Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

Belkıs ben önce aldıklarını çok beğenmiştim sanki ilk aldıklarınla bu son aldıkların farklı zevklerin ürünü gibi biri eşinin diğerleri seninmi beğendiklerin yoksa .
Yada ben daha sade şeyleri sevdiğim için bana öyle apayrı gibi geldiler .
Güle güle kullansın aşk böcüğünüz

yoo özlem iki tarzı da ben aldım, ben de hep cicili bicili ,parlak, taşlı, gösterişli ,canlı renkli olan kıyafetleri tercih ederim. kendi giyim tarzımda da çok sadeliği sevmem, renk olcak, takı olacak, makyaj yapılacak vs...

kıyafetleri üzerinde çok şeker duruyor vallahi bak, giydirdiğim zaman herkes çok beğendi ya,

ama açıkyürekli sözlerine sevindim, teşekkür ederim sana.herkes beğenmek zorunda ddeğil tabi ki

ben burada bazı arkadaşların aldıklarını ya da özel günler için hazırladıklarını şunu daha çok beğendim dediğim zaman bana demediklerini bırakmamışlardı,tüüü kaka nasıl beğenmezsin olmuştum, çok iyi hatırlıyorum , eleştiriye açık olmak lazım bayılıyorum eleştirilmeye, dışaıdan bakan göz, her zaman kendini sorgulamana yardımcı olur.

Tabii ki canım herkesin zevkleri farklı .

Birde bunlar büyüdükçe nasılsa kendi istediklerini seçip giyecekler ya ben şimdi sade sade giydireyim de hevesimi alayım diyorum nasılsa 3- 5 yaşında bayılıyorlar allılara pullulara :))) ve ne yazıkki ( benim için tabii ) bu dönem 10 -12 yaşına kadar sürüyor :)))

Özlemcim aldıklarımızı sormuştun ekliyorum canım

son eşofmanlar ile tişörtleri çamaşırlıktan aldım ütüsüzler kusura bakmayın :)

bu arada 4ü birarada olan tişörtleri buradan haftasonu aldık bizim bebek mağazası bu ürünleri aldığı yerle çalışmayı bıraktığından tanesini 5 tlden satıyordu bitsin diye
üzerlerinde 15-20 tllik etiketler duruyordu :S

sibel canım hepsi çok güzel özellikle baharlık ceketine bayıldım bende çok aradım o tarz bişey bulamadım çınarımada çok yakışır eminim güle güle giysin...

sağol canım
sezon daha yeni açıldığından pek birşeyler gelmemiş mağazalara tam geçiş dönemi çoğu elde kalan kışlıkları bitirme niyetindeler
bulursun sen de birden türeyiverirler heryerde :)

sibel canım aldıklarının hepsı bırbırınden guzel ozeellıkle kapsonlu mevsımlık ceketıne bayıldım canım
gule gule gıysın saglıklaaa.

Hepsi harika bayıldım ama converse ler 10 numara yaa süper nerden aldın canım olnları bulursam bende kırmızısını alayım yada beyazını .
Tşörtler süper 5 tl bedava yazın zaten çok sık değişecek üstleri,Beyaz monta bittim hpsi harika aslında güle güle giysin kuzummm .

Bu arada içim ferahladı Çınar için beğendiğim şey yok içlerinde yoksa düşünüp durucaktım ne alıcam diye :))

beyaz ceketi süper paşamızın...conversler öle...bahar/yaz sezonuna hazırız desene annesi..valla zara sevenler derneği kuralım..:)

bugün oğluşa ortopedik mevsimlik ayakkabı, plaj ayakkabısı ve bi dolu ıvır zıvır aldım..fotoları az sonra koyarım...hep face koyuyoz diye kızıyo arkadaşlar malum:)

hadi bakalım aylincim bekliyoruz fotoları
şimdiden güle güle giysin kuzucuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…