Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

güle güle eskitsin çınarcık ayakkabılarını çok güzeller ben de alacaktım aynısını da ilk ayakkabısı biraz daha boğazlı olsun diye vazgeçmiştim 2.ye alırız artık çok hoş çünkü tişörtleriniz oyuncaklarınız da çok güzel iyi günlerde kullanın onları da biz de izleyim şu igıl pigılı bu arada makapaka-tombilibu ve abzidayzi bunlar ne aylin? benim de sibel gibi hiçbir şeyden haberim yok geçen gün komşunun oğlunun o kadar acyibine gittiki benim benteni bilmemem kolunda saati varmış ne güzelmiş o dedim benten dedi o ne dedim bilmiyon muuuuu dedi :)))

bende herşeye fransız kalmışım.benim oğlan yumurcaktaki caillu ya biraz bakıyor.gece bahçesindeki karaterlere bakınca ağlamaya başlıyor korkuyor.dünde tv de ağlayan bebek gördü oda ağlamaya başladı. hatta gün boyu aklına geldikçe ağladı iç çeke çeke. arkadaşımın bebeğindende tedirgin oluyor o ağladıkça bizimkinin ödü patlıyor.

Ay çok alem ya .
Birde power rangerslar var galiba geçenlerde arkadaşların çocukları falan birlikteyiz ellerinde dandik gibi duran telefon yiyorlar birbirlerini bide telefonun kapağını açınca ışık falan çıkıyor onlar da oka moka gibi birşeyler söylüyorlar neyse çocuklardan birinde yok ay ben alayım sana dedim .neyse alıcam gittim mağazaya bir baktım 90 tl o dandik dediğim telefon şoka girdimm .Şimdi anlamıyorlar ama biraz büyünce çocuklarla oyuncakcılara girilmez valla ...

evet kesinlike girilmez özlem.burda büyük bir oyuncakçı var hamileyken gitmiştim oraya resmen kaybolan çocukları anons eden birisi vardı kopmuştuk gülmekten:)))) her oyuncağın başında ağlayan bir çocuk bunu bana alcaksınız diye.gün gelicek bizde yaşıycazkaydirigubbakcemile3

işte ıgil pigıl ın diğer karakterleri...gece bahçesini seyrederseniz çözersiniz...daha ninkinonk var hahu lar var...pontipaym lar var:)))

aylinciğim görüsemiyoruz hayatım...aldıkların süper cok güzeller.....yakısır cınarımada...badylerden buldun heee sonunda.hepsini güle güle kullansın giyisin koşsun oynasın kuzum...canım gece bahcesini bizde izleyenlerindeniz....bende yana yakıla upsy daisy'i arıyorum derine müzikli olanını hiçbiryerde kalmamıs...nettende almak istemiyorum...bende derine kot pantolon aldım...bizim merdivenleri ihtiyactan mecburiyetten silen bir bayan vardı...bıraktı...yurt dısından arkadası orjinal marka ürünler yolluyormus oda satıyormus bende yeni öğrendim.gap-guess-burrbery-
u.s polo yokmu dedim.onlardanda var evde bir valiz dolu dedi getireyim sana valizle bakarsın dedi tamam dedim...4 gözle kadını bekliyorum ama daha gelmedi o benim telimi aldı ben almadım sinir oldum yaa bekliyorum gelsin diye merak ediyorum neler var..bakın aldıgım kotun fotografları koyayım.
markası
est.1989... 35 tl aldım.normalde bu marka bir t-shırtın fiyatı 60 tl civarı.
üzerinde kelebekli nakıslar var pacası kendinden katlı düğme olan yeri düğme seklinde cıt cıt rahat olması acısından ...valla ben cok begenerek aldım ...yıkaması modeli v.s tam tarzım..bakalım begenecekmisiniz.

Son düzenleme:
Emel naber süpermiş valla pantolon bu konuyla ilgili senden haber bekliyorum bende dün gece aramışsın mesaj gönderdim ama görmedin sanırım .güle güle kullansın Derin hanım harika valla

Saol canım...valla kadın bı gelse sÜper olucakta gelmedı yaa bende dÖrt gÖzle beklıyorum.hemen haber vereceĞım sana..evet aradım senı 3-4 defa gece bahcesını sÖyleyecektım...mesajlarınıda gec gÖrdÜm hayatım.

evet canım joker den..bir de renkler dizisi var..ama onun için erken diye düşündüm..hayvanlarla başladık bakalım..3 dakikada sıkıldı ama hadi hayırlısı:)

bide plastik hayvan seti edinin aylincim.Şu çiftlik setleri var ya.Benim oğlan onlarla ilgileniyo baya.Oturuyoruz rahat 10 dakika kişniyorum,mölüyorum,meeeliyorum o da hayvanları eline alıp hareket ettirio.En sevdiğimiz de at sesi.Büüüüüü:))))

Ay canım valla çok makbule geçer .Bende ne zamandır almıyorum mothercareden geçenlerde hepsinin yakasına çıt çıt diktim oturdum sinir geldi hem dünyanın parası hem omuz dekolteli .Gerçi çarşıdan aldıklarımın da ya çıtçıtı koptu ya önünden etiketleri .

özlemcim sabah çektim fotoları ama çınarın en hiperaktif olduğu saatler sadece 2 poz yakalayabildim
umarım fikir vermeye yeterli olur

ooooo süpermiş zarf olmasına rağmen ne kadar kapalı hemen n eyapıyoruz en kısa zamanda zaraya uğruyoruz

evet özlecim ben bunlarla çok rahat ettim işin aslı
hem penyeleri de yumuşacık oluyor hiç rahatsızlık vermiyor

Bunlarda bizim yeni sezon alışverişlerimiz tamamı Zara ..Ne yazıkki bodylerin bedeni kalmamış diğerine gitmek lazım bir sonraki alışverişe kısmetse ..
Elbiselerimiz ...

Denizci kızına denizci elbisesi :))

Bluzlerimiz ...

Kabul ediyorum ben bir alışveriş koliğim .Çekiliş için erkek bebişlerimize birşeyler bakarken bayıldığım amannn erkek kız farketmez diyerek aldığım şort ..

Tabii ki kusur kalamadık Çınarın eşleştirmeli kitabından da aldık D&R ..

Renkler eşleştirmeli kitap

Fisher price türkçe konuşan kurabiye kavanozu

Bir mucize beklediğim ama nedense almayı ertelediğim kitabı nihayet aldım

Bunu aslında Aylin çok güzel söylüyor abzideyzi makapaka huuuu muydu nasıldı :))

Son düzenleme:
derin kuzusu iyi günlerde kullansın yeni cicilerini.. pişti olmuşuz şekerim bizde cumartesi alışverişe çıktık :)) kırmızı elbiseden bizimde var

siz parfüm kullanıyormusunuz biz ilk defa aldık kızama oda eksik kalmasın dedik :)

birazda uzun kollu T-Shirtler aldık. yıkandıkları için bazıları ütüsüzler :)

Son düzenleme:
Ya inanmıyorum Sümeyye tişörtlerimizde pişti ben beyazını aldım ama derin uyuyor diye onu ekleyemedim artııı senin aldığın pembe elbisenin beyazını çok beğendim aslında sonra bu aldıklarım biraz yüklü gelince onu erteledim ama aklım kaldı yanii .Kot şortunuzada bayıldım burda yoktu ondan ( hepsi çok güzeller canım Berracımda güle güle kullansın iyi günlerde ..oyyyyy yaz gelsede giydirsek :))
Parfüm nasıl bu arada ben cesaret edemedim almaya tıkar rahatsız eder falan diye testerıda yoktu ...

Son düzenleme:

ayy pempe elbisenin beyazı varmıydı ben görmedim başka zaraya bakayım değişeyim aslında bende aynı renk mayoralden almıştım bunun modeli çok hoşuma gitti diye aldım beyaz olsa onu alırdım bakayımda değiştireyim bari :)

Yeniledim mesajımı son eklediklerini gördükten sonra .

hayatım bulamazsan gönder bana ben hediye geldi deyip beyazıyla değiştirip göndereyim sana nasıl fikir :)))) Burda pembe yok galiba yada hiç gözüme çarpmadı

benimde aklıma ne geldi diyim.. ben bu hafta hemen bunun beyazını alayım sanada benim aldığım pembeyi hediye göndereyim nasılsa nisan ayı bebeği sizsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…