- Konu Sahibi anabelmontero
-
ben daha uç noktalardayım.bi gün sinirli esip gürleyen,bigün uysal neşeli komik oluyorum.normal bence.
Okuyunca aklıma şu geldi:
Öğrenciler hocaya sormuşlar.Hocam bazan mı doğrudur bazen mi doğrudur diye?
Hoca da bazen bazan, bazan bazen diye cevap vermiş.
Seninki de o hesap işte
Hmm işler kesat yani?Hahaha cok tatli anlatmissiniz
Sevgili vardida ben mi almadimay hepsini kapmislar yav, kimse dusunmuyo belki bi dengesizin ihtiyacidir alir kendine bitane, hayatini duzene sokar diye
Aman onlar da cok duz ya ben gelemem ona bu atraksiyon hali iyi
Demin sekerek evin icinde dolasiyordum su an yedi cihana kusum, geleni haslarim...Aslinda bazi seyleri yapmak hosuma gidiyo mesela aglamak hic sebebim yokken bile ağlayacak biseyler üretir aglarim
Ay resmen kafamin yarisi yok! Yemisim!
tam hayatla karşı karşıya geldiğin yaşlar. 2 yaş büyüğüm sanırım senden ama tam olarak geçmiş değil tuhaf duygularbazen çok oturaklı, ağırbaşlıyım bazen çok tezcanlı
Hmm işler kesat yani?
O zaman sana da Jehan Barbur- Geç Kalmış Sermin'in Yeri dinlemeni öneriyorum...
'Şermin beklemekte
kim gelecekse'
oturur oturur merak etmeZamanla oturur mu dersin? Insallah oturur ya çok yoruldu
Bak goruyomusun surda ciddi konu bile konusamıyorum hemen bi simarma espri yapmaya çalışma falan
Fena değilmiş:)Hmm işler kesat yani?
O zaman sana da Jehan Barbur- Geç Kalmış Sermin'in Yeri dinlemeni öneriyorum...
'Şermin beklemekte
kim gelecekse'
Böyle işteEfendim?
oturur oturur merak etmeee burası apayrı. cok smile koyunca nasıl cıvık oluyo dimi gerçekte de böyle fazla sırıtmıcan demek ki :d nerden nereye ya bende senin gibiyim ciddiyet lazım bana azcık :d
HahahaDemin sekerek evin icinde dolasiyordum su an yedi cihana kusum, geleni haslarim...
Dogamiz bu chori
Hadi burda neyse de , bide birisi cok kotu bisey anlatirken komik bulmadigin halde gulmek var dalga geçer gibi of o cok kotu, atiyorum kiz agliyo sinifta kalmis acayip gulesim geliyo yersiz yersiz. Ay yanlız konuyu saptirdimda saptirdim
Böyle işteKendinde anlam veremediğin haller tavırlar. Bu ben miyim, ben bu muyum dediğin zamanlar
Ya bak şimdi de bana Cahit Sıtkı Tarancının şu dizelerini anımsattı halin
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hadi burda neyse de , bide birisi cok kotu bisey anlatirken komik bulmadigin halde gulmek var dalga geçer gibi of o cok kotu, atiyorum kiz agliyo sinifta kalmis acayip gulesim geliyo yersiz yersiz. Ay yanlız konuyu saptirdimda saptirdim
Aynı benBi kez arkadaşım düşmüştü kız ağlıyor ben gülüyorum yardım etmek falan da yok. Vallahi o an gülmek istediğim için gülmüyorum ama kendimi tutamıyorum.Sanki dalga geçiyormuş gibi oluyor.
Normalde de bi filmin acıklı sahnesinde bile ağlayabilen biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?