Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

canım iyiymiş gerçekten fyatlar bende tişört almayı düşünüyorum eşofman takımımız var birde spor ayakkabı bakıcam

asiyecim jokerde converse'lerde falan kampanya vardı 2 al 1 öde diye yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar çok güzel aldıklarınız iyi günlerde giymeyi nasip etsin etsin inşalallah .Bu yaz gerçekten tüm bebişler spora konsepti olmuş :))
Sibel bodylere bayıldım bende bakayım bir ara fırsat bulursam sezon mu onlar görmedim çünkü Zara da yeni sezon gelmişti gerçi ama dikkatimi çekmemiş

evet özlemcim çünkü kısa kollu
bunları çoraplarla falan sepet gibi reyonlara koyuyorlar ya da bir köşeye asıyorlar genelde aklında bulunsun

Bende kadife olana bittim valla güle güle kullansın Çınar bebek .Bu yaz bebekler do it do it just do it haydeeeee ..oldu resmen

sorma özlemcim valla kızılay dağıttı gibi olacak:))) ancak bunları bulabildik vallahi...aslında çok güzel şeyler varmış ama gerçi emel bana söylemişti ben geciktim bakmakta...

Hepsi çok güzeller arkadaşlar sağlıklı günlerde kullansınlar.
Bende aldım biraz birşeyler ama fotoğraf çekip ekleme fırsatı bulamadım
Akşama çekerim

SELAM HERKESE ARTIK ıŞE BAŞLADIM PEK GıREMıYORUM :)))
KIZLAR DÜN BENDE METROCITY AVM DEYDıM VE ORADA JOKERE UGRADIM AYAKKABIMIZ BÜYÜKTÜ ONU DEĞıŞTıRDıM...SEZON SONU ıNDıRıMıNDE BıŞEY KALMAMIS.ORADAN MOTHERCARE-ZARA-BENETTON DOLASTIM DURDUM.1-2 BıŞEY ALDIM EKLıYORUM ŞıMDı HUZURLARINIZDA :)))

BENETTONDAN YAZLIK T-SHORT

ZARADAN BOLERO

MOTHERCARE 2'Lı BADY

NIKE MONT

VE ARA ARA BÜYÜK BEDENıNı BULAMAYIP BÜTÜN ıLDEKı BOYNERLERı ARAYIP EN SONUNDA ANTALYA BOYNERDE BULDUGUM PALTO VE ıSTANBULA TRANSFER ETTıRıP MAGAZADAN ALDIM :))) SONUNDA KAFAYA KOYDUM YA ıLLAKı ALDIM
BU SEKıLDE PEK MODELı BELLı OLMUYOR AMA GıYıNCE COK SEKERRRRRR VE COK YAKISTI ASKIMA O YÜZDEN ARADIM HERYERDE....GERÇı BÜYÜK ARTIK SENEYE GıYECEK PRENSESıM.

HALASININ ALDIGI PALTO(HALASI ÜSTEKıNı ALMISTI AMA KÜÇÜK GELDı BÜYÜK BEDENı YOKTU MALESEF GERı VERıP BUNU ALDI...AMA BEN ARA ARA BULDUM :)))

MOTHERCAREDEN DAHA ÖNCE ALDIGIM 7'Lı BADYLER 5 TANESı YIKAMADA :)))

ARKADASIMIN ALDIGI KABAN ZARA

DAHA VAR AMA DERıNıN ODASINDA GıRıP ALAMADIM PEK UYANIR DıYE SONRA EKLERıM....
BU ARADA DOGUM GÜNÜ FOTOM VAR ONLARI NEREYE EKLESEM ACABA:)))

Ayyy bu arada benettonda bır montlar var sÜperr yaaaa bayıldım ama 24-36 ay yoktu yaaa sınır oldummmm...yeŞıl armalı bıŞeydı...fıyatta cok ıyıdı 50 kÜsÜr...offf aklımda kaldı valla bulmam lazım bÜtÜn ıllerı arayım en ıyısı hehehehe :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…