Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

yukarda eklediğim resimdeki bolero 26 tl ucuz buldum die nasıl sevinçle aldım.. berrnın doğum gününde elbisesinin üstüne çok aradım ben bolero.. 60 dan aşşağı yokdu.. onlarda triko tüylenme riski var.. bizde kendimiz örmüştük :))

yaa kızlar çok alaksız ama aklıma gelmişken burada bir mağazada 300 TL lik ipekyol un elbiseleri 70 TL ye düşmüş, 1 tane modelini beğendim, ellerinde tek kalmış bakalım yakışırsa alacağım.yaa ipekyolda 600 TL ye kadar elbise varmış, şok oldum

valla ozaman sen şanslısın canım ben bulamıyorum.

sen ciddi misin:1shok::1shok: aaa ben bir daha alanya ya pahalı demicem arkadaş, kesin kararlıyım, demek şimdi 40-50 TL ya kaliteli elbise ya da pantolon bulamıyosun haaa:1shok: vallahi canım, yolun düşerse alanya ya gelirsen bir gez diyeyim o zaman,çünkü heryerde fiyatlar o aralıkta, hatta ben Nisa ya daha yeni aldım elbise , üşenmezsem çekeyim, göndereyim,YKM den aldım, 45 TL.hem de yeni sezonkafamçokkarıştı

hatta kayınpederim geçen yıl ben hamileyken Nisa ya mavi jeans tan mont aldı, 60 TL ydı bedava almış desenize.delikafadulden

Beyazı çok güzel çünkü ben de bugün gittim Zaraya ama nasılsa vardır diye sormak aklıma gelmedi ama bulamazsan ben arayıp sorayım istersen .
Bende bugün diğer mağazasına gittim orda da daha farklı şeylerde vardı ayyy gene aldım dayanamadım alsanaalsanasmile eklerim sonra resimleri .İndirimden artık seneye için birşeyler alıcaz zaten eylül de giriyor zaten indirime gıccıklar

Valla bende bulamıyorum Belkısçım aslında pek bakmıyorum da başka mağazalara Zaranın tarzı çok hoşuma gidiyor çünkü .Hep benim sevdiğim gibi soft renkler var .

Öylemi diyorsun yanii gelemeyelim o zaman biz İstanbullara falan allah muhafaza kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana sağol canım erkekler içinde süper seyler var benim aldıklarımdan şort erkek reyonundan kaydirigubbakcemile3

ÖZLEMMMciğim hayatım..int de sorun olduğu için baya bi giremedim...sonra girince ...cicileriniz alt altaya...ben hepsini berranın diye baktım şekerim...astigmat oldum herhal:))
canım bayıldım bayıldım bayıldım....tek keli meyle çoook süper..bak şimdi gönlünü almak için söylemiyorum..dediğim gibi hepsine berranın diya baktım...hatta sümeyyeye yazdığım msjda yaz sezonunu açmış ve kapatmıl demiştim birden bire bu kadar yazlık giysi alması biraz abartmış herhalde dedim....denizci elbisesi ve ptikareli elbiseye bittim yani...kız çocukları çook şanslı ne diyeyimm...
güle güle giyinsin derin hanımcım yakıcaklar bunlar ortalığı...bu kadar süsleyip püslemeyin nazar değecek bunlara.yahu...

merak ettim şimdi yeni cicilerinizi bekliyorum resimlerinizi :)

:))))
bak günahıma girmişsin :))) kız hepsini ben alsaydım heralde evin yolunu bulamazdık çünkü evimiz satılmış olurdu muhahhahaha..

ya benim aldığım elbiseleri de göndereyim size bir ara, bir bakın bakalım modeller benzemiyor mu? yani tarz açısından.fiyatlarını da yazarım , ben de Nisa ya aldığım giysilerde kaliteye ve güzeliğine önem veririm, ben benim aldığım fiyatlarla aynı olmasına şaşırıdm sadece kızlar aldıklarınız mükemmel, çok beğendim ama nebiliim ben zarayı daha uygun sanmıştım::))) meğerse aynıymış::))

Sağol hayatım ahhh birde sizin gibi saçlarımız olsa tam süper olucak zemuszemus

canım bazen bizede uygun düşüyor dediğim gibi ama modeli daha güzel kalitesi daha kaliteli ürünler herzaman pahalı oluyor..bende hep zaradan almıyorum yeri geliyor pazardan yeri geliyor isimsiz mağzalardan alıyoruz.. ama ne bilim işte marka olan ürünler herzaman daha pahalı benettondan sezon sonu alış verişi yaptım geçen ay 7 tl ye sivitler tiriko elbise 16 tl ye kot pantolon filan aldım.. herzaman aynı olmuyor işte markalı ürünler sezonda pahalı oluyor

merak ettim şimdi yeni cicilerinizi bekliyorum resimlerinizi :)
Ekliyorum o halde :)))

:))))
bak günahıma girmişsin :))) kız hepsini ben alsaydım heralde evin yolunu bulamazdık çünkü evimiz satılmış olurdu muhahhahaha..

Bende aynen valla bugün kendimede birşeyler aldım ne zamandır hep Derine alıyorum diye son mağazada artık pos dıııııııtttt diye öttü limit dolmuş meğer eşim akannehir ekstreyi görünce

Yok hayatım çok uygun değil tşörtler bile 22-27 arası en ucuz elbiseler 40 tan başlıyor 70 e kadar çıkıyor .Ekle tabii görelim bizde yeni cicilerinizi

Artık almam yeter diyordum takii bu romper ı görene kadar tamamı Zara

Romper 46 tl.

Şapkasız çıkmam abiii 20 tl.

Günlü olanlardan kalmamış bizde hayvanlı bodylerden aldık 5'li 40 tl.

valla yine en şıklarını almışsın canım iyigünlerde kullansın derinciğim.

ayrıca şapkanızda çok güzel bende beğendim alıcaktım bugun ama berranın kafasına olmadı en son beden 52cm olmadı yani koca kafalı kızım.

Sağol canım çok teşekkür ederiz .Bende denemedim şapkayı daha Derinsiz çıktım alışverişe rahat edeyim diye inşallah olur olmazsa değiştiricez artık

Sağol canım çok teşekkür ederiz .Bende denemedim şapkayı daha Derinsiz çıktım alışverişe rahat edeyim diye inşallah olur olmazsa değiştiricez artık

bu modelin büyük boyunda fiyonku yan tarafında olanı vardı o oldu benim koca kafalıma ama çok yakışmadı..almadık bizde daha gelir dedik yeni sezon şapkalar. bakalım.. biz bizim tatilimiz yaklaşıyor şimdi mayo alıcaz kızıma mothercarede bi mayo beğendim fiyatıda iyiydi aslında 40 filandı onu alıcam şimdi bide yazlık beyaz akkabı aldıkmı tamamdır :))

Ay oraya ne zamandır gitmiyorum ben kat kat elbiseler vardı orda onlarda süperdi bir ara mothercare yapayım bari .ne zaman tatil bizde 19 mayısa kaçalım diyoruz ama kısmet tabii.
Benettona baktınmı şapka ordan almıştım ben çok güzeller oradakiler .
bak bu modeli geçen sene almıştık bu sene içinde aynı modelin lacivertlisini almıştım var bu sene değişik renkleri

Son düzenleme:

bizde 17 mayısda gidiyoruz 5 gün didim capris plas 4 senedir aynı yere gidiyoruz.. erken rezervasyon yapıyoruz kişi başı 150 tl 30 kişilik gurup götürüyorum :))

güzelmiş şapkanız ben bakmadım daha bakmadım benettona.. aklımda olsun bakayım.. artık büyüdülerya hasır şapkamı alsam diyorum zaten paraşütte takarız arada

ayyyyy süperrrr yaaaaaaaaaaa bunlarrrr bayıldım bittim hepsine su bu güzel demiyeceğim hepsi harika.allah saglıkla giymek nasip etsin..ayyy yaz gelsekte sere serpe dolastırsak kuzuları......ama özellikle berranın kot kaprisi ve derinin romperi feciler...hemen gidip almalıyım ikisinden...ben gecen sezon sonu cok elbise aldım ama bu sene içinde 1-2 bişey alacagım...offf zor dayanıyorum vallahi...ev baktıgımızdan pek bişeyde almak istemiyorum....sümeyyeciğim gecen sene bende caprise palace deydim....minileri askılıları giyip gezdim nerdeyse döveceklerdi beni türbanlı bayanlar bir bakısları vardı...ben annem ve arkdasım birde annesi gittik.ramazanda gittik.giderkende dedik ayyy şimdi herkes orucludur biz tutmuyoruz bu sene tuhaf olacak annaaa bi gittik kiii oruclu yok sözde seferiymiş...ne alakaysa yatmaya yerin var kalmaya yerin var ekmegin suyun var ne seferisiyse oyüzden kimse tutmuyordu ...bidahada gitmem zaten acık insanları görünce cok cins bakıyorlar((

Son düzenleme:
saol emelcim koşş all valla kalmıyor bişey sonra anında bitiyor yeni sezon..
canım tatil içinde şok oldum yanii biz 4 senedir gidiyoruz bi sorun yaşamadık hiç türbanlı bayanların olduğu kadar açık bayanlarda var herkezin kendi tercihi kızıyorum ben böle şeylere işte hepimiz müslümanız neden bu ayrımcılık önemli olan insanın içi güzel olması ne kapalı insanlar gördüm içleri boşş ben girmiyorum bu tarz polemiğe benim için önemli olan insanların kalbi.. ve beyni orda kötülük yoksa bu yeterli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…