- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Normal diyosun yani?Biz bu tur kavgalari herzaman yapiyoruz hatta daha agir laflar ediyoruz begenmiyorsan defolur gidersin tarzi.. ama aksama unutuyoruz.
Bana kalirsa evi terketmek icin hafif seyler bunlar ...
Evet önce ki konular da varşiddet görmüşmü
inanin bana o kadar cok varki o akilsizlardan inanamazsin sevgiliyken nisankiyken ha dayak.degil ama vuruyor herseyini kısıtlıyor aldatiyor degisir.diye malesef evleniyorlarsevgilik döneminde kim şiddet uygularki.diyelimki uyguladı hangi akıllsız böyle bir kişiyle evlenir
Allahtan hiç bu kadar normal olmadım evliliğimde..Biz bu tur kavgalari herzaman yapiyoruz hatta daha agir laflar ediyoruz begenmiyorsan defolur gidersin tarzi.. ama aksama unutuyoruz.
Çocuğunuz var iyi düşünün lütfenBu sefer geri dönmemek üzere gideceğim biğün dönsemde yine aynı şeyler yaşanacak çünkü..
Şiddet mi var. Terkedin ve dönmeyin.Evet önce ki konular da var
Keşke herkesin hafızası sizinki kadar çabuk unutabilen türden olsaBiz bu tur kavgalari herzaman yapiyoruz hatta daha agir laflar ediyoruz begenmiyorsan defolur gidersin tarzi.. ama aksama unutuyoruz.
Tekrar doneceksen eve.gitme2 defa gittim geldim bu 3.cü son olacak çocuk oyuncağına dönmemeli artık..
Son Bi mesaj atmak istiyorum bitti diye ama atıp atmamakta kararsızım sessizce terk etmeyi düşünüyorum açıkçası.
Şunu kadınlara belletemedim. Ev adamin değil kadınındır, o sizin yuvanız, cezvenin yerini o değil siz biliyorsunuz. Evi terketmeyeceksiniz, adamın bavulunu hazırlayıp gönderecek, ertesi gün çilingire kilidi değiştireceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?