Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

Aylincim çınara acayip güzel gardırop yapmışsın
güle güle giysin kuzucum yaz gelsin de
şöyle sere serpe
vallla kat kat giydirmekten biz de bunaldık onlar da

bu sene denizci takılıyoruz sibelcim:) sardım laci beyaz kırmızıya...çok sağol hayatım..ucuz alınca böyle içim rahatlıyor...işte görüyonuz o mother care şortlarla benim aldığım 5 liralıklar arasında ne kadar bi fark var ki..belki mc olanları 2 kere fazla giyer o kadar yani...

güle güle iyi günlerde kullansın çınarcığım.. hakikaten aylin.. bazen ucuzua çok güzel şeyler denk geliyor.. 2 kere fazla giyecek kadar olmuyor bile valla hemen büyüyorlar... herşeyi yeni yeni kalıyor..bende günlüklerimizi ucuza kapatmayı düşünüyorum.. markalar pahalı tamam çok güzeller ama ne bilim kıyamıyor insan işte.. en güzel ciciler kuzularımızn olsun.

evet sümeyyecim ya...dün o chiccodaki pantolonun kumaşı inan berbattı...55 tl koymuşlar...yuhh yani...hepsini çinde bedavaya üretiyolar işte...

yok aylincim almadık henüz
geçen sene almıştık zaradan açık mavi üzerinde beyaz yaprak falan vardı o hala olabilir belki

almaya niyetlenirsek bir izmire gidişimizi bekleriz herhalde :))

aylincim aldıkların çok güzel hiçde ucuzcu malı gibi durmuyor gayet güzel.ahhhh büyük şehiribn gözünü seveyim bizim buırda daha yazlıklar bile çıkmadı doğru düzgün.özellikle mayonuza bayıldımmmmm süper.güle güle giysin çınarcım iyi günlerde

Aylincim nihayet canım valla hepsi çok güzel hem varya ucuzcu yazmasan asla anlaşılmaz hepsi MC gibi yanii .Güle güle iyi günlerde giysin Çınar paşa .
Mayosuyla çeksene resmini çok tatlı oluyorlar ya senin bize aldığınla inanılmaz mutlu oldu Derin ayyyy ayyyy cici diye dolaştı bütün gece :)))

Valla giyim olayına gerçekten çok abartmışız geçende faturaları kontrol ederken şöyle bir topladım da yazık valla .....diyorum amaaaa almadanda edemiyorum :)) Zaraya yeni mallar gelmiş ay allahım bayıldımmmm ama almadım eşim ilk defa yeter bence aldıkların gibi bir laf etti utandım bende :))

kız günah valla almayın..al işte ne güzel şeyler var 5-10 a...5-10 kez zaten anca giyiyorlar..ayakkabıydı filan onlar tamam da ben bu kumaşa verilen paraya acıyorum cidden...arada bende çıkıyorum zıvanadan ama sizin gibi değilim allahtan..emelle sen sopalıksınız ikiniz valla...bu arada beğenmene sevindim canım..laci beyaz bi de ayakkabı almak istiyorum..yarında gg den maka paka bornoz alıcam...plajda filan kullanırız..yeterrrr...sıcaklar ahım şahım başlamadan başkada bişi almak yok...

Ya şu ayakkabı için baby shoes yokmu ıstanbulda çok çeşit ve marka seçeneği var aslında ve aynı yerde tarif ettiğin ayakkabıya çok benzer bir ayakkabı bugün gördüm daha pagpanındı galiba ben bir ara uğrayıp sorayım varmı acaba ıstanbul şubesi falan .

Yaaaa Sümeyye bizden de beter :)) Yok hayatım almıcam valla araba koltuğu baktım bugün mothercarede 220 - 300 tl ama kararsız kaldım birde indirim çeki falan veriyorlar bonusumda var koltuk bana 80 tl ye falan gelicek yanii .Güvenlik testlerinden falan ok diyorlar ama ne bileyim sizce nasıldır ki .

valla özlemcim araba koltuğu mühim mesele..bence asıl onda paraya kıyın derim...200 liraya sağlam bişi olmaz..recaro, römer, maxi cosi hadi bilemedin chicco key fix olsun yani...

valla özlemcim araba koltuğu mühim mesele..bence asıl onda paraya kıyın derim...200 liraya sağlam bişi olmaz..recaro, römer, maxi cosi hadi bilemedin chicco key fix olsun yananım i...

canım valla bende bundan dertliyim almadım daha araba kolötuğumuzu geçen baktık bizde römör marka alalım dedik ama en pahalısı o tamam güvenlik için alıcam gözüm görmüyor parasını ama berra benim kucağımda bile durmuyor bazen arabada.. bide ben arabayı kullanırken o yanlız arkada hiç durmaz dedik..kızılca kıyameti koparır valla.. napıcağımızı bilmiyoruz alırız şimdi kullanamayız.. bebek arabamızı kullandığımız yok artık binmek istemiyor.. onuda teyzeleri almıştı ana kucağığla 500 den fazlaya geldi bize ölece duruyor.. napdsak bilemedik. eşimde dedi zaten gidiceğin yre ben götürüyorum yada gönderiyorum birileriyle.. uzun yolada uçakla gidiyoruz.. şimdilik dursun biraz daha aklı sarsın ozaman tekrar düşünürüz :)) öle kaldı yanii şimdi biz eğer arabayı ben kullanıyorsam yanımızda yedek teyze annane filan taşıyoruz.. eşim kullanıyorsa zaten ben arkada berrayla gidiyorum :))

iyi geceler kızlar. araba koltuğu mühim mesele gerçekten. bende kararsız kaldım. şimdi kaç kiloya kadar olanlardan alacağız?

9 - 25 kg arası canım yani benim düşündüklerim böyle .

Ya Aylincim haklısın hayatım da mc da ingiltere markası falan ya ben gerçi orj.sitesinde araştırıp bakıcam gerçi orda da britax falan getiriyorlar .çok avantajlı oluyor hediye çekleriyle 100 tlye 25 tl çek veriyorlar .yanii 600- 700 olsa 150 - 200 zaten çek var ee benim bonusta 100 e yakın eşimle bir konuşayımda bakalım artık .
Sümeyye 1 hazirandan sonra zorunlu olucakmış ya canım hatta motherbaby dergisinde her sayfada koltuk reklamı : ) mecbur yanii alınıcak zaten kullanmak lazım yanii kanunla falan alakalı olmasada belki onu severler ...

aaa evet bizim gelin söylemişti unutmuşum :) neyse bizde bakıcağız artık napalım. ama alırsam ben römer marka olsun diyorum.

Bunlarda bizden kızlar kız kardeşimin arkadaşı dükkanını tasviye ediyor terlikler Derine hawanias 10 tl :)) bikiniler reflections onlar benim tabii :)) biri 35 tl diğeri 45 tl .Aylin körle yatan şaşı kalkar bende oldum ucuzcu :))

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

evet yaa birde o var mecburiyet. iyide bizimkisi keyfi yerinde olursa güzel güzel oyalanıyor ama birde etrafı karıştırmak isterse hayatta koltukta falan durmuyor.
özlemcim güle güle kullanın canım. ucuzcu mucuzcu ama yeşil bikiniye bayıldım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…