- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
- Konu Sahibi milakajunino
-
bence çok yüz vermiş seninkine..senin aşkın beni hasta ediyobenimkini ormana salmış kendi gelişmiş bence başka açıklaması olamaz
görümcelerde kaynanayı fişekleyebiliyor çok yaşadım ve çevremde gördüm..nedeni bilen varsa allah rızası için diyiversin
enteresanmış gelininiz.ya benim annem gelinine iş yaptırmaz bize yaptırır babam su istemez yorulmasın diye bizden ister .sonunda ne olur bizim gelin babasına şikayet babası bize gelir kızımı istemiyorsunuz o yüzden iş yaptırmıyorsunuz heralde kızım üzülmüş eve geliş der
aynı evde yaşayınca aslında bir oduna sahip olduğunu anlıyorsunbiri de benim üstüme imzadan sonra değişen erkeklerin sebebini atsın.
imza sırasında annesi, kayınvalide, kız kardeşi de görümce oluvermiyor. Gizli kapılar ardında madem onlar evlendi biz de karanlık tarafa geçmeye ant içtik demediklerine göre.
Tamam..baska ne onerirsinGelinlere ne oluyor böle cephe alınmış kv ye eşe eltiye komşuya bu ne böyle problemi biraz kendinizde arayın .Unutmayın ki sizin annenizde kayınvalide abiniz de birinin eşi siz de bir görümcesiniz.Biraz ılımlı olun hayattan soğdum ya resmen.Sanki herkesin başına gelmeyen şeyler karşılıklı hoşgörüyle atlatabilirsiniz böyle şeyleri.
aynı evde yaşayınca aslında bir oduna sahip olduğunu anlıyorsun
esinin ailesinin davranislari gercekten kotu ise bunu anlatmak kotulemek midir?Bi yerden sonra anlayacaktır canım anlamıyorsa mesafe koy.ama eşine ailesini kötüleme .eşini ailene kötüleme
Benim kv hiç kv zulmü çekmemiş. Memlekete gittiğinde anasının evinde kalmış, kvsinin evine ayda 1-2 misafirliğe gitmiş. Sebebi de evi pismişmiş. Buna rağmen el üstünde tutmuşlar. Hala bayramlarda ondan büyük görümceleri arar, bayramlaşır, yoksa kendi telini bile onlar için kaldırmaz. Şimdi bana yaptıklarını, söylediklerini, benden beklentilerini düşününce içimden "sen yaptın mı ki" demek geliyor?
saç baş giriş yavrumHımm peki eşime " sakin ha elin kızını kendi baçindan üstün tutma " diyen kv deme nasıl bir tavırla yaklaşmaliyim?
Yada eşime beni de bAlayına götür oğlum diye ağladığında ne yapmalıydim ?
Bir diğer sorum da şu ; bana kv ve Görümcem tarafından iftiralar atıldığında ne şekilde ılımlı yaklaşmam gerekiyor ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?