Bugun Birsey Farkettim

chori yakında bugün neler yaptım diye konu açacaksın diye korkuyorum
Hahhahaha sesli guldum
Yok canim okadar da degil ama arkadaslar bugun ayagimi masanin kenarina çarptım ya cok kotuyum baska benim durumumu yasayan var mi aranizda falan diye yazabilirim hani o potansiyeli goruyorum kendimde

Hahah
Aynen oyle, bazen okadar sinirli oluyorumki tanımadığım hic farketmedigim kizlar yanima geliyo bisey mi oldu tip tip bakiyosun diye ablacim ne bakicam sana bir alex misin ki sen yani..

ben de bugünkü dengesizliğimi yazcam
twitter dan birini (kendisi hoşlandığım kişi olur)
önce takibi bıraktım snra dayanamadım geri takip ettim
sorsan aman ben sallamıyorum yaa onu (güyaaa)

Hahah
Aynen oyle, bazen okadar sinirli oluyorumki tanımadığım hic farketmedigim kizlar yanima geliyo bisey mi oldu tip tip bakiyosun diye ablacim ne bakicam sana bir alex misin ki sen yani..
kaşların çatık geziyorsun demek kiii:))) ehehe

Aynindan kaynimda var..muhaha cidden var ama. Ben ona bir doz sevgili önerdim.
Ruh dalgalanmalarini evde akvaryumculuk yaparak normale donduruyordu. Tabi tropheus kolonilerini telef ediyordu.
Bak dedim sevgilinin suyu, yemi kendinden negzel..
Arada 'seni svyrm cnms' diye mesaj atarsin oldu bitti..

ben de bugünkü dengesizliğimi yazcam
twitter dan birini (kendisi hoşlandığım kişi olur)
önce takibi bıraktım snra dayanamadım geri takip ettim
sorsan aman ben sallamıyorum yaa onu (güyaaa)

Hahaha
Of kimki o (TWITLERINI TARIHLERINE GORE DUZENLEYIP ALFABETIK SIRAYA ALDI)

Hahaha cok tatli anlatmissiniz
Sevgili vardida ben mi almadim ay hepsini kapmislar yav, kimse dusunmuyo belki bi dengesizin ihtiyacidir alir kendine bitane, hayatini duzene sokar diye

ben daha uç noktalardayım.bi gün sinirli esip gürleyen,bigün uysal neşeli komik oluyorum.normal bence.

Okuyunca aklıma şu geldi:
Öğrenciler hocaya sormuşlar.Hocam bazan mı doğrudur bazen mi doğrudur diye?
Hoca da bazen bazan, bazan bazen diye cevap vermiş.
Seninki de o hesap işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…