Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

taktırmıyorki zaten kafasını sallayıp duruyor takana kadar işkence
takınca unutuyor henüz çıkarmayı öğrenmedi şimdi biz süslemeye çalışıyoruz heves edip
bikaç sene sonra bu kızların süslerinden bize gına gelicek buna eminim

sevgiii yirim ben o tokaları yirimm

benim toka takma hevesim kursağımda kaldı, Nisa hanım başına hiiç bişey taktırmıyor, ne şapka ne bere, kapişonunun bile çıkarıyor..

aldığın ciciler çok şeker, güle güle giysin şekerim,ama sanki elbise bana küçük gibi geldi, denedin mi?

sibelcim senin aldığın ciciler de çok şeker,hepsi çok güzel de
sarı eşofmanlara bayıldım, bir de şapkaya, bi gözlüğü eksik haaa, yaza gözlüklerde alınacak bebişlere..takımları sneye giymesi için mi aldn ? bi de kaç para??

oooo sevgiciğim doldurmusun valla...hepsi cok güzel cok cici hele tokolara bittim..iyi günlerde saglıkla giyisin kuzucugum...

sibelciğim cınar bey güle güle giyisin cok güzel cok sık hepsi...portatif mama sandalyesini nereden aldın canım ve fiyatı öğrenebilirmiyim mümkünse.birde su sarı takım var ya onun kısa kollu t-shortünü gördüm bayıldım alıcamda olmazsa bu takımdanda alayım.gidicem persembe günü jokere.odamı jokerden.
bende jokerde aldım biraz derin için.

Bende alışveriş yaptım ama resim koyma konusunda kararsız kaldım ... Hatta eşim alışveriş sonrası dedi Derine annen şimdi eve gidince bunların resmini çekicek hemen diye :))) O bile şaşırdı resimlerini çekmeyince direk kaldırdım cicileri artık üzerinde görürsünüz[/QUOTE]

canım lütfennn yaa ekle fotograf burada fikir sahibi oluyoruz...ne sakıncası olabilir ki bosver söylenen lafları hasetlenen hasetlensin :))) hehehe

tesekkür ederiz canım.evet cicili biciliye alısmısınız birazda sportif olsun dedim prensesim.ayakkabıları tavsiye ediyorum cok hos gercekten fiyatta cok iyi kacırma...

belkısçım teşekkürler
ilk 2 eşofman takımı seneye giysin diye alındı 2si 82 tlye geldi
sarılar bu sezonun tam net hatırlayamadım ama 75-80 tl civarıydı takımı

emelcim önce eşofmanı yazayım jokerden aldık canım sarıları da
mama sandalyesi de jokerden sanırm 74 tl idi
sonrasında mothercare de de gördük orada farklı bir marka vardı 54 tl idi
hatta kipada da sevi bebeninki vardı fakat kemer tokaları çok zayıf olduğundan kötüydü

http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=12327
79 imiş

Son düzenleme:
bu arada ben izmire gitmeden önce buradaydı sanırım bogibaby cepte mama sandalyesi reklamını görmüştüm git..gid. da satılıyordu siparişini verdim hatta izmir adresi verdim buraya yetişmez diye
24,5 tl idi
gittiğimizde gelmişti hemen hevesle o gece açtık kullanmak için çınar bir sağa bir sola eğildi 2. eğilmesinde neyseki tam güven vermemiş bana hop tokası açıldı ve az daha çınar sandalyeden kafa üstü düşecek gibi oldu
o yüzden bu aldığımın ilk önce tokasını kontrol ettim mağazada açtırıp
ciddi ciddi asıldım tutacak mı yeterince güvenle diye yerinden bie oynamadı o yüzden sevi bebeninki için öyle yazdım kızlar sakın ona para yatırmayın ziyan gitmesin

bu da dün çamaşırlıktaydı ütüsüz resmini çektim
hatta videoda oynarken üzerinde bunlar var çınarın

sibellll hemen haftalık tişörtlerin adresini istiyommmmmmmmmm...süperlerrrr....annem filan izmir de artık..ordan aldıysan..bi koşu gidip alsın..ayrıca bütün bebişlerimiz bebek sportif oldu canım..bahar gelmeden çiçek gibi açtılar valla...nike lara da bayıldım...

aylincim teşekkürler canım
diğer tarafa da yazdım ama buraya da yazayım
bodylerimiz zaradan forum bornova mağazasından aldık fakat başka var mı depolarında bilmem reyonda 2 poşet vardı bizim ayımıza uygun sadece onları da aldım gerçi başka mağazadan falan isterler belki ama istanbulda daha rahat bulursun bence

ikiz öğrencilerimin doğum günü vardı hediye almak için avm ye gittik,

15 dakkam var hediye seçmeye, doğum gününe yetişecez kaşla göz arasında kızıma lcw dan 4 tane yazlık atlet aldımlaelaelaelaelae, %70 e varan indirim vardı, tanesi 4 e falan geldidelikafadulden. ama foto çekmeye üşeniyorum yaaww

bu arada ikizlerime dee ykm den iki tane sweet aldım o da %50 indirimden, tanesi 10 ageldidelikafaduldençok kalite duruyor çok uyguna aldım,yarın gidip kızıma da alacağım, şööyle doya doya gezip alayım Nisoşa

kızlar bizde kusur kalmadık allahımıza bin şükür..gittik nike landık...fakat sizin gibi bol seçeneğimiz olmadı çünkü tükenmiş mallar..12-18 ay çok zor bulduk..yalnız bu resim yükleme sitesi açılmıyor nedense..mağazanın sitesinden bulduklarımı koyucam az sonra...

kızlar siteden bunları buldum..bunların dışında 2 eşortman takımımız bir de sezon tişörtümüz..artık site düzelince eklerim onları da...

aylin güle güle giysin kuzucuğun fiaytlarınıda yazarsan çok sevinirim senin için bir mahsuru yoksa bende bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorumdayerimseniben

belkısçım güle güle giysin nisacık
lcw'nin ürünleri de cıvıl cıvıl çok güzel oluyor :)

aylincim güle güle kullanın o yeşilli olan benim de hoşuma gitmişti fakat bedeni yoktu
biz haberdar olana kadar ortalık talan edilmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…