Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

kızlar daha bişiler aldım ama burayı ucuz mallarla işgal etmeyeyim fazla:))...günlük şeyler hepsi...bi de andy wawa rüzgarlık aldım sibel inkine benzer ama küçük geldi..değişecek...54 tl idi o da...

çınarcık güle gle giysin aylincim aldıkların çok güzel özellikle tulumlara bayıldım yazın ferah ferah giydirirsin paşaya:)

aylincim süper
deri ayakkabılara bayıldım
yazlık sandaletler de yakıyor yani geçen yaz çınara bakmıştık ama ayağı çok hızlı büyüyor diye 50 tl vermeyelim demiştik taa sezon sonuna doğru ama bu sene hiç kurtuluşu yok :)

şu tulum dediklerini geçen yaz ben çok rahat kullandım büyükleri var mı acaba diye merak ediyordum
ararken aklınızda bulunsun ben de yeni öğrendim adlarını barbatöz müş :)

sağolun kızlar ıvır zıvır işte....günlük giyer...bende geçen sene bu barbatözlerle :) pek rahat etmiştim..12-18 bulunca kaçırmadım...

aylincimm yeni cicilerini hayırlı olsun kuzucuk güle güle iyi günlerde kullansın..
bizimde yazlık sandalete ihtiyacımız var bende bakınıyorum 1 tane beyaz alayıam herşeyin altına giydin diyorum sibelin dediği gibi ayakları çabuk büyüyüyor gerek yok çift çift alıp koymaya die şimdilik düşüncem böyle tabi görüp çok beğenirde aman al bişey olmaz demezsem :)

Aylin çok güzel canım aldıklarınız yazlık ayakkabılar ve barbatözleriniz ayrıca :)) de süper ben bunlara hastayım geçen yaz korseden dolayı giydiremedim hiç içimde kaldı bu yaz alıcam bol bol giysin kuzum .

Puzzlelara bayıldım onları da carrefourdan mı aldınız .yarın gidicem bakayım olmazsa

Güle güle giysin ve oynasın Çınar bey .

Alışveriş bilgisi ;; Bu barbatözlere ceylan da rastlayabilirsiniz ...

SÜMEYYE beyaz ayakkabı polaristen almıştım ben indirimden 26 falandı galiba fiyatı bak bulursam eklerim resmini .

sümeyye - özlem sağolun kızlar...haftaya kuzenimizin doğum günü...bi de şöle cafcaflı bi kıyafet aliyim diyom oğlana...keten pantolon - keten gömlek filan..alırsam koyarım fotoları...bu haftasonu saç traşımızı da olucaz bakalım...bu arada deri ayakkabılarımız olmadı..olsa şaşardım zaten...değiştiricez onları...bez ayakkabılar oluyo da bu deriler çok dert...bi de küçük totosuna mayo alıcam oğlanın..dün gördüm..sonra bakarım dedim yorgunluktan bakamadım bi daha...kızlar 3 tel saçı kesmeye 30 tl alıyolar delirmiş bunlar...

valla ekleyebilirsen süper olur şeker bende bakınıyorum..

Canım bak önceki sayfalardan buldum çok rahat önleri falan geniş geniş
[/url][/IMG]

ayy evet çok güzelmiş yazlık elbiselerin altınada süper olur valla fiyatıda çok uygun..
bi ara kaçış yapabilsemde alsam bu ara malum hastamız var alışveriş şöyle dursun.. markete bile zorla çıkıyoruz.

ya kızlar resimleri eklerken dedim kendi kendime biz bişeyler daha almıştık sanki ama yokssa sonradan vaz mı geçtik diye
bu akşam dışarı çıkmak için hazırlanırken bir de bakayım bizim temizlikçi bayan alakasız dolabın birine koyuvermiş bunları-tatlicadiarzu- :S

özlemcim belki önceden de yazmışızdır ama söylemeden geçemeyeceğim
siyahlara bayıldım ben de
tam cici bebiş ayakkabısı

sibelciğim bu cicilerinizde pek güzeller çınarcık güle güle kullansın.. ayy valla şaka gibi hatırlamasaan kalıcak belkide küçülecek hiç kullanılmadan.. ama pes yanii kadın delimidir nedir bunların yeni ve kullanılmak için aldığını bilmiyormu... ayy yok yaa işlerine geldiği gibi yapıyorlar, bende dertliyim bu konuda.. geçen bende aldım herzaman gelen kadını cam sildi .. babam berrayı parka götürüyordu zile bastı berraya su ver diye camdan baktım bende ayy camı silmiş mermeri almamış kadında balkon yıkıyordu ayy dedim mermeri almadınmı aaa unutmuşum dedi bez istedim ben aldım.. sonra şekerim bizim hatun mutfak camı sildi... arkasına kontürol ettim onunda mermerini almamış.. çok kızgım ama artık almıyorum kendi işimi kendim yapıyorum iyi kötü neyse.. daha iyisini bulana kadar en azından.

valla ben o konuda çok dertliyim sümeyyecim
hatta dün banyodan sonra çorap giyeceğim bir türlü kafama uyanını bulamıyorum bir yandan da allah allah benim daha çok çorabım vardı nerdeler ki diyorum
5 dak sonra eşim benden çorap istedi
bir açayım onun çekmecesini benim çoraplar çınarın çorapları hep oradaymış :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…