- 6 Mayıs 2018
- 228
- 506
- 23
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
bu benim fikrim ve haklıyım evet cocuklar icin en dogrusu boşanmak anasını bıcaklayan bir adamın nesine baba diyecek olayı dramatize etmenin manası yok.O cocuk baba yuzu gorse ne olur gormese ne olur demenizden anne babasi bosanmis cocuklarin ne kadar yipranmis olduklarini gormediginiz cok belli , altina kacirmalar babasinin adini bile soylemek istemeyenler kardesim olsun diye dua edenler cocuklar biraz buyuyunceye kadar idare etmeli esler birbirini bunu iki taraf icinde diyorum
hay ağzına sağlık.Evlilikler,de aşk saygı sevgi yoksa bitmeye mahkûmdur. Her halükârda devam edilirsede dünyada yaşanan mutsuz huzursuzluklara sebep olan bir nevi psikolojik işkencedir
Aboww gercekten bicak mi dayamis boğazına. Bende bunu bilmiyordum. Acikcasi sadece ilgisizlikten dolayi evi terk edecek bi arkadas saniyordum. Ve o kadar cok sey yazdim ki suan hepsini geri alip silip direk boşan diyesim var
Aynen kardeşim hepsi aynı olmasada mutsuz ortamda büyüyen çocuklar yarının sorunlu Eş ve Velileri oluyor mutsuz bir Aile den her türlü vukuat çıkartan bireyler türüyor çünkü ailede konuşmak yok paylaşım yok kim daha çok kendince düşünceleri bu şekil avaz avaz bağırırsa o haklı yada güçlü konumunda evde böyleyken Toplum içinde de yapıcı asla olmayan kişiliği bozuk bireyler çıkıyor ve hiç suçu olmayan insanlara hayatını bir şekilde zindan ediyorlar diye düşünüyorumhay ağzına sağlık.
şunu anlamıyor bazı insanlar neymiş çocuk için devam etmeliymiş miş. boşanmaya cesareti olmayanların o mutsuz evliliğe,mutsuz aileye çocuklarını bahane edip o çocuklarıda mutsuz ediyorlar.
hay ağzına sağlık.
şunu anlamıyor bazı insanlar neymiş çocuk için devam etmeliymiş miş. boşanmaya cesareti olmayanların o mutsuz evliliğe,mutsuz aileye çocuklarını bahane edip o çocuklarıda mutsuz ediyorlar.
bende böyle kavgacı bir anne babayla büyüdüm bu yüzden boşanın diyorum sanki boşanınca aman sakın çocukları senelerce babayla görüştürmeyin filan mı diyoruz çocuklar kavgalı ortamda büyüyüp psikolojisi bozulacagına mutsuz anne ve babayı görüp dahada mutsuz olacagına anne baba boşansın haftada bir iki kez artık mahkeme kararı neyse babasıyla oynasınlar vakit geçirsinler bu daha mutlu eder çocukları. keşke her evlilikteki sorunlar çözülse yuvalar yıkılmasa insanlar mutsuz olmasa bende bunu isterim ama anne mutsuzsa cocuklarda mutsuz o yüzden ekonomik imkan ve destek varsa evliliği uzatmak saçma.Çok haklısınız ...
Şiddetli geçimsizlik yaşayan bir anne-babayla büyüdüm ve bana sorarsanız keşke boşanıp bizi de yurda verselerdi , çünkü ikiside aynı kafada :) , iyiliklerine iyiler ama bu hayatta bizim için attıkları tek bir temel yok, sadece bol bol kavga edip huzursuzluk verdiler , evliyim eşimin aile apartmanında yaşıyoruz ve çok iyi bir ailesi vardır ama ben ilk yıllar gürültülü bir konuşma yere yüksek sesle düşen bir ses duyduğumda uykumdan uyanıp yukarı kata koşardım eşim beni yolda tutardı sebep : abisi eşini dövüyor zannederdim ...daha neler neler , çünkü benim kafamda insanlar yüksek ses çıkartıyorsa kesin biri diperini dövüyordur ... o yüzden hep derim yürümeyen bir evlilikte çocuklar çok zarar görüyor ayrılın diye .
Bıçaklama olayından haberim yok pardon ben bu ilk yazı için diyorumbu benim fikrim ve haklıyım evet cocuklar icin en dogrusu boşanmak anasını bıcaklayan bir adamın nesine baba diyecek olayı dramatize etmenin manası yok.
Siz daha önce hiç gittiniz miiki taraf da diğer tarafın sabrını zorlamış. bir de diğer tarafı dinlemek lazım bu konularda.
som kararınızı vermeden aile danışmanlığı deneyin. belediyenin aile danışma merkezleri ve aile bakanlığının sosyal hizmet merkezleri bu hizmeti veriyor.
6 yil oncesinin konusu buSiz daha önce hiç gittiniz mi
Bu abla bu tarz konuları hortlatıyor terapist yüzünden6 yil oncesinin konusu bu
Terapist yuzunden derken?Bu abla bu tarz konuları hortlatıyor terapist yüzünden
Evet siz gittiniz mi işe yarıyor mu diye soruyor sanırım başka konuda da gördüm çok eskiydi konunun tarihiTerapist yuzunden derken?
Baskalarinin konularini mi oku demis anlamadim
Gerci siz daha once hic gittiniz mi diye sormus
Terapiye cok giden varsa ne olacak ki
Ona gore mi devam edecek
Önemli olan o değil aile danışma merkezi hakkında bir bilgi edinmek için yazdım6 yil oncesinin konusu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?