Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

Emel çok ciciymiş ayakkabılarınız güle güle giysin kuzun
Aylin aldığın altları çok beğendim bende bedava resmen yaa 4 lira Bursa da hayatta bulamazsın o kadar ucuz ıstanbullular çok şanslısınız valla
Zuhal sizinde yatak çok şık güle güle sıhhatle uyuusn Zeynep içinde .
Bende aldıklarımı ekliyeyim hemen ama bunları BUGÜN almadım :))) son zamanda aldıklarım 15- 20 gün içinde falandır yanii 1 ayda olabilir neyse :)))
bunlar montlarımız veeeee kokoş kürkümüz Pembe ve gri yağmurluk Benetton , Beyaz mont Chicco ,Kürk Zeyland
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bayramlıklarımız :;Her 2 elbise de Zara
[/URL]
[/IMG]

Son düzenleme:
Bayramı bahane edip aldıklarımız Her 2 side Kanz ama tulum indirimden hatta ama kışlık içi penye astarlı ]
[/IMG]

Son düzenleme:
Mevsimlik şapka bulamayınca penyeleri aldım bir de kışlık aldık tabii Penye şapkalar Mothercare ,Örgü şapka Panço
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Her kız çocuğunun rüyası siyah rugan ayakkabı en azından biz çocukken öyleydi ; Beyazlarda indirimdeydi kaçırmayayım dedim Siyahlar Panço ,Beyazlar Polaris
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Çok güzelmiş aldıklarınız,Nisan annesi olarak bu topiğin sıkı takipçilerindenim))

Bayramlıkları alırken görüp bayıldığımız kot 1 yaş ama kalmazsa diye alalım dedik Zara
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bunlarda kışlık kadife eşofman takımımız Panço
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Derinzlm,bu aldıklarınızın markaları ne acaba,birkaç Mothercare gördüm, çok güzeller, ben de bakmak isterim mağazalarda?Güle güle giysin Derincik.

özlemcim cok güzelmiş aldıkların
ne kadar da yakışır kim bilir denizlerin prensesine :))

Derinzlm,bu aldıklarınızın markaları ne acaba,birkaç Mothercare gördüm, çok güzeller, ben de bakmak isterim mağazalarda?Güle güle giysin Derincik.
Canım yazıyorum üzerlerine şimdi karışık yanii o yüzden hepsini tek tek belirticem resimlere editle ok
özlemcim cok güzelmiş aldıkların
ne kadar da yakışır kim bilir denizlerin prensesine :))
Çok teşekkür ederim Selma cım valla saçlar uzayıp kız havasına girsek daha da yakışacak ama napalım idare ediyoruz

özlem kız ama varya bişey dikkatimi çekti hep kapalı renkler almıssın keske daha canlı renklerde alsaydın
sakın yanlıs anlama cnm

Birde mevsimlik battaniye polar tarzı ince ama sıcak tutan birşey kuzen almış onda görüp beğendim bende Bebeler sarayı ndan
[/URL][/IMG]

Kız sadece 2 elbise kahverengi diğerleri hepsi pembe ve krem tonlarında ilahi Selma ....Ama birde şu var ben zaten çok canlı renkleri sevmiyorum yani böyle ne bileyim çırtlak pembeleri sarıları kavuniçileri falan yumuşak tonlar daha şık dururyor bana göre gözümde elimde hep onlara kayıyor napayımmmm huy bana kalsa pembe bile almam da bakma seçenek az

Son düzenleme:
bütün ciciler adı üstünnde çok cicilerrr
ben de yarın falan fırsat bulursam yeni cicilerimizden eklerim

özlemcim aslında tarzını biliyorum canım tam aldıkların seni anımsatıyor da hani kız bebişi ya derin o yüzden şeyttim:kedi:

bende çok beğeendim ya ay kız çocuğunu giydirmekete daha güzel ya benimki oğlan. bizde hafta sonu akına astranot mont, uyku tulumu, ayakkabı atkı takımı, bebek pontifi aldım çok tatlılar. yarın resmini çeker koyarım

çok teşekkürler kızlar bu topik çok güzel olmuş ya Emelcim fikrine sağlık doğmadan bebişlerimiz ekliyorduk ne güzel aldıklarımızı böylece fikir alışverişi yapıyorduk .Şimdi buradan takip edicez bebek modasını :))
Ama biri içimdeki alışveriş canavarını durdursun yaa yoksa sonum kötü olacak :)))

aman boşver derincim ya biz kadınların tek tutkusu bu işte ne yapalım eşlerimizd3e o kadarına katlanıversin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…