Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

aman boşver derincim ya biz kadınların tek tutkusu bu işte ne yapalım eşlerimizd3e o kadarına katlanıversin artık

Öylede hayatım benim eşim asker şu ana bir gelirimiz yok yani gelince hesabı görünce şok olacak adamcağız tmsf el koymuş paraya haberim yok diyicem .
Bu arada Adım Özlem hoşgeldin aramıza memnun oldum eskilerdenim bende bir ara kayboldum ama döndüm yine vereliniortak

çok alemsin valla bende memnun oldum özlemcim. bende hamileliğimin 5. ayına kadar buralardaydım ama sonra işten ayrıldım.evde int yok. şimdi tekrar çalışmaya devam ve ben yine kaldığım yerden devam ediyorum

allah yardımcın olsun benim eşim daha gitmedi askere nezaman gidecek bellide değil. senin için çok zor oluyordur eminim. ama sayılı gün çabuk biter. allh kavuştursun

saol canım..ilk basta pek begenilmesede topiğimiz ama şimdi süper gidiyor fikir sahibi oluyoruz...
Bayıldım derin'in cicilerine hepsi birbirinden güzel çok hoş ve cok sıklar...ama zara elbiselere bakamadım acılmadı..panconunda modelleri çok güzel..aldıgın gri kadife eşorfman takımının elbisesi var bide ona bak derim cok cici oda...kürkü cok sık..aynısını mothercarede gördüm....ne kadara aldın sorması ayıp....zeyland bana yakın bakarım bi...birde c&a da cok sık sapkalar var soft renklerde simli...
Allah saglıkla giymeyi nasip etsin....öpüyorum derin'le seni hayatım...

buda Derin'imin eşorfman takımı NIKE

buda bakım çantamız NIKE

buda çoraplarımız(PAZARDAN)

Son düzenleme:
bayıldım derin in cicilerine...2. yi kız yapıcam...ayarla diycem doktora...nasılsa tüpte yapıyoruz:)))
Ah ne güzel olur valla ben 2.yi pek düşünmesemde kız olacağını bilsem düşünürdüm yani belki bizizm yumurtalar bozulmadan çıkar öyle bir teknoloji .

Sağol hayatım ben beğendim valla süper olmuş burası ekledim yeniden elbiseleri bak bakalım beğenecekmisin .
Bu kürkü 46 tl.ye aldık hayatım yanlış hatırlamıyorsam şapkası falan çıkıyor çok beğenerek aldık uygun da fiyatı diğer mağazalara göre .

Ay Emel hayatım bu kadar olur yanii zevklerimiz bir yanii aynı çantaya baktım ama benzeri var diye almayayım dedim misriflik yapmamayım diye almadım.Veeeee eşofman takımınızın aynı benim yeğenim Doruğa almışlar biraz kız işi dedik ama çok beğenmiş ablam dayanamış almış çok güzel güle güle giysin güzel kızın

Saol hayatım zevkler aynı zaten cogu cıcıler aynı cÜnkÜ:))))
ZARA ELBıSELERıNıZ COK GÜZEL....SÜPERLER....

Son düzenleme:
bunlarda bizim son 10 gün içinde aldıklarımız ama markalı değiller sadece kırmızı beyaz spor ayakkabıları adidas

bu zamanda çocuğa birşey almak zor birde markalı hiç alamam
maddi durumun iyiyse alınır tabi ama buda herkezde yok
alana saygım büyük
markalı markasız sonuçta hepsi yavrularımız için

kızlar bunu yeni ördüm oğluma bir kitapta görmüştüm biteli 3gün oluyor

bu yağmurluğumuz markasız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
buda son oyuncağımız çınar böle oyuncaklar çok seviyor emme mearlısı olduğu için
ve yıkanabiliyor ondan bende çokı seviyorum

güle güle giysin yelizcim çok sevimli hepsi
kimbilir üzerlerinde ne güzel duracaklar hepsi

Yeliz süpermiş hele tşörtler morera markası sanırım ben bu markayı biliyorum o markadan bir sütyen almıştım bir dönem sadece iç çamaşırı yapıyordu abartmayayım 10 senedir sapasağlam ve kesimi nedeniyle en çok kullnadığım çamaşırım tşörtler de çok kaliteli duruyor 2. hatta 3. bebişi büyütür yaniiii :)))
Ayıptır sorması atkılı şapkalı takımı ne kadara aldın .Güle güle kullansın Emek Çınar ... yeni cicilerini .
Valla yazını okuyunca sanki ben marka takıntılısı gibi hissettim kendimi ama ben ne yazıkki derinle sadece plazalara falan gidebiliyorum daha rahat oluyor alt açması yemek falan alışverişlerde oralardan yapılıyor mecburen

özlemcim olurmu öyle şey marka takıntısı falan
benim düşünceme göre insan az almalı ama kaliteli ve markalı almalı aldığımız şeyler üzerimizde güzel durmalı ve kolay eskimememli
ama tabiki canım maddiyatın çok etkisi var bunda
ben burda doğumhanede çarşafa sarılıp yoollanan bebekler gördüm
kimseye lafım yok asla

diyorum ya keşke herkes evladına en kalitelisini alsa ama işte maddiyat ve hayat zor
sizler markalı koyunca ben ondan yazdım yanlış anlama sakın canım

şapkalara gelince çok uyguna almıştım mavi şapka 8 tl falandı
diğer şapkalı takımda 12tl falan olmalı tam hatırlamıyom ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…