Bugün evlilik yıldönümümüzdü ama biz boşanıyoruz

allah yardımcın olsun
şuan yaran çok taze bu kadar üzülmen ağlaman çok normal ağlada zaten atma içine o zaman daha çok düşnürüsün daha zor atlatırsın bu dönemi
ama güçlü olmaya çalış kızın için onun sana ihtiyacı olduğunu unutma
umarım bi r an önce atlatırsın bu dönemi herşey senin elinde kızınla beraber mutlu ol rabbim hep yanında olsun

Kız bekar,eşimin evli olduğunu biliyor elbet.Eşimle aynı yerde çalışıyorlarmış sonra kızı çıkarmışlar.Eşimde harıl harıl iş arıyordu.

ayyy şu son mesajını okudum tüm tüylerim ayağa kalktı yemin ederim. allahından bulsun inşallah. hem kocan hem o pis kadın... sen üzülme yukarıda allah var, öyle bir ters kepçe geliverirler ki ne olduğunu anlamazlar bile

Canım benim ağzıma geleni saymak istiyorum ama neyse...bence sen toparlayacaksın..eşin kendini bu kadar kaptırmış rüyadan uyanınca ne yaptığının farkına varacak..güçlü olan sen olacaksın...

ahh canım su son msjı okudum agzım acıkkk kaldı.allaha havale et.pıslık kadın.yuva yıkanın yuvası olurmu sanıyor...sen guclu ol,guclu dur.bak kızın var.allah yardımcın olsun.bazen şer dıye baktıgımız olaylar hayır olabılıyor hakkımızda....

Allah yardımcınız olsun.
Gerçekten çok düzeysiz bir muamele görmüşsünüz.Size bunu reva görenler elbette ki cezsını bulacaktır.
Sizi ne kadar teselli eder bilmem ama yuva yıkanın yuvası olmaz denmiştir.Yuvaları değil bir otel odaları bile olmaz inşallah.....
Siz yavrunuza sarılıp bu hırçın dalgalı günlerin geçmesini bekleyip;sonradan açan pırıl pırıl güneşin altında masmavi güzel bir denizde mutluluğa kürek çekeceksiniz inşallah....

Çok mutlu ,çok sağlıklı günler diliyorum.Allah yüreğinizdeki acıyı bir an önce alır ve mutlulukla doldurur inşallah......a.s.

Böyle biri için üzülmeye deymez bence....
tm tersine dim dikk durunn 12 yılı yüklnmeyin omuzlarınıza...
siz gururunuzu ayaklar altına almadınız onlar aldı....

en kısa zamanda cezalarını bulurlar inşallah.
erkekler niye böyle neden düşünmezler eşlerini çocuklarını...

Ahlaksız pisliklerÇok üzgünüm çoook

Kurtulduğuna şükret arkadaşım sana böylesine adice ihanet eden bir adamı hala seviyorum nasıl diyebiliyorsun.:umursamaz:

Allah kolaylık versin yeni bir hayat kurman için canım.:teselli:Eşinin ve o kızın yaptığı düpedüz ahlaksızlık,utanmazlık.Seviyorum hala diyorsun ama,senin sevgini bile haketmeyen biri için değmez!Kızınla beraber bir düzen kurarsın ve umarım çok mutlu olursun.Sana bunu yapan utanmazda bin pişman olur,vicdan azabından mahvolur inşallah..

rabbim yar ve yardımcın olsun canım kolay bişey değil gerçekten ateş düştüğü yeri yakar...bundan sonra güçlü olmalısın kendinve prensesin için.....
yuva yıkanın yuvası zaten olmaz 12 yıllık eşini bi kalemde siliyosa 4 günlük kaşar nereye kadar sürerki........mutlu olamazlar..........

ya canım benim üzülme hatta şükret böyle pislik bir adamdan kurtulduğuna sevin çok üzüldüm yaa tabi çok zor bir durumdur mutlaka bu nasıl bir ahlaksızlık o kız bekar ve hamile yaa söyleyecek çok şey varda söyleyemeiyorum allah belasını versin ikisininde sen kızınla yeni bir sayfa aç boş ver ne halleri varsa görsünler sen şükret ve bir an önce kurtul o adamdankötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kesin miymiş? biliyorum saçma bir soru gibi gelecek ama hani insan umut eder ya... bilmiyorum. eşinizle konuştunuz mu? durum tam olarak nedir?
umarım densizlik etmemişimdir. sabır diliyorum size. insan neleri atlamıyor? bu da geçer.

çok zor bir durum. ama evli bir adamla bekar bir kız ne diye beraber olur.. ve adam 12 yıllık evliliğini ve çocuğunu bir başksına nasıl tercih eder. bence macera arıyor.
pişman olacak.. sizde onun karşısında güçlü olun. bu yaşadığınun bir macera olduğunu o kız içinde evli erkekle beraber olduğuna göre bunlar ikisi evlenince çok şey beklemesin. zamanla herşeyin tepesi taklak olduğunu görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…