Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

off ne zamandır yayınlamayı bekliyorum nihayet yapabildim

bu kızıma aldığım tahta takmalı tren: 40 TL

Son düzenleme:
bu da aşk böcüğüne aldığımız ilk kitabımız..15 TL

Son düzenleme:
Senin aşk böcüğünüde oyuncaklarınıda yiyim ben iyimi .Çok güzeller ve eğiticiler güle güle oynasın böcüğünüz :))

teşekkür edriz canlarımopuyorumnanaktan Nisa şimdiden trenlerin parçasını bir odadan bir odaya taşımaya başladı her odada birparça takılıyor ayağıma, bakalım ne zaman hallederiz trenimizi, kitabımızı da sık sık okuyoruz..

aylin hepsi çok ğüsel ayakkanularımzı aynı bizimki kahvarengisi ben içerenköy karfur jokereen aldım 49.90 tl siiznki de aynımı

belkısçım nisa güle güle oynasın oyuncaklarıyla
ay burada oyuncak paylaşmak iyi oluyor fikir ediniyor insan
tren hoşuma gitti benim de

aylincim güle güle giysin ve gezsin bizimki de gerçekten yürümeye başlarken 2 ayakabısından biri nike'tı ama eski sayfalarda vardır resmi hemen cırt bandı açılıp ayağından çıkıyordu
şimdi giydiriyorum o ayakkabıyı eskisi gibi sorun çıkartmıyor
belki de önceden biraz büyük olduğundan kolay çıkabiliyormuş

ben de eşleştirmeli kitap ne diyecektim
görünce anladım
yılbaşında gelirken oğluşumun teyzesi getirmişti aynısını
çınar parçaları eşleştirmekten ziyade alıp gezdirip keanrlarını ısırıp etrafa saçıveriyor eşleştirme işi bana kalıyor :))

dündü sanırım ıgıl pıgıl mıydı yazmıştın
o da ne acaba demiştim
sahi herhangi bir aksiyon var mı o oyuncakta??

AAAAAAAAAAAAAAAAA Benim yazdıklarım nereye gitmiş yahuuuu .
Bugünlerde tuhaflaştı bu site bana karşı her yeni girişimde şifre giriş soruyor hadi bakalım hayırlısı .
Hemen yenileyim mesajımı ..

Aylincim ayakkabılarınız çok güzel tam erkek işi .Hep güzelliklere yürüsün inşallah oğluşun ..

Eşleştirmeli kitabınıza bayıldım ilk defa görüyorum böyle birşey hemen almam lazım neme lazım kusur kalmayalım bizde ..

Bodyler zaten süper yanlız senden ve SİBEL den rica etsem bodylerle resim çekip koyarmısınız .ben de alıcaktım ama zarf yaka olduğunu görünce vazgeçtim .mothercareinkiler çok açılıyor bunlarda öylemi bir göreyim bakalım kuzuların üzerinde .

Bir ıgıl pıgıl çılgınlığı başlamış gidiyor bizde Emel ciğimden öğrendik ama seyretmek nasip olmadı daha .Güle güle oynasın Çınar cım ıgıl pıgılıyla .

özlemcim ben artık mothercare almıyorum aynı şeyden şikayet ediyordum çünkü
zaranınkilerde böyle bir problem yaşamadım geçen yazdan beri kullanıyorum ben zaranın bodylerini
ama unutmazsam yarın çekmeye çalışayım

ayyy daha çoooookkkk çalışmamız lazım ya
bak şimdi ıgıl pıgıl öğrenmem lazım :S

igıl pigıl son aşkımız..oyuncağın altında tekerlekleri var işte fazla aksiyonu yok..aslında bunun büyük boy bebek şeklinde olanı var karnına basınca gece bahçesinin müziği çalıyo filan ona deli oluyo ama 1 gün oynayacak atacak kenara 40-50 lira vermiyim dedim..sırada makapaka-tombilibu ve abzidayzi var alınacak çünkü:)) bu arada hemen saatlerini yazayım trt çocuk gündüz 12.00 - akşam 20.30...hepsi bayılıyo bebeklerin...

hay allahım yaa
biz de takıntı babytv ve babyfirst tv
hiç başka kanal açmıyoruz ondan bu cehalet :)))

çınarın odasına halı bakarken mağazanın birine girdik
adam benten var dedi
eşimle birbirimize baktık o ne yaa diye :))
meğer saati meşhur bir çocukmuş da saatinden disk mi atıyomuş ne
nerden bilelim P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…