selam
ben ilk cocugumda 26 kilo almistim. aldigim kilolarin hepsini veremeyince, kadinlara özel bir spor kulübüne gittim. orada yaptigimiz kisiye özel spor haricinde, herkesin yapmakzorunda oldugu kolay ama etkili bir diyet vardi. sana onu önermek istiyorum.
diyet boyunca asla yemeyecegin ve icmeyecegin seyler:
kizartma cecitleri, patates, muz, makarna cesitleri, tuz, kahve, asitli veya asitsiz olan icecekler (yüzde yüz meyve suyuda olsa katki maddesi var)
yiyebilecegin , icebilecein seyler
sebze, günde bir meyve ( bir elma veya bir avuc kiraz gibi), süt mamüllerinide kisitli yiyebilirsin, ya peynir ya yogurt az yagli tabi abarmamak sartiyla, günde iki dilimkepek ekmegi,
günde 3 ana 2 ara ögün, doyana kadar degil acligin gidene kadar, bu cok önemli
migdenin kücülmesi ve metabolizmanin calismasi ortalama iki hafta sürüyor,
saat 7den sonra yemek yok ( eger dayanamassan söhüs sebze yiyebilirsin ) yazdigim diyet vucudunun günlük ihtiyaci yani zararsiz
bol su icmek cok cok ömenli nedeni ise
eger evde spor yapma sansin varsa cok iyi olur yapabilecegin hareketleri internetten mutlaka bulabilirsin, haftada en fazla 3 kere spor daha fazlasi gereksiz, önemli olan yaptigin hareketleri cogaltarak yapman. mesela bugün yapacagin hareketleri 15 defayaptin diyelim iki gün sonra 20 ye bir dahakine 25 e gibi en son 60 a cikar, cok gibi geliyor ama inan vucüt alisiyor
spor yaparken cok terliyebilecegin birseyler giy, öncesi ve sonrasi dartil, eger o gün yeterli su ictiysen spor sonrasi ortalama 500 gr. az gösterir baskül, ( bu hemen yarim kilo verdin anlamina gelmez ama metobolizmanin güzel calistigina ve ictigin suyun yeterli olduguna isarettir. ben bu sayede 2 bucuk ayda 20 kilo verdim.
not: bütün hafta boyunca diyetini uygularsan kendini ödüllendir. bir dilimpastayla mesela, ben sahsen pasta sevmedigim icin cayima seker koyuyordum.