyemiz
allah bunu yapan firmadan razı olsun yoksa izmir bana eziyet olacaktı kol ağrısından
nereye gitsek yanımızda götürüp rahatla hem kendimiz yedik hem de çınara yedirdik yemeklerimizi

bizim gibi çok gezenlere şiddetle tavsiye olunur :))

sibelcım cınarcık güle güle gıysın cıcılerı cok güzel cok da güzel yakısagına emınımm
bizde bı ara izmir düşünüyoruz alsancak tarafına kuzenımde var ordaa aslındaa
bende bişiler almak ıstıyorum ordan kaan a
özellıkle görmemız gereken bir magaza var mı sormadan edemedım sana

Deryacım biz çoğunu jokerden aldık iyi indirim vardı nikelar %50 indirimde
forum bornovada mothercare ve zara tercihimiz
bu sefer bir de agora alışveriş merkezinin bir kısmını gezebildik oker orada da var kipa çiğlide de

ay sahi her ne kadar biz uğramamış olsak da hello baby diye bir bebek mağazası açılmış bayraklıdan alsancak istikametine giderken yolun solunda

canım tesekkur ederım gıttıgımde mutlaka ugrayacagım ısallah
aldıklarımı paylasırım ısallah sonradaa.

teşekkürederim özlemcim sağol eşinede çok güldüm
boşver takma sen benimde kardeşim dalga geçiyor benimle
erkekler anlamaz böyle paylaşımlardan
sevgicim güle güle giysin çok şık olacak kardelen elbisesi ayakkabısı hepsi çok tatlı canım...
sağol asiyecim evet çok tatlı oldu aslında ben giydirdim eve gelince hemen
ama resmini çekmedim doğumgününde çekicem kısmetse inşallah

teşekkür ederiz sibel teyzemiz çınarın cicileride çok güzel
özellikle sarı siyah eşofman takımına bittim çok yakışıcak eminim
şapkasıda süper cicilerini giymiş şekilde resimlerinide bakliyoruz ona göre

kuzuların hepsinin cicileri çok güzeller..iyi günlerde güle güle kullansınlar..
evet her herde müthiş indirim var..çıkın çıkın alışveriş yapın kızlar..

ayy ben bu tokalara bayıldım.. çok güzeller.. kardelen kuzusu güle güle taksın tokalarını..
kızlar alıştırın kızlarınızı tokalara şimdiden azdaha büyüsünler bu zilliler bize toka filan taktırmazlar..:))
benimki artık çıkarmaya başladı valla. bizim saçlarımız bebekliğinden beri çok olduğu için biz hep tokalı gezdik öyle olduğu halde bile artık istemiyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…