benimde aklıma ne geldi diyim.. ben bu hafta hemen bunun beyazını alayım sanada benim aldığım pembeyi hediye göndereyim nasılsa nisan ayı bebeği sizsiniz :)
2010 yaz kreasyonları çıkmış ortayaaa:) abzi deyzi abzii duuu ya aylin teyzesinden koca bi öpücük...denizci elbisesi ve unisex şortu harika....berroşumun yazlıklarına da bittim bennn...kot kapri-pembe şortlar filan harikaaa...valla bunların üzerine eklenmez zaten bende oğlana dün kipa dan bolca 3 tl ye tişört aldım ama dedim ya bu cengiz abazoğlu koleksiyonu yanında bizim ki çarşamba pazarı kaldı yani:)
Benimkide arçelik 2770 modeli ben ütüde bırakırım o zaman ben çok seviyorum ütü yapmayı o yüzden herşeyimi ütülerim çoraplara kadar düşün yanii nasıl bir manyaklıksa ..
Valla bende razıyım 2 saat -3 saat hele bu kış iyice daraldım Derin uyumadan çamaşır asamıyorum vs.
Birde indirim yapmışlar sen ne kadara almıştın benim aldığımın liste fiyatı 1370 tl.ymiş ama 590 indirmişler hemen kaptık bizde :))
Sağol Asiyecim kız doğurun hadi 2.leri sizde gerçekten süper şeyler var :))kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel güle güle giysin kuzucuklarınız elbiselere özellikle bittim
oo sümeyye yaz sezonunu başlatmışsın...hatta başlatıp bitirmişsin...ne kadar çok ciciler almışsın ...hepsi birbirinden şık güle güle giysin berra kuzusu....
özlem sende güle güle kullan makinanı canım...yazın neysede kışın büyük kolaylık olur..
canım benimkide 2760 modeliymiş bende sen yazınca baktım.. bacasız olanlardan benimkide.. biz çamaşırmakinasıyla birlikde almıştık 2200 dü ikisi kanpanya olduğu için benim kurutma 220 küsüre geldi sanırım.. çamaşır makinası pahalıydı.. 9 kiloluk olandan aldım.battaniye yorgan filan yıkanıyor içinde.. :)
bayyıldım buna süper ya kızarın ne kadar cok secenegi varr
ikinizinde aldığı kıyafetler muhteşem,fiyatlarını de yazsaydınız keşke, çok merak ettim, yazlıklar tamamlanmış sizlerin, ben de yavaş yavaş alıyorum sezon açılmış, bugün 3 tane bady aldım harika bişey,bir de denizci alt üst takım beğendim, ayırttım, onu da alacağım, ama muhteşem bişey sizin yayınladığınız beyaz pantolana da bayıldım, kızıma kesin alacağım o beyazdan..
güle güle giysin minik prensesleriniz
yaaaaakannehir 40-50 tl civarıysa fiyatlar çok da uygun değilmiş:uhm:, bizim burada zara yok ben de merak ediyordum,ne bilim zara zara diye bahsedince herhalde fiyatları uygun ki zir zaradır gidiyor diyordum, demek ki kaçırdığım bişey yokmuş::))::roflol:içim rahat etti şimdi sırnaşık şey-50 ye o tip elbiseleri ya da kıyafetleri her bebek mağazasında buluyorum zaten.bücürük ten, ceylan bebe den kanz dan vs..aklıma gelmeyen bir sürü bebe mazğzasında buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?