Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

sağol sibelcim..eşortmanlara bebe yağı döktük bile..gerçekten annemin dediği doğru yediği helal giydiği haram derlermiş....

ya bebe yağı kullanıyor musunuz siz??
nasıl kullanıyorsunuz ne zaman
ben geçen yıl banyodan sonra sürüyordum sonra bıraktım

sibelcim ben her banyo sonra yağ ile masaj yapıyorum...yani 2 günde 1...zaten oğlanın cildi kuru biraz...hemde masajı seviyo....ayrıca topuk çatlağınız filan varsa sizde sürün bire bir valla:)

sibelcim bende kullanıyorum bebeyağı hem kutaya hem kendime zemuszemus
ayrıca kızlar size bu bebeyağıyla ilgili bir sır veriyim saçları dalgalı olan arkadaşlar banyodan sonra hafif nemliyken jole misali bebeyağını sürerseniz saçlar kabarmıyor ve lülle lüle oluyor tavsiye ederim :dance:

kot takımına bayıldım tşirtin kırmızısından halamızda bize almış lcw den çok güzel duruyo çınarcımada eminim çok yakışır hatta aylincim üstünde görebilirmiyiz cicilerini :)) güle güle eskitsin inş

çiğdemcim cidden mi yaa
anam ilk banyoda deniycem bunu sırf çok kabarıyor diye her banyo sonrası elimde düzleştiriciyle dolaşıp duruyorum

arada ben de yapayım bari
aman kış üşütür müyüz diye oyalamadan giydirelim diyoruz ya sanırım ondan oluyor
gerçi giyinmesi için bile çınarı tutamıyoruz ama masa için durur mu göreceğiz :)

Bende ilk doğduğunda yağlıyordum şimdi yağlamıyorum.

Sanki vücüdü ıslak kalıyormuş gibi düşünüyorum.. üşütecek diye korkuyorum

Ama hep hastayız hep hasta

evet kızlar ben de yağlıyorum Nisa yı, hem mis gibi kokuyor, hem nemleniyor, hem de rahat uyuyor. Nisayı yağlamak ta bir olay, o kaçıyor ben arkasında yakaldığım yerde yağlamaya uğraşıyorum::)) bir savaş halindeyiz ama yağlamyı da ihmal etmiyorum

ben de yaglıyorum. bayılıyor zaten. o tutuyo elınd eşişeyı ben alıp elıme dokuyorum tekrar beyefendıye ıade. elıme dokunce baslıyo sırıtmaya zaten cok hoşuna gdıyo.

aylincim oto koltuğunuz ve cicileriniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanıp güle güle giyin
ben 40ı çıktıktan sonra yağlamadım hiç eşim aklınca kimyasal onlar diye kullandırtmıyor 40 içinde de has zeytinyağı ile yağlamıştık

sibelcim bak dene memnun kalacaksın hemde pamuk gibi oluyor ama bolca jole gibi sürme elinin içine birazcık dök o bütün saça yetiyor.
kızlar valla bende tam heryerini yağlayamıyorum kutayı elimden geldiğince eşim tutuyo ben yağlıyorum ama kan ter içinde kalıyoruz kafamçokkarıştı

senin eşin pimpiriklik de beni de geçmiş yahu:))) bu arada sağol canım..dediğim gibi eşortmanlar battı bile...

bende yağlıyorum hala ama direk uygulamıyorum bizimkisiçok terlediğinden. banyoda en son suyunun içine bir miktar döküyorum. sonra havluyla kurutuyorum nemlendirmiş oluyor.

kızlar benimde iyiki aklıma getirdiniz şu yağlama işini az önce oğluşumu yıkayınca bende bebe yağıyla yağladım çok hoşuna gitti.

senin eşin pimpiriklik de beni de geçmiş yahu:))) bu arada sağol canım..dediğim gibi eşortmanlar battı bile...

sorma aylincim ya çok pimpirikli kavanoz mama yedirtmiyor kokusu kötü diye hatta devam sütüyle kaşık mamalarına bile karşı da onu yedirme bunu yedirme ne yedircem diye kızınca onlara pek bir şey demiyor ama tutarsızlıkları da var yıkamadan eline elma falan veriyor mikroba da alışsın diyor kafamçokkarıştı şaşırtıyor beni sempatiksalakcinni

aylinciğim ne güzel ciciler almıssın kuzucuguma.çok begendim hepsini....iyi günlerde güle güle giyinsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…