Bugün evlilik yıldönümümüzdü ama biz boşanıyoruz

Bu günlerde geçecek elbet,ama o kadar zorki.Kafamı toparlayamıyorum.Sanki kötü bir kabus görüyorum ve uyanınca hepsi bitecek.Ama bitmiyor çünki yaşadıklarım gerçek.

Bu duyguyu bende yaşadım canım rüya olmasını olmamış olmasını dilersin olmaz...yaşamış olduğunu kabullenme sürecide en kötüsü...allah yardımcın olsun sabırlar dilerim...

En üzücüsü bu kız için arkadaş çevreme iş arattırdı,diploma için akrabama fikir sordu v.s bir sürü şey.Tabi benim aklıma gelmiyorki.

bunuda atlatırsın neleri atlatmıyorki insanoğlu güçlü ol!!!!

Ev senin, çalışıyorsun, bi kızın var
Bunlar seni güçlü kılar
Diyorsun ki yenik bitik yıkık herşey bitti
Bence yeni başlıyor yeniden başlamak için güçlü olmalısın kızın için kendin için güçlü olmalısın
Şimdi derin bi nefes alıp yeni bi hayata başlama zamanı
Bu sefer daha güzel olacak herşey buna inan ve bunun için çaba harca
Sevgiler

Zaten son üç aydır kopmuştu bizden,sürekli bunalımda olduğunu söyleyip zaman istiyordu.Aslında içime doğmuştu hatta rüyamda bile görüp kendisine anlatmıştım.Oda rüya işte saçmalama demişti.Taki arabasındaki gizli telefonu ve masajları bulup o kız olduğunu anlayana kadar.

Bu sitede böyle olayları okuyup,yorum yapardım.Birde kızardım ağlayacak ne var giden gitmiş diye.Ama yaşamadan anlayamıyor insan ateş düştüğü yeri yakıyor.

haklısın zor ya en son okuduğumdan sonra kendimi senin yerine koydum bir an çıldıracak gibi oldum. ama erkekler böyle malesef. nankör oluyolar. bir anlık hevese kapılıp gidiyolar. sonra çok pişman olur ama bence sen kızınıda al ve haytından çık zaten ayakları yere basan birisin bence kolay atlatırsın önemli olan onu kafanda bitirmek:teselli:

cnm allah kolaylık versin.ama kızın için savaş cnm allah kimsenin yuvasımı yıkmasın.ama şöyle bir hadis var peygamberimiz buyurdu:yuva yıkanın yuvası olmaz.allah sana ve kızına mutluluk versin.

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım.Atlatıcam elbet,ama dediğim gibi kafam o kadar karışıkki anlık nöbetler geliyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım.Atlatıcam elbet,ama dediğim gibi kafam o kadar karışıkki anlık nöbetler geliyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.

Canım yardım almaya başla o nöbetleri ben hala geçiriyorum ..benimki seninkinden daha kolay bir durum gibi gözükmesine rağmen...öfke nöbetleri...ağlama nöbetleri..korkunç...ve hiç olmazsa burda konuşmaya devam et tavsiye ederim...olay ortaya çıktığında eşin ne yaptı...

Hepsi geçecek önceleri çok canın yanar ama inan zamanla sana acı veren şey seni daha güçlü yapacak
Nerden biliyorsun da ahkam kesiyorsun deme en yakın arkadaşımla birlikte yaşadım o ağladı ben dinledim
Şimdi çok güçlü bi kadın sende öyle olacaksın yeter ki inan
Bi psikologda çok işe yarıyor bence bi düşün en azından konuşur rahatlarsın ilk adımlarında elinden tutar

allah yardımcın olsun alkadaşım. allah dayanma gücü kuvveti versin. çok zor bir durum ama inan zaman her şeyin ilacı. seni sevmeyen senin yerinde başka bir kadın olmasını isteyen adamı ne yapacan. sadece cocuğunun babası olarak gör onu artık. allah göstermesin kocam öyle bir şey yapsa bir an bile yüzünü görmek istemem. artık çocuğunla hayatını devam ettirmeye bakacan.

canım kendini salma güçlü olamasanda eşinin karşısında güçlü durmaya çalış.bu erkeklerin varya çoğu adi.bu yuvanız sanki kolay mı kuruldu birde 10 yaşında evledınız olmuş 12 yıl dile kolay.bir kadının canını yine bir kadın yakıyor.peki bu kadının haberi yok mu evli olduğundan allah yuva yıkanın yuvasını gerçekten yıkıyor ama anlamıyor cahil insanlar bencil insanlar.ay çok sinirlendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…