valla ozaman sen şanslısın canım ben bulamıyorum.
özlem bu arada ben baktım bugun beyaz elbiseye beden kalmamış yaa alamadım 2 zara gezdim ama ikisindede beden kalmamış..hafta sonu başka avm yolu gözükdü bize yani bide sezon sonunu bekleyelim desek bişey bulamayacakmışız :)
iyi yapmışız valla erkenden almakla
yaaaaakannehir 40-50 tl civarıysa fiyatlar çok da uygun değilmiş:uhm:, bizim burada zara yok ben de merak ediyordum,ne bilim zara zara diye bahsedince herhalde fiyatları uygun ki zir zaradır gidiyor diyordum, demek ki kaçırdığım bişey yokmuş::))::roflol:içim rahat etti şimdi sırnaşık şey-50 ye o tip elbiseleri ya da kıyafetleri her bebek mağazasında buluyorum zaten.bücürük ten, ceylan bebe den kanz dan vs..aklıma gelmeyen bir sürü bebe mazğzasında buluyorum
ya bu kızlar bu sene bunları gyınce bzım oğlanlar gozukmesınler. bebişlerımız kara sevdaya duser mazallah :)) bayıldım hepsıne elbıseler badyler şortla rkapriler cokkk ciciler. gule gule gıysın fıstıklar.
Beyazı çok güzel çünkü ben de bugün gittim Zaraya ama nasılsa vardır diye sormak aklıma gelmedi ama bulamazsan ben arayıp sorayım istersen .
Bende bugün diğer mağazasına gittim orda da daha farklı şeylerde vardı ayyy gene aldım dayanamadım alsanaalsanasmile eklerim sonra resimleri .İndirimden artık seneye için birşeyler alıcaz zaten eylül de giriyor zaten indirime gıccıklar
Valla bende bulamıyorum Belkısçım aslında pek bakmıyorum da başka mağazalara Zaranın tarzı çok hoşuma gidiyor çünkü .Hep benim sevdiğim gibi soft renkler var .
Öylemi diyorsun yanii gelemeyelim o zaman biz İstanbullara falan allah muhafaza kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana sağol canım erkekler içinde süper seyler var benim aldıklarımdan şort erkek reyonundan kaydirigubbakcemile3
ÖZLEMMMciğim hayatım..int de sorun olduğu için baya bi giremedim...sonra girince ...cicileriniz alt altaya...ben hepsini berranın diye baktım şekerim...astigmat oldum herhal:))
canım bayıldım bayıldım bayıldım....tek keli meyle çoook süper..bak şimdi gönlünü almak için söylemiyorum..dediğim gibi hepsine berranın diya baktım...hatta sümeyyeye yazdığım msjda yaz sezonunu açmış ve kapatmıl demiştim birden bire bu kadar yazlık giysi alması biraz abartmış herhalde dedim....denizci elbisesi ve ptikareli elbiseye bittim yani...kız çocukları çook şanslı ne diyeyimm...
güle güle giyinsin derin hanımcım yakıcaklar bunlar ortalığı...bu kadar süsleyip püslemeyin nazar değecek bunlara.yahu...
Sağol hayatım ahhh birde sizin gibi saçlarımız olsa tam süper olucak zemuszemusÖZLEMMMciğim hayatım..int de sorun olduğu için baya bi giremedim...sonra girince ...cicileriniz alt altaya...ben hepsini berranın diye baktım şekerim...astigmat oldum herhal:))
canım bayıldım bayıldım bayıldım....tek keli meyle çoook süper..bak şimdi gönlünü almak için söylemiyorum..dediğim gibi hepsine berranın diya baktım...hatta sümeyyeye yazdığım msjda yaz sezonunu açmış ve kapatmıl demiştim birden bire bu kadar yazlık giysi alması biraz abartmış herhalde dedim....denizci elbisesi ve ptikareli elbiseye bittim yani...kız çocukları çook şanslı ne diyeyimm...
güle güle giyinsin derin hanımcım yakıcaklar bunlar ortalığı...bu kadar süsleyip püslemeyin nazar değecek bunlara.yahu...
ya benim aldığım elbiseleri de göndereyim size bir ara, bir bakın bakalım modeller benzemiyor mu? yani tarz açısından.fiyatlarını da yazarım , ben de Nisa ya aldığım giysilerde kaliteye ve güzeliğine önem veririm, ben benim aldığım fiyatlarla aynı olmasına şaşırıdm sadece kızlar aldıklarınız mükemmel, çok beğendim ama nebiliim ben zarayı daha uygun sanmıştım::))) meğerse aynıymış::))
Ekliyorum o halde :)))merak ettim şimdi yeni cicilerinizi bekliyorum resimlerinizi :)
:))))
bak günahıma girmişsin :))) kız hepsini ben alsaydım heralde evin yolunu bulamazdık çünkü evimiz satılmış olurdu muhahhahaha..
ya benim aldığım elbiseleri de göndereyim size bir ara, bir bakın bakalım modeller benzemiyor mu? yani tarz açısından.fiyatlarını da yazarım , ben de Nisa ya aldığım giysilerde kaliteye ve güzeliğine önem veririm, ben benim aldığım fiyatlarla aynı olmasına şaşırıdm sadece kızlar aldıklarınız mükemmel, çok beğendim ama nebiliim ben zarayı daha uygun sanmıştım::))) meğerse aynıymış::))
valla yine en şıklarını almışsın canım iyigünlerde kullansın derinciğim.
ayrıca şapkanızda çok güzel bende beğendim alıcaktım bugun ama berranın kafasına olmadı en son beden 52cm olmadı yani koca kafalı kızım.
Sağol canım çok teşekkür ederiz .Bende denemedim şapkayı daha Derinsiz çıktım alışverişe rahat edeyim diye inşallah olur olmazsa değiştiricez artık
bu modelin büyük boyunda fiyonku yan tarafında olanı vardı o oldu benim koca kafalıma ama çok yakışmadı..almadık bizde daha gelir dedik yeni sezon şapkalar. bakalım.. biz bizim tatilimiz yaklaşıyor şimdi mayo alıcaz kızıma mothercarede bi mayo beğendim fiyatıda iyiydi aslında 40 filandı onu alıcam şimdi bide yazlık beyaz akkabı aldıkmı tamamdır :))
Ay oraya ne zamandır gitmiyorum ben kat kat elbiseler vardı orda onlarda süperdi bir ara mothercare yapayım bari .ne zaman tatil bizde 19 mayısa kaçalım diyoruz ama kısmet tabii.
Benettona baktınmı şapka ordan almıştım ben çok güzeller oradakiler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?