bugun hoslandigim cocuga acildim ama sonuc cok farkli oldu..

Açıldım demiştin?
Hani yasini öğrendikten sonra konusmalimiyim onubilemediğim. Bitirmiş o okulu falan benim de onceligim kesinlikle bir erkek degil okul zaten ama uzun zamandır hiç birine karşı böyle bişey hissetmedim insan hissederken yasini tahmin edemiyor ki 21falandir diye dusunmustim

Cok iyi bir saptama

Aranızda yaş farkından ziyade birazda olgunluk farkı olabilir canım. Genelde 17 yaşında biriyle 29 yaşında bi insan arasında hayata bakış açıları ve hayattan beklentileri farklıdır. Bazen böyle olmayabilir tabii ama bu maalesef çok rastlanan bi durum değil. Bu yüzden hoşlandığın kişiyle ciddi bi ilişki yaşamadan önce çok iyi düşün. Çünkü senin önceliklerin onunkilerden çok farklı. Sen daha lise çağındasın çünküü. Hoşlanmayı aşk sanıp ilerde çok pişman olucağın şeyler sakın yapma canım ..

Yasindan haberdar olmayacak kadar tanimadiginiz bir adamin hayatinda biri olup olmadigini nereden biliyordunuz da acilma cesareti gosterebildiniz?

Size olumlu karsilik verse bile nasil guveneceksiniz yalniz oldugunu nereden bileceksiniz?

Size gore tek sorun yas problemi mi?

Ki sizin yasiniz bu risk faktorleri icin oldukca sakincali...

sen bu işe olur gözle bakma derim 17-29 arada ruhen büyük bir fark var ne o sana nede sen ona ayak uyduramazsın
Evet haklısınız olur bir tarafı yok aradaki yaş farki ucuru. Resmen ha ben20yasimi gecmis olsam 12yas faeki belki goze batmw. Ama 17yasinda bir kiz için 29yas çok fazla dogru

Sakın sakın uzak dur aranızda çol fark var sen yolun başındasın eğer 25 yaşından sonra yaş farkı çok olsa onaylanabilir belki ama bakış açınız çok farklı senin canın çok yanar

Sen şöyle bi 24-25 yaşında olsanda kendinden 10 yaş büyük bir sevgilin olsa anlaşılabilirde,17 yaşındaki bir genç kız için aynı seyleri söylemek zor..Seninki platonik olarak kalsın sen hiç açılma,hiç hoş değil yaa düşünsene adam 17 yaşındayken sen 5 yaşında bir cocuktun çok çirkin.Boşver boşver

Sakın sakın uzak dur aranızda çol fark var sen yolun başındasın eğer 25 yaşından sonra yaş farkı çok olsa onaylanabilir belki ama bakış açınız çok farklı senin canın çok yanar
Evet çok dogru soyluyorsunuz. Gercekten daha buyuk olsam bufarrk onaylanabilir ama sua. Mumkun değil çok dogru

Sen doğduğunda o 12 yaşındaymış.Garip durmuyo mu.Sadece beğeniyosun hırlı mı hırsız mı.Ben 17 yaşımdayken matemetikten kaç net yaparsam istediğim bölüm tutar diye kendi kendimi yiyodum.Oku önce bi üniversiteye başla fikrin değişecektir daha küçüksün

İstisnalar dışında 17 yaşında bir kızla 29 yaşında bir adam düzgün bir ilişki süremez. Öncelikler ve birbirlerine verebilecekleri şeyler çok farklı, böyle bir ilişki için biraz yaşınızın dışında biri olmanız lazım. Düşünsenize, beraber bara bile gidemezsiniz.

Evet tamam kızlar konusmayi kesiyorum benim de dusuncem bu yondeydi zaten bitmiştir benim için

Yasin 20 olsa dedigin gibi 12 yas sorun olmazdi. Ama su durumda unut onu diyebilirim. Ama ben de kendimden 14 yas buyuk birine asik olmustum o byuzden seni cok iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…