- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Bu aralar bıçak dayamıyor olabilir..
Allahım sen koru herkesi.
ok ilgisizlik çok zor bir durum ama bana ilgi göstermiyorsun demekle ilgi göstermeye başlamaz ki size. Onu yani kocanızı hiç sallamayın o yokmuş gibi davranın kendinize çok iyi bakın. Mutlu olacağınız şeyler yapın. Bir bakmışsınzı peşinizde dolanmaya başlamış. Evi terk etmek sadece onun eline koz verir çünkü ilgisizlik boşanmak için iyi bir sebep değil bence. İlgisizlikten muzdaripsiniz çünkü seviyorsunuz eşinizi, sevmeseniz umrunuzda olmaz. Severken de boşanma olmaz dolayısıyla.Evet bu sabah ilgisizsin bana ve çocuğuna karşı dediğim için iş saatlerini bahane etti bana çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyormuş gerizekalı mıymışım ben..
İlgi istiyorsan git babanın evine baban ilgi göstersin dedi ben ilgi istediğim için istemiyormuş beni sor bakalım ben seni istiyor muyum dediğim zamanda istemiyorsan gidersin dedi herkezin kocaları kedi sever gibi mi seviyormuş karılarını takmışım ilgiye..
Bunlar kavga anında da o sinirlede söylense çok canımı acıttı geç kaldığım bir doğruyu yapacağım bugün..
Ve hiçbirşey yetmezmiş gibi mesaj atıyor birşey yaşanmamışçasına evde ne eksik çocuğun bezi var mı bak alayım..
Kocalı sadece market pazar görmek midir ya.. Anlatamadım bunu yıllarca ama artık pes canıma tak etti yoruldum..
Buda burda bir iç dökme bitiş olarak kalsın...
Keşke herkesin hafızası sizinki kadar çabuk unutabilen türden olsa
Bir de çok normal ve olması gereken bir durum gibi kendinizi örnek vermişsiniz
Evet bu sabah ilgisizsin bana ve çocuğuna karşı dediğim için iş saatlerini bahane etti bana çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyormuş gerizekalı mıymışım ben..
İlgi istiyorsan git babanın evine baban ilgi göstersin dedi ben ilgi istediğim için istemiyormuş beni sor bakalım ben seni istiyor muyum dediğim zamanda istemiyorsan gidersin dedi herkezin kocaları kedi sever gibi mi seviyormuş karılarını takmışım ilgiye..
Bunlar kavga anında da o sinirlede söylense çok canımı acıttı geç kaldığım bir doğruyu yapacağım bugün..
Ve hiçbirşey yetmezmiş gibi mesaj atıyor birşey yaşanmamışçasına evde ne eksik çocuğun bezi var mı bak alayım..
Kocalı sadece market pazar görmek midir ya.. Anlatamadım bunu yıllarca ama artık pes canıma tak etti yoruldum..
Buda burda bir iç dökme bitiş olarak kalsın...
Ay bana gore normal ama seni bilemem. Her iliskinin dinamigi farkli. Benim bi arkadasim vardi sevgilisne salak bile dememisti mesela nasil derim ya olmaz ayip falan derdi.. evlendiler eminim ki kavga etmiyorlardir hic..Normal diyosun yani?
Evet ne guzel iste :)Allahtan hiç bu kadar normal olmadım evliliğimde..
Bana gore tabii normal degil. Degol git deyip tekrar devam etmek.. belkide cok kullandiginiz icin bunye alismistir:))Ay bana gore normal ama seni bilemem. Her iliskinin dinamigi farkli. Benim bi arkadasim vardi sevgilisne salak bile dememisti mesela nasil derim ya olmaz ayip falan derdi.. evlendiler eminim ki kavga etmiyorlardir hic..
Biz ise hep kavgali idik bi gun iyi bi gun kotutduk.. evlendik. Hala boyle patlama anlarimiz olur cok sey deriz birbirimize. Esimin umrunda olmaz dediklerim. Ben bazen uzulurum o da nadir oluyoryuzsuzlestik galiba .. biz bagirip cagirirkenki dediklerimizi pek onemsemeyiz yani coklukla...
Isin ciddiyet boyutu farkli olabilir benim kavgalarim yuzeyseldir. Hergun hergun olabildigi icin artik onemsenmiyordur bazi laflar ama hic kavga etmeyip hic laf isitmeyen insanlara bir tek soz agir gelebilir..Keşke herkesin hafızası sizinki kadar çabuk unutabilen türden olsa
Bir de çok normal ve olması gereken bir durum gibi kendinizi örnek vermişsiniz
Deli doluyum ama bu evden defol git diyerek adrenalin yaşayacağıma yastık savaşı yaparım öyle karşılarım adrenalin ihtiyacımızı.Evet ne guzel iste :)
Ama asil normal olan sizsiniz bence
Biz birbirimizi kutsal,asla laf edilmycek, birsey soylenmiycek ve yanimizda birbirimizi sikmamiz gereken rahat davranmamamiz gereken kisiler gibi gormuyoruz belki de..tabi insanin dogasi da onemli. Sakin yapili sessiz insanlar zaten oyle rahattir ama deli dolu yuksej tonlu insanlar icin ay susup oturuyum biraz zor olabiliyor..
Olabilir eveeet aksini soylemiyorum zaten. :OBana gore tabii normal degil. Degol git deyip tekrar devam etmek.. belkide cok kullandiginiz icin bunye alismistir:))
Sinirliyken nasil mutluluk naralari atabilirim ay? Beceremiyorum..ofke patlamalari yasarim daha cok :)Deli doluyum ama bu evden defol git diyerek adrenalin yaşayacağıma yastık savaşı yaparım öyle karşılarım adrenalin ihtiyacımızı.
Susup oturmayın, sadece yüksek sesle Onur kırıcı hareketler yapanakadar yüksek sesle mutluluk dağıtın.
Birde, eğer ben onunla aynı yatağa girip en mahremimi paylaşıyorsam onun genlerinden en büyük miras çocuk yapıyorsam, sorgusuz sualsiz herşeyimi ona emanet ediyorsam kutsaldır. Bende onun için öyleyimdir.
Sevgi anlayışınızı kontrol edin, böyle birşey değil sevgi.
Deli doluyum ama bu evden defol git diyerek adrenalin yaşayacağıma yastık savaşı yaparım öyle karşılarım adrenalin ihtiyacımızı.
Susup oturmayın, sadece yüksek sesle Onur kırıcı hareketler yapanakadar yüksek sesle mutluluk dağıtın.
Birde, eğer ben onunla aynı yatağa girip en mahremimi paylaşıyorsam onun genlerinden en büyük miras çocuk yapıyorsam, sorgusuz sualsiz herşeyimi ona emanet ediyorsam kutsaldır. Bende onun için öyleyimdir.
Sevgi anlayışınızı kontrol edin, böyle birşey değil sevgi.
Bend okudum ettim maddi kaygım yok ailemden yana problemim yok hamdolsun. Ama demekki sizin iletişim diliniz bu.Esim defol git dedigi zaman zaten ciddi demez.. bilir ki gidersem donusum olmaz..okumus etmisim calisabilirim maddi kaygim yok yada ailemden yana da pek sorunum yok.. yani git demek git demek degil bizde pek...
Belki o yuzden de ciddiyetsiz oluyoruz kavgalarimizda..
Bi de dipnot, git mit diyen daha cok ben oluyorum
Evet iste iletisim seklimiz biraz okuzce sanirimBend okudum ettim maddi kaygım yok ailemden yana problemim yok hamdolsun. Ama demekki sizin iletişim diliniz bu.
Ama birgün gerçekten git dediğinde ne yapacaksın nasıl anlayacaksın?
Bana göre saygı evlilikte sevgiden daha önemli.
Anlatmıştın az önce ben bir defa salak dedim 6-7 senenin üstüne sinirliyken kaç gün konuşmadı benimle :) bana dese bende aynı olurdum. Laçkalaştırmamak lazım sonra sıkıntı çıkar şimdi olmazsa da ilerde. Ki şimdi ki durumda sıkıntı bence daha sakin olmaya çalışın.
Bunu anlamıyorum bende git dedin tarstık ee sonradan neden mesaj eksikleri alayım falan bu dengesizlikleri beni çok yıprattı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?