Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

aman allahım ne kadar güzel şeyler almışsınız yaa çok güzel hepsi. bittim bittim hepsine ayrı tutmak imkansız. zara farkı zaten modellerinde belli. birde her yerde olsa ( yaa modeller okadar güzelki büyüğü olsa kendime bile alırım gibi. güle güle giysinler canım bebişleriniz.

özlem neydi o aldığın dur adına bi daha bakiimm ilk kez duydum daa hah romper yakıyooo vallaaa,süper ötesi zevkli gacısın yaaaww

canım valla öyleydi...evet acık insanlarda var tabiki ama işte bakıs acıları cok farklı oluyor...simdi sen kapalısın ya dikkatini cekmemiştir bakmaları...mesela acık olup askılı v.s normal dolassan o zaman bakısları hissederdin....laf söyleyen bile oldu hatta tabiki yeterli cevabın cok daha fazlasını aldılar bendende...oyüzden dedim bidaha gitmem tesettür islami otele....öyle yani cnm geldi geci.bu arada cicileriniz geldi bayıldım vallahi çok tesekkür ederim hayatım kesene bereket...elbiseyi değiştirmişiz iyiki bu bile cuk oturdu yani diz üstü gibi yanlardanda bolluk yok tam yani öbürü küçük olacaktı demek..beni bluzumde süper çok begendim denedim tam oldu..derin uyusun fotoları eklerim...

ayy sevindim beğenmene iyki değişmiz ozaman yaa son anda tişörtüde değişmiştimya paket yaparken gördüm yakasında siyahlık vardı eldenmi geçti bilemedim yıkayınca geçer sanırım valla paket yaparken fark ettim artık değiştirmek için zamanımda olamazdı sabah kargoya vericektim öle işte iyi günlerde kullanın cicileriniz canım

Yok hayatım çok uygun değil tşörtler bile 22-27 arası en ucuz elbiseler 40 tan başlıyor 70 e kadar çıkıyor .Ekle tabii görelim bizde yeni cicilerinizi

bugün yollama niyetim vardı geceden şarj ettim makineyi, sabah öğrencilerim orman haftası ile ilgili gösteri yapcaklardı, çok ta güzel hazırlanmıştık, o da nekafamçokkarıştı şarj ettiğim makine pil deşarj olmuş uyarısı verip açılmıyooooo:1shok::1shok: sinirden öldüm, neyse başka arkadaşın makinesi yanındaymış o bari çekti ki sinirdenölcektim yoksaeyvahedigeldismile

velhasılı özlemcim, makinemizin bataryası arızalanmış galiba, bir de bu gece şarja koyacağım bakalım yarın açılacak mı? açılırsa çekip yollıycam hemen.sempatiksalakcinni

bizde hafta sonu alışverişteydik
bikaç pantolon solopet aldım
pantolonlar büyük solopet küçük geldi :S
oyuncak aldık kızıma
lego
şekilli ahşap oyuncak
sıfırdan başlıyorum hayvanlar kitabı
peluş köpek aldık
resimler hafta sonuna inşallah
idare edin

burası alışveriş cennetine dönmüş...hepsi birbirinden güzel ve şık...çokk kokoş olacak prensesler bu yazz...kızlar yeter tutun kendinizi artık..dolaplara sığmayacak valla aldıklarınız....şışşş kime diyorummm...emoş um bu senin frenlemiş halinse yandık valla...kız evinizi bi alında sonra çaputa yatırırsınız parayı...kayınpederin bi lafı var "çul-çaput sizin, sağlık benim olsun diye":)))

çok sağolun Emel ,Tuğba, Belkıs ve Aylin teyzeleri kocaman öpücükler

özlemcim makine bugün çalışıyor ama sitede sorun vardı artık geç oldu yarın kısmet olursa göndereyim cicilerimizin resmini..

resim yüklediğim sitede sorun var başşka bir siteyi deniyorum bakalım olacak mı

elbiselerin hepsinin markası andy wawo, ve her birinin fiyatı 40-45 TL arası

Son düzenleme:
Belkıs çok güzelmiş canım elbiseleriniz bayıdlım hele ilk elbise süper güle güle kullansın canım aşk böcüğünüz .
Bizimkileri giydirmeye daha çoookkkk var ama siz artık önümüzdeki ay başlarsınız elbiseler şortlar ohhhh ne güzel

nisan 15 dedi mi bizim yazlıklar çıkmaya başlar özlemcim,şimdi bilegiysen olur amageçiş mevsimindeyiz, riske atmamak gerekir sağlığı, o yüzden nisan 15 garanti..

bugün Nisoşa çok beğendiğim bir tane kot elbiise 1 tane de kot panolon aldım, çok şeker oldu ikisi de, bu arada ben de nasiplendim, kendime bir elbise aldım, söölemesi ayıp 38 beden::)))

belkısçım 2 si de süper ya
ama böyle kesmez bizi illaki üzerinde göreceğiz :)

tamam canım, babası yarın kermese götürecek, o zaman kot pantalonunu giydireceğim, fotorğrafını çeker heralde, gönderirim üzerine giydiripte. üzerinde 2 kat daha güzel duruyorlar. hele küçücük poposuyla o kotu giyiyor yaa ısırasım geliyoooo

aybuke cok gusel cıcılerınız
ben daha yazlık hıc bısı almadım bakmadım bıle
bn bu kdr gusel cıcıler gorursem dayanamam hepsını alırım .bu kocada beni bu sefer boşar:))

çiiğdem daha benim aklımda alacağım bir tulum var, Aman Allahım bu kadar güzel bişey olamaz, bu ay sıkışığız accuuk, sinirle alışverişe çıkmıştım rahatlatır diye o arada aldım bu cicişlerimizi ,diğer ay kesin alacağım o tulumu, Aman yarabbim ne güzel şeyler üretiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…