Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

allah sabır versin canım.. ama değiştir bence olmuyorsa..

merhaba aylin, rica etsem bu ucuzcu amcanın yerini tarif edebilir misin?Ben aslında Ankara'da oturuyorum ama 23 nisanda ıstanbul'a tatile geleceğim, beylerbeyinde bir otelde kalacağım, senin aldığın mağaza da üsküdardaydı yanılmıyorsam.Yakınsa uğrarım belki,çok teşekkür ederim şimdiden

canım aldıklarının hepsi çok güzel güle güle giysin kuzu bu arada mayo 20.90:))))) ya ben 18 -24 ay arsı aldım küçük göründü gözüme sen denettin mi büyük gelmesin birde bu hafta sonu acıbademe gitmişken değiştiririm küçük gelirse ya deneteyim bende

asişim 12-18 ay benimki...seninki büyük gelir...benimki bezle rahat rahat oldu çünkü...su da düşmesin bi de seninki...

dilekçim mağazanın adı mintan..yakın olacaksın üsküdara zaten..ben emen adresini yazayım sana...selmani pak cad. (üsküdardan bağlarbaşına çıkan caddedir) no:51/a telini de mesaj atıyom şimdi..

bu arada peşin ödeme de etiketten %15 indirim yapıyo haberin olsun...dışardaki sepetleride karıştır...çok güzel takımlar yapabiliyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…