Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

Tek sorun ilgisiz olması ise bence bu kadar kolay bitirmeyin. Sizde kendinizce haklı olabilirsiniz. Ama onu da düşünün. Çalışma kosulları,saattleri,stresi yoruyodur, üstüne birde siz ilgi istiyorum diye üstüne gitmişseniz sinirle söylemiştir. Hem bence o bez var mı tamamen sizi yoklamak için bahane:) aile terapisti ikinize de yardımcı olabilir.

Biz bu tur kavgalari herzaman yapiyoruz hatta daha agir laflar ediyoruz begenmiyorsan defolur gidersin tarzi.. ama aksama unutuyoruz.
Bana kalirsa evi terketmek icin hafif seyler bunlar ...

Sorun ilgi degil saygi sevgi hersey bitmis.. duzelmez bence

Cok buyuk bir sorun yoksa hemen dusunmeyin bosanmayi.tabi sorunun buyuklugu sizin dayanma gucunuze bagli ama yine de bosandiktan sonra hayatin ne kadar iyi olabilecegi bilinmez.bosanmak da kolay birs3y degil.mesela bir aile terapistine gitmeyi falan deneseniz

sevgilik döneminde kim şiddet uygularki.diyelimki uyguladı hangi akıllsız böyle bir kişiyle evlenir
inanin bana o kadar cok varki o akilsizlardan inanamazsin sevgiliyken nisankiyken ha dayak.degil ama vuruyor herseyini kısıtlıyor aldatiyor degisir.diye malesef evleniyorlar

Evlilikte ilgisizlik var diye çocuk olduktan sonra boşanılmaması gerektiğini düşünmüyorum
Eşlerimiz bizi kedi sever gibi sevmiyorlar doğru söylemiş çevremdekiler de aynı
Bence yuvanıza dönün

Biz bu tur kavgalari herzaman yapiyoruz hatta daha agir laflar ediyoruz begenmiyorsan defolur gidersin tarzi.. ama aksama unutuyoruz.
Allahtan hiç bu kadar normal olmadım evliliğimde..

İlgisizlik sevgisizlikten oluyor bence. Başıma geldi kötü bir durum gidçn bence

Keşke herkesin hafızası sizinki kadar çabuk unutabilen türden olsa

Bir de çok normal ve olması gereken bir durum gibi kendinizi örnek vermişsiniz

Şunu kadınlara belletemedim. Ev adamin değil kadınındır, o sizin yuvanız, cezvenin yerini o değil siz biliyorsunuz. Evi terketmeyeceksiniz, adamın bavulunu hazırlayıp gönderecek, ertesi gün çilingire kilidi değiştireceksiniz.

2 defa gittim geldim bu 3.cü son olacak çocuk oyuncağına dönmemeli artık..
Son Bi mesaj atmak istiyorum bitti diye ama atıp atmamakta kararsızım sessizce terk etmeyi düşünüyorum açıkçası.
Tekrar doneceksen eve.gitme
Oyuncak yapmayin evliligi
Zaten adamin gozunde de degerin kalmaz
Gidip gidip donuyor aliskin..der

Sorun sadece ilgisizlikse hallolur aslinda
Iyi dusum

Benim de durumlar aynı bende değiştirmeye çalışıyorum boşanma yi seçenekler arasına koymadım nedense çünkü adam boş değil ara sıra yapar yine biseyler sağolsun

Bence gitmeden de biraz dertlessen esinle tatlı tatlı

Kv ile altlı üstlü oturuyor, o yüzden bu dediğin olmaz...gelir yolarlar kadını çık evimizden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…