- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
diyetlerrrr ne alemdeee arkadaslarrrrr =))) bende sızın gıbıyım... yalnız ekmek yemıcem dıyorummm gene deee vasgecemıorummm sabah demıyeyım de öğlen kahvaltısında 2 dılım ekmek yedım... yumurta peynır sekersızz cay.. henuz yemedım acıkmadım... mıdemın kuculmesını ıstıyorum.... sakızz ciğnıorumm falann =))) salı gunu kavıtasyon var bıde pasif var.. ınceldıgımııı hıssedıorum yavas yavass.. zaten pasifin 4 dk sı yarım saat koşmak gıbıymıss.. ısı battanıyesıne giriorum her seans da acayip terliyorumm.. su ya gelınce bnde fazla su ıcemıyorumm tek derdım de o zaten... yedıgıme dıkkat etmeye çalışıorum ama bazenn cnmm cok seyyy istiyo... mesela suan mutfakta 1 lt buz gıbı kola varr dıkleyıp ıcmek ıstıorumm ama onun yerıne bıraz meyve suyu ıctım.. daha iyi hiıssttım... ne bılım ya tek ıstedıgımm mıdem kuculsunnn arkadaslarrr...
şu da bı gercek sızzz le konusuncaa sizlerr tarafındann desteklenıyo hissediyorum.. =)) diyeısyene gidip kontroll yaparlar ya öle hıssedıorumm kendımı=)) bu arada pizza kola tuketen arkadasım bakk meyve suyu ve salataya döndurrr öğle yemegınıı emın ol cok faydası olcakk.... bıde MANTIIIIIIIII =)) bnde cok severımmm ama bakk yogurdu al bı guzel cırpppp ıcıne deee mınık mınık domates marul salata dograaa öle yee =(( baska caremız yokkı... bizi uzun zamandır görmeyenlerrrr şok olsunnnn .......
şu da bı gercek sızzz le konusuncaa sizlerr tarafındann desteklenıyo hissediyorum.. =)) diyeısyene gidip kontroll yaparlar ya öle hıssedıorumm kendımı=)) bu arada pizza kola tuketen arkadasım bakk meyve suyu ve salataya döndurrr öğle yemegınıı emın ol cok faydası olcakk.... bıde MANTIIIIIIIII =)) bnde cok severımmm ama bakk yogurdu al bı guzel cırpppp ıcıne deee mınık mınık domates marul salata dograaa öle yee =(( baska caremız yokkı... bizi uzun zamandır görmeyenlerrrr şok olsunnnn .......