- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Yine mi benim? Evet yine benim kizlar, ozlediniz mi beni?Neyse pek ciddi konuma geciyorum ben:
Kizlar suanda evet suanda (yasadigim bir olaya istinaden) birsey farkettim. Kim olduğumu bilmiyorum. 2 turlu ben var normal hayatimda, bazen oluyo cok mutluyum neseliyim herkesle iyi anlasmak istiyorum sakalasiyorum kendimi sevdiriyorum, bazen oluyo surat 5 karis herkese mesafeliyim aramdaki herkese mesafe koymak kimseyle haşır neşir olmamak istiyorum... peki hangisi benim? Icimden gelen davranis hangisi? Herkesle mesafeli mi yoksa yakin mi olmak istiyorum? Karakterimi cozemiyorum, huylarimi, hislerimi anlayamiyorum.
Kendim gibi davranmak, kasmamak istiyorum iyiysem kendim oldugum icin iyi, kotuysem de yine kendim olduğum icin kotu olmak istiyorum.. Benim yasadiklarimi yasayan var mi aranizda ? Acaba cift karakterli falan miyim yillardir çözemedim kendimi
** Ben kendimi bulamiyorum !**
Aynen yaa cok kotu durum hele hele hoca sinirliken, agzini burnunu kirma potansiyeli gozlerinden okurken can havliyle gulmeni tutmak yokmu....
Herkeste ayni olacak drgil tabi ama bende oyleydim bazen gulerken iki dk sonra aglayabilirdim bazrn cok mutlu bazrn hemen degisip mutsuz gelgitler yasadim . Doktor bipolar demisti. Sonra hepsi gecti. Denildigi gibi yasla alakali tatlim bi iki sene sonra kim oldugunu bulursun :)
Herkes öyledir zaten entresan birşey yok ki bunda. Bazen cıvıl cıvıl olursun herkese selam verirsin keyfin yerindedir sohbet muhabbet edersin bir gün olur canın sıkkındır içinden kimseyle konuşmak muhabbet etmek gelmez asosyal oluverirsin çekersin bir kendini ama geçer yani geçici bir durumdur neden sorun yapıp konu açtınız ki her insan az çok böyle bir günü bir gününe uymaz. Çift karakterli olmak çok çok farklı birşey.
Resmen birisi beni tarif etmiş
Ama ben farkettim.birisi olmak istediğim birisi de olmak istemediğim kişi.ben de aradaki fark'ım,gidip geliyorum.
sorgulamıyorum artık..
unutma bazen bilmemek mutluluktur :)
Evet aynen aksilik o an insanın gülesi gelir herkes ciddi vs. ortamda bi sessizlik dudağını falan ısırırsın gülmemek için
Ama ben kendimi biliyorum hangi duygu olursa olsun çok yoğun yaşıyorum.
Çok da ağlayan bir insanım, aynı zamanda çok da gülerim.Bizim sülale de çok gülen bir yapıya sahiptir.
Cenazelerde bile bazen vefat eden kişi komik birisiyse falan arada gülündüğü görülmüştür.Hem ağlanır hem gülünür.
Halam kanser şu an.Geçenlerde eğlensin diye köyden gelen yakın bi akrabamız taklit vs. yapmış.Videoya çekmişler bunu da.
Halam da tuvaletini tutamıyor artık son evresi hastalığının.Halam hem gülüyo hem de bir yandan yeter artık altıma yaptım diyerek gülmeye devam ediyor.
Hayat böyle değil mi zaten bir ağlarsın bi gülersin.Bazen de ağlanacak yerde gülüp, gülünecek yerde ağlarsın
20 yaşındayım, boğa burcuyum ve beni tarif etmişsin. Duygularımda çok dengesizim aynı sen gibi.Yine mi benim? Evet yine benim kizlar, ozlediniz mi beni?Neyse pek ciddi konuma geciyorum ben:
Kizlar suanda evet suanda (yasadigim bir olaya istinaden) birsey farkettim. Kim olduğumu bilmiyorum. 2 turlu ben var normal hayatimda, bazen oluyo cok mutluyum neseliyim herkesle iyi anlasmak istiyorum sakalasiyorum kendimi sevdiriyorum, bazen oluyo surat 5 karis herkese mesafeliyim aramdaki herkese mesafe koymak kimseyle haşır neşir olmamak istiyorum... peki hangisi benim? Icimden gelen davranis hangisi? Herkesle mesafeli mi yoksa yakin mi olmak istiyorum? Karakterimi cozemiyorum, huylarimi, hislerimi anlayamiyorum.
Kendim gibi davranmak, kasmamak istiyorum iyiysem kendim oldugum icin iyi, kotuysem de yine kendim olduğum icin kotu olmak istiyorum.. Benim yasadiklarimi yasayan var mi aranizda ? Acaba cift karakterli falan miyim yillardir çözemedim kendimi
20 yaşındayım, boğa burcuyum ve beni tarif etmişsin. Duygularımda çok dengesizim aynı sen gibi.
Birçok insan böyle. Ben de dahil. İşte buna robot olmayıp, insan olmak diyoruz. Ha niyetler değişiyorsa o ayrı. İyi-kötü niyet yani. insan ya iyi niyetlidir ya kötü
Burcunu merak ettim , ayni seyleri bende yasiyorumda .Yine mi benim? Evet yine benim kizlar, ozlediniz mi beni?Neyse pek ciddi konuma geciyorum ben:
Ay bumuydu ya bu herkezde var merak etme.
BogaBurcunu merak ettim , ayni seyleri bende yasiyorumda .
Ben 23 yasindayim ayni ben. Bi gun yerimde duramiyorum cok mutluyum herkese sevgi doluyum, bi gun depresifim herkese uzak olmak istiyorum falan. Normaldir bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?