Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

emelcim yine hepsi süperrrr...nike yaşadı valla...boşalttık ne varsa reyonlarda...bu arada o fotolarını ayın bebeği annesine eklesene..ne de olsa mart annesi sensin...

Pişti olduk hayatım yine :)) Çok güzelmiş cicileriniz bayıldım valla mont aradığına değmiş gerçekten çok süper artık önümüzdeki kış görürüz üzerinde .Güle güle giysin kuzucuk .
Ben artık mothercareden body almıyorum çok açılıyor ya yakaları bütün omuzları meydanda geçen oturdum çıtçıt diktim yuh dedim sonrada kendime V yakaları var ama onlar güzel derli toplu

Doğum günü bölümüne koyda bakalım resimlerinize

Nereye başladın hayatım işe Derin ne olucak kim bakıcak

Son düzenleme:
aylinciğim cok saol hayatım valla jokerde nıke de kalmadı bişey :)))
hangi fotoları valla canım dogum günü fotolarımızı bebeklerimizin cicileriyle footgrafları bölümüne ekledim:) ne bilim...yoksa giyisilerdenmi bhasediyon ne alaka:)))) heheheh bunları almayın diyemiii:))) hhahahaha hehehe

esaol özlemciğim sorma piştiyiz gene....canım evet yakalar acılıyor iste ama unuttum aldım bikere bu son aldıklarım 2'li olanlarında desenleri hosuma gitti...paltomuz güzel dimi hele giyince üzerinde süper duruyo ama suan büyük oldugundan model belli olmuyor seneye görürsünüz üzerinde artık...begenmene sevindim...
canım eşimle birlikte okullara halk oyunları calısması yaptırıyoruz...23 nisan için ekip hazırlıyoruz....ana sınıfı 1-2-3-4-5. sınıflar kafam kazan oluyor ne durdan ne suatan anlıyor küçükler hele.derinide anneme bırakıyorum gecerken dönüşte alıyoruz ama coooook özlüyorum bugün agladım resmen i.çim sıkıldı okulda hep cok zor yaaa sabahtan aksama kadar hergün nasıl bırakıyorlar dayanıyorklar bilemiyorum.allah yokluklarını göstermesin yaaa....

Çok güzelmiş Aylincim güle güle kazasız belasız hep güzel iyi yolculuklarda kullanmak nasip etsin inşallah .Siyah renkmi aldınız sizde birde kırmızısı var galiba aynı modelin ayrıca gerçekten uyguna gelmiş fiyatı ebebek e bakıyorumda 1300 tl .nerdeyse 400 tl kardasınız valla süper

canım valla ne varsa onu almak zorunda kaldık...siyah-lacivert kılıflı bizimki..ayrıca yanında 50 tl lik bir de yazlık kılıf hediye ettiler...

aylinciğim salopetinize bayıldımm canım çok güzel.. herşeyiniz çok güzel ama salopete bittim resmen. güle güle iyi günlerde kullansın çınarcığım.

kızlar paralara kıymışsınız...cok şık şeyler ...banada sizin gibi müşteri lazım...kızlar samsuna geldıgınızde magzama beklerım tum enerjınızı ve paranızı bana bırakabılırsınız ...:)

şafakcım y-london bende epeyce sattım bi zamanlar:))...kapanan bir mağazadan toplamıştım ürünlerini...gg den sattım..hala satışta olan birkaç y-london ım var..hatta bugün bir bluz sattım..tabi mağaza satışı gibi değil ucuza alınca ucuza satıyosun..bugün sattığım bluz aşağıda:)

Aylin çok gzüelmiş aldıkların bende kot pantalonlu takımla eşofmanlara bayıldım .Valla ıstanbula gelirsem seni bulucam kalite ucuz alışverişin adresisin resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…