- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Yine mi benim? Evet yine benim kizlar, ozlediniz mi beni?Neyse pek ciddi konuma geciyorum ben:
Kizlar suanda evet suanda (yasadigim bir olaya istinaden) birsey farkettim. Kim olduğumu bilmiyorum. 2 turlu ben var normal hayatimda, bazen oluyo cok mutluyum neseliyim herkesle iyi anlasmak istiyorum sakalasiyorum kendimi sevdiriyorum, bazen oluyo surat 5 karis herkese mesafeliyim aramdaki herkese mesafe koymak kimseyle haşır neşir olmamak istiyorum... peki hangisi benim? Icimden gelen davranis hangisi? Herkesle mesafeli mi yoksa yakin mi olmak istiyorum? Karakterimi cozemiyorum, huylarimi, hislerimi anlayamiyorum.
Kendim gibi davranmak, kasmamak istiyorum iyiysem kendim oldugum icin iyi, kotuysem de yine kendim olduğum icin kotu olmak istiyorum.. Benim yasadiklarimi yasayan var mi aranizda ? Acaba cift karakterli falan miyim yillardir çözemedim kendimi
** Ben kendimi bulamiyorum !**
Terazi burcu musun ?
Hayir boğa burcuyum nedenki :)
ay ben deeeHayir boğa burcuyum nedenki :)
ahahaha yaw normal her insan böyle...
biz bunu araştırmıştık da okulda herkes aynı yani çoook uçlarda değilsen tabi...
ay ben deee
diyorum chori niyye bu kadar tatlı
burçdaşım benim
Hepimiz ayniyiz kardesss. Gel-gitli duygular yasiyoruz hele su aralar daha sık. Malum sonbahar icimden hep teomanin``istanbuldaa sonbaharrr`` sarkisini soyluyorum
aynenOff boğa burcu coollugu iste, kanimizda var
OlabilirAma bir an teoman sarkilari dinlerken 2 saniye sonra yildiz tilbeye gecmek normal midir ki
Ozaman biz toptan butun ulke manyak miyiz acaba, hepimiz mi kafayi yedik
aynen
hiç bozma kuzum aynen devam
ne yaparsan yakışır zaten
Olabilirayın burclar uzerindeki etkisimidir nedir
Ben teraziyim de bazen böyle oluyorum ondan :)
Anormal bir durum değil her zaman aynı olamayız ki bacım :)
Aaa aynı ben.Yine mi benim? Evet yine benim kizlar, ozlediniz mi beni?Neyse pek ciddi konuma geciyorum ben:
Kizlar suanda evet suanda (yasadigim bir olaya istinaden) birsey farkettim. Kim olduğumu bilmiyorum. 2 turlu ben var normal hayatimda, bazen oluyo cok mutluyum neseliyim herkesle iyi anlasmak istiyorum sakalasiyorum kendimi sevdiriyorum, bazen oluyo surat 5 karis herkese mesafeliyim aramdaki herkese mesafe koymak kimseyle haşır neşir olmamak istiyorum... peki hangisi benim? Icimden gelen davranis hangisi? Herkesle mesafeli mi yoksa yakin mi olmak istiyorum? Karakterimi cozemiyorum, huylarimi, hislerimi anlayamiyorum.
Kendim gibi davranmak, kasmamak istiyorum iyiysem kendim oldugum icin iyi, kotuysem de yine kendim olduğum icin kotu olmak istiyorum.. Benim yasadiklarimi yasayan var mi aranizda ? Acaba cift karakterli falan miyim yillardir çözemedim kendimi
** Ben kendimi bulamiyorum !**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?