Bugün benim doğum günüm ama buruğum:((

periperili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
293
0
116
Kütahya
bugün benim doğum günüm mutluyum ama çok buruğum hayatımdaki herkesten güzel dilekler ve temenniler duyarken belkide aramasını en çok sitediğim insan aramadı ....2 ay önce ayrıldığım ama hala çok sevdiğim erkek arkadaşımın bugün arayıp yaşanılan ne varsa hepsinin hatrına iyi ki doğdun demesini çok isterdim ama olmadı ...!!

erkekler kızlara göre çok daha katı oluyorlar genelde,böyle durumlarda boş yere ümitlenmemek gerekiyor aslında ama belki son kutlayan olmak istiyordur.ne de olsa 2 saat var

canım önce doğum günün kutlu olsun

ama ayrılalı 2 ay olmuş, erkeklerin unutma süresi 1 ay bile değil

olağan bişey aramaması, zaten aramasını beklememeliydin, kendi kendine eziyet ediyorsun bence

inşallahh tekrar aşık olmak çok istiyorum hayata sıfırdan başlamak ve çook mutlu olmak istiyorumm eski sayfaları kapatmanın zamanı geldi sanırım

canım önce doğum günün kutlu olsun

ama ayrılalı 2 ay olmuş, erkeklerin unutma süresi 1 ay bile değil

olağan bişey aramaması, zaten aramasını beklememeliydin, kendi kendine eziyet ediyorsun bence

cnm beklemedim ama sevgi işte boşu boşuna duygusallık benim ki neyse yeni bir yaş yeni bir aşk getirir inş. dua edin bana.

boşuna bir umut beklemişim bunu çok iyi anladım hayata devam zaman hılza akıyor ve bende unutulduğum gibi unutucam........

canım nice senelere öncelikle, dünmüş; ama bir şeyler yazmak istedim yine de.
bence aramaması iyi olmuş; çünkü eğer arasaydı daha zor unuturdun bence onu, her işte bir hayır vardır, daha iyileriyle karşılaşırsın umarım.

bende 11 temmuz yani bu pazartesi dogum gunum.eger ayrılmamıs olsaydık o gun evlenme teklifi alıcaktım arkadaşımla planlamıslar tabi ayrıldıktan sonra duyuyorum.butun gun gözüm telde olacak acaba arıcak mı kendimi hazırlamakta istemiyorum.bizimde ayrılalı 3 hafta olmak üzere (( çok zor çook

Çok önemli bir mesele yüzünden ayrılmadıysanız 3 haftalık taze bir ayrılık sonrasında evlenme teklifi kadar büyük bir planı iptal ederse ondan hiç haber almamanız daha hayırlı olur... İnsan evlenmeye aniden karar vermez ki aniden de caysın... Niyetinde samimiyse buzları eritip bu teklifi gerçekleştirmeli... Yok değilse zaten hiçbir zaman ciddi düşünmemiştir, ayrılık da bahane olmuştur... Zor olsa da siz de onu düşünmemeye bakmalısınız bu durumda...

cnm çok teşekkür ederim dün o aramadı diye üzülürken bugün atandığımı öğrendim çok mutluyum belkide en özel doğum günü hediyesini aldım.

aramadı sanırım boşverin kızlar sizden değerlisi yok...

isterdim 3 senenin hatrına arasın ne yaşanılırsa yaşansın sevdik birbirimizi ama gözünde yokmuş unuttuğu gibi unutulur bende değerlisi yok arkadaşın dediği gibi.....

canım açtıgım konularda var ( dönüşü yok maalesef

mutlu yıllar sana mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllarrrrrrrrrrr periperili... iyiki doğdun

cnm sıkma tatlı canını bugün senin için özel bir gün... tadını çıkarmaya çalış.. üzülmek seni harap etmekten başka bir şeye yaramaz.. geçmişe dönük yaşamak, maziden mutluluğu çağırmak anılardan medet uymak tabiri caizse bir b..'a yaramıyor biliyorum.. bir kere bir şeyler kopmuşsa eskisi gibi hiçbir şey olmuyor, yaşanmıyor geri dönmesini beklmek anlamsız.. kutlasa ne geçecek eline tekrar umut bağlama, o 2 ay öncesini tekrar yaşamana neden olmaktan başka sana hiçbir getirisi olmayacak.. geleceğe bak ve yeni aşklara yelken aç hayatın tadını çıkar bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…