Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

aylin ucuzcu yazmıssın ama cok şık duruyo aldıkların gule gule gıysın paşa.

özlemcim senın bıkınılerde cok guzel gorunuyolar.

Tuğbacım Adaşçım mersiiii şekerler siz birde üzerimde görün ağladı bikiniler çıkarın beni diye :)))

oo özlem hanım bikiniler yakıyo maşallahhhh...üzerinizde paralansın.....özlemcim sağol hayatım ucuzcu ama iyi malı var..bir sezon götürür haydi haydi canım...

aldıklarınız cok guzel kızlar cok begendım. guzel gunlerde gıysınler kuzucuklar.
Ben Alı Tuna ya sandalet bakacagım ama bu parmak arası olanları bende cok begenıyorum ama rahat gıyemezler sanırım
Sızler aldınız mı

ben lacıvert beyaz ayakkabı nıke dan aldım Aylın.
Bende bu sene lacıvert mavı kırmızı beyazdan gıttım.
Ama dıger renklerde onceden aldıgım bırkac sey vardı krem kahve falan

Bende o gun debenhams de ındırım var demıstım ordan aldıgım bırkac seyı ekleyeyım

esofman altı debenhams 24.90 ıdı 17.50 e geldı.
tısort pazardan ama cok kalıtelı. 10 tl
sapka 2 lı sanırım o da 17.50 geldı

nike spor ayakkabı 50 tl ıdı. 35 e geldı. Numarasını bıraz buyuk almısım kucugu ıle degıstırecegım.
Aylin bak bu ayakkabılar aldıklarına cok uyar bence. Gercı ben serın yaz aksamlarında gıydırecegım. Gunduz ıcın terlık sandalet arıyorum.

tişört yıne debenhams yuzde yuz pamuk bunlar ayrıca. tısort 10 lıraya geldı
sort 17.50 e geldı.

2 lı tısort 22 lıra.
2 lı sort 17.5

yanda arkada ceplerı falan var ama fotoda bellı olmuyor

bır de hepsını yıkaycagım dıye bır posete koydum kırısmıslar :)

iyi günlerde giysin kuzucuk melekcim...ben o nike ların siyahını aldım oğlana..lacivert-beyaz yanları açık filan bişi arıyorum...dur bakalım..ayakkabı dünyasında görmüştüm bi daha bakıcam...

iyi günlerde giysin kuzucuk melekcim...ben o nike ların siyahını aldım oğlana..lacivert-beyaz yanları açık filan bişi arıyorum...dur bakalım..ayakkabı dünyasında görmüştüm bi daha bakıcam...

Aylincim birkaç kez yazdım ama gözünden kaçtı sanırım tam aradığın ayakkabı pagpa marka da var onları da Bursa da baby shoes var orda gördüm İstanbulda varmı bilmiyorum ama içinde birçok marka ve çeşit var bir araştır istersen bende gidersem sorucam İstanbulda nerde var diye
Duy beni artık duyyyyy kaçıncıya yazıyorum bu mesajı sanaaaaa

Abdestim kaçtı akşam akşam :)) Nasıl frikik o öyle allahtan Derin uyuyor .

Ya süper olmuş bornoz güle güle kullansın çok rahat değil mi canım .Renkleri falan da harika bayıldım valla .Terliklerde öyle demekki neymiş crocslara dğnyanın parası verilemden migrosa gidiliyor :)) Var mı başka renkleri acaba

var canım varr..renk renkk..hatta büyükler için de var...hakikaten hiç gerek yok onlara o parayı vermeye..harika çakmaları var panço da filan...orda 25 tl filan..ama ben bu janjanlı ya ondan aldım ilgisini çekerde ayağında tutar belki diye...kız frikik yok.. o dekoltesi çocuğumun:))))her yeri kapalı evladımınnn

senin evladının memişlerini dötünü yesin sümeyye teyzesi emiii.
cicilerinizde çok şık iyi günlerde kullanın

Sağol canım bakayım olmazsa ilk fırsatta .Ayol kasığı görünüyor yaa ayıp hanım ayıppp :)) Bu arada Derin Çınara aşık oldu :)) sanırım bugün bütün gün elinde resmi öpüyor kokluyor abla abla diye ( bütün çocuklara abla diyor bu arada ) hatta bana getiriyor muuuhaaa diye bende öpüyorum zor aldık elinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…