Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

Sinir anında insan nasıl kendini kontrol edemez anlamıyorum?--Anlayamıyorum.
Takmışlar sinirle söyledim. .
Yokyaâa bizde duvardık dimi !
Hem suçlu hem güçlü.
Süttür burnunu !

Benim bir komşum var. Kendisi yıllar önce eşinden ayni sebeple boşanmış.
Çok ilgisizdi, hep çalışıyordu, benimle ilgilenmiyordu diyor. Ama evin her ihtiyacını fazlasıyla alırdı diye anlatıyor.

Bir gün ilgisizlik canına tak etmiş ve evi terk etmiş.

Sonra iki evlilik daha yaptı ve kendi yazdığı kitabı çıkardı.
Ne Maddi durumu iyi oldu, nede manevi.
Diğer iki eşiyleriyle çok daha mutsuz oldu.

Ilk ilgisiz diye boşandığı eşinden boşandığı için hala pişman ve her fırsatta dile getirir.
Şimdi yaşlandı ve yalnız yaşıyor. Evde yalnız başıma birşey gelse kimsenin haberi olmayacak diye korkuları var ve keşke o adamla evli olsaydım diyor.

Boşandığı adamda sonradan çok başarılı bir iş adamı oldu. Şimdi marketler zinciri var.

ok ilgisizlik çok zor bir durum ama bana ilgi göstermiyorsun demekle ilgi göstermeye başlamaz ki size. Onu yani kocanızı hiç sallamayın o yokmuş gibi davranın kendinize çok iyi bakın. Mutlu olacağınız şeyler yapın. Bir bakmışsınzı peşinizde dolanmaya başlamış. Evi terk etmek sadece onun eline koz verir çünkü ilgisizlik boşanmak için iyi bir sebep değil bence. İlgisizlikten muzdaripsiniz çünkü seviyorsunuz eşinizi, sevmeseniz umrunuzda olmaz. Severken de boşanma olmaz dolayısıyla.

Haklisin cnm ayni dert bendede var 2010 dan beri beraberiz 3 yillik evliyim 6 aylik bir kizim var hamilelimden beri sorumsuz davranior beni gormezden geliyor
Kavga ettimizdr kiyafetlerim bile senden daha degerli dedi bende o sinirle soylemicem seyleri soyledim beyinsiz gerizekali dedim
sanki beni aldatiyor gibi bebegimin eksiklerini soyleyince ikidebir para snlkintisi yapip kavga cikariyoz yada ailesi yuzunden kavgalarimiz oluyor ama onu gectim kizima alcaklarini cok goruyor gundur ayri yatiyoruz bence bosanmak istiyor soyleyemiyor boule devam ederse zaten bosanicaz her hafta kavga ediyoruz sanki uzerimizde karabuyu var gibi herhafta ya

Normal diyosun yani?
Ay bana gore normal ama seni bilemem. Her iliskinin dinamigi farkli. Benim bi arkadasim vardi sevgilisne salak bile dememisti mesela nasil derim ya olmaz ayip falan derdi.. evlendiler eminim ki kavga etmiyorlardir hic..
Biz ise hep kavgali idik bi gun iyi bi gun kotutduk.. evlendik. Hala boyle patlama anlarimiz olur cok sey deriz birbirimize. Esimin umrunda olmaz dediklerim. Ben bazen uzulurum o da nadir oluyor yuzsuzlestik galiba .. biz bagirip cagirirkenki dediklerimizi pek onemsemeyiz yani coklukla...

Allahtan hiç bu kadar normal olmadım evliliğimde..
Evet ne guzel iste :)
Ama asil normal olan sizsiniz bence
Biz birbirimizi kutsal,asla laf edilmycek, birsey soylenmiycek ve yanimizda birbirimizi sikmamiz gereken rahat davranmamamiz gereken kisiler gibi gormuyoruz belki de..tabi insanin dogasi da onemli. Sakin yapili sessiz insanlar zaten oyle rahattir ama deli dolu yuksej tonlu insanlar icin ay susup oturuyum biraz zor olabiliyor..

Bana gore tabii normal degil. Degol git deyip tekrar devam etmek.. belkide cok kullandiginiz icin bunye alismistir:))

Keşke herkesin hafızası sizinki kadar çabuk unutabilen türden olsa

Bir de çok normal ve olması gereken bir durum gibi kendinizi örnek vermişsiniz
Isin ciddiyet boyutu farkli olabilir benim kavgalarim yuzeyseldir. Hergun hergun olabildigi icin artik onemsenmiyordur bazi laflar ama hic kavga etmeyip hic laf isitmeyen insanlara bir tek soz agir gelebilir..
Ev terkedicek birsey BEN goremedim. Eger kendisi oyle hissediyorsa oyle yapar. Ben fikrimi soyledim..

Deli doluyum ama bu evden defol git diyerek adrenalin yaşayacağıma yastık savaşı yaparım öyle karşılarım adrenalin ihtiyacımızı.

Susup oturmayın, sadece yüksek sesle Onur kırıcı hareketler yapanakadar yüksek sesle mutluluk dağıtın.

Birde, eğer ben onunla aynı yatağa girip en mahremimi paylaşıyorsam onun genlerinden en büyük miras çocuk yapıyorsam, sorgusuz sualsiz herşeyimi ona emanet ediyorsam kutsaldır. Bende onun için öyleyimdir.

Sevgi anlayışınızı kontrol edin, böyle birşey değil sevgi.

Tamamını okumadım ama 2 kere evi terkettiğinizi gördüm. Şimdiye kadar nasıl ikna olduysanız yine öyle ikna olacağınızı düşünerek aşırı rahat davranıyor olabilir. Çok iyi düşünün ve gerçekten dönmek istemiyorsanız çıkın evden. Yeterince oyuncağa dönmüş bu iş.

Bana sorarsanız evi terketmek yerine iki yetişkin gibi bir uzman yardımı alıp çözülebilecek bir şey olup olmadığını konuşmalısınız. Olmuyorsa da usulünce ayırın yollarınızı.

Sinirliyken nasil mutluluk naralari atabilirim ay? Beceremiyorum..ofke patlamalari yasarim daha cok :)

Neden hep kapı gösterilen kişi kadınlar oluyor ya?
Sürekli beğenmiyorsan babanın evine git,ananın evine git demekte ne oluyor?
Bu kadınları o insanlardan isterken geberiyorsunuz alabilmek için ,sonrada değersiz bir eşya gibi kapılarına bırakıyorsunuz

Esim defol git dedigi zaman zaten ciddi demez.. bilir ki gidersem donusum olmaz..okumus etmisim calisabilirim maddi kaygim yok yada ailemden yana da pek sorunum yok.. yani git demek git demek degil bizde pek...
Belki o yuzden de ciddiyetsiz oluyoruz kavgalarimizda..
Bi de dipnot, git mit diyen daha cok ben oluyorum

Bend okudum ettim maddi kaygım yok ailemden yana problemim yok hamdolsun. Ama demekki sizin iletişim diliniz bu.
Ama birgün gerçekten git dediğinde ne yapacaksın nasıl anlayacaksın?

Bana göre saygı evlilikte sevgiden daha önemli.
Anlatmıştın az önce ben bir defa salak dedim 6-7 senenin üstüne sinirliyken kaç gün konuşmadı benimle :) bana dese bende aynı olurdum. Laçkalaştırmamak lazım sonra sıkıntı çıkar şimdi olmazsa da ilerde. Ki şimdi ki durumda sıkıntı bence daha sakin olmaya çalışın.

Evet iste iletisim seklimiz biraz okuzce sanirim
Ben kendimi dusunemiyorum salak bile demeden gun gecirebileyim.. bravo size .. yani aslnda sizin gibi olmak vardi da ben beceremem esim benden de beter beceremez.. :O
Heralde bi gun gercekten git diyecek olsa,ona firsat birakmaz ondan once ben derdim.. :/

Bazen bize de öyleyiz sabırlı olun ve sakın evinizi terk etmeyin zaten erkekler fazla birseyleri takmazlar üzülmeyin çocuğunuz varsa ona yansıtmayın...kendi kendinizi mutlu edin bende öyle yapıyorum şuan çok mutluyum ☺

Bunu anlamıyorum bende git dedin tarstık ee sonradan neden mesaj eksikleri alayım falan bu dengesizlikleri beni çok yıprattı zaten

Konunun her sayfasini okuyamadım ama son durumunuz nedir?
Su yukarida yazdiginiz sey bizde de gecerli Kavga tartisma oluyor aksam, sabah ben kinlenmis sekilde basliyorum güne Esim ise tamamen resetlenmis gibi gelip bana sarılmaya çalışır Veya ise gitmisse erkenden hicbir sey yokmus gibi mutlaka gunaydin canim bilmem ne yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…