aman boşver derincim ya biz kadınların tek tutkusu bu işte ne yapalım eşlerimizd3e o kadarına katlanıversin artık
Öylede hayatım benim eşim asker şu ana bir gelirimiz yok yani gelince hesabı görünce şok olacak adamcağız tmsf el koymuş paraya haberim yok diyicem .
Bu arada Adım Özlem hoşgeldin aramıza memnun oldum eskilerdenim bende bir ara kayboldum ama döndüm yine vereliniortak
çok teşekkürler kızlar bu topik çok güzel olmuş ya emelcim fikrine sağlık doğmadan bebişlerimiz ekliyorduk ne güzel aldıklarımızı böylece fikir alışverişi yapıyorduk .şimdi buradan takip edicez bebek modasını :))
ama biri içimdeki alışveriş canavarını durdursun yaa yoksa sonum kötü olacak :)))
Ah ne güzel olur valla ben 2.yi pek düşünmesemde kız olacağını bilsem düşünürdüm yani belki bizizm yumurtalar bozulmadan çıkar öyle bir teknoloji .bayıldım derin in cicilerine...2. yi kız yapıcam...ayarla diycem doktora...nasılsa tüpte yapıyoruz:)))
Sağol hayatım ben beğendim valla süper olmuş burası ekledim yeniden elbiseleri bak bakalım beğenecekmisin .saol canım..ilk basta pek begenilmesede topiğimiz ama şimdi süper gidiyor fikir sahibi oluyoruz...
Bayıldım derin'in cicilerine hepsi birbirinden güzel çok hoş ve cok sıklar...ama zara elbiselere bakamadım acılmadı..panconunda modelleri çok güzel..aldıgın gri kadife eşorfman takımının elbisesi var bide ona bak derim cok cici oda...kürkü cok sık..aynısını mothercarede gördüm....ne kadara aldın sorması ayıp....zeyland bana yakın bakarım bi...birde c&a da cok sık sapkalar var soft renklerde simli...
Allah saglıkla giymeyi nasip etsin....öpüyorum derin'le seni hayatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?