Ee ne dedi sanaHayır tanismiyoduk o kitapvida calisiyodu bengittikce kitapciya öyle konusuyorduk ben bugün cesaretimi topladim gece konusnaya basladik ama 85dogumluymus
Hani yasini öğrendikten sonra konusmalimiyim onubilemediğim. Bitirmiş o okulu falan benim de onceligim kesinlikle bir erkek degil okul zaten ama uzun zamandır hiç birine karşı böyle bişey hissetmedim insan hissederken yasini tahmin edemiyor ki 21falandir diye dusunmustimAçıldım demiştin?
İste bir yanim konusmamam gerektigini söylüyor bi yanimda tam tersi ufak dur masa hiç dusunmucem zaten ama cok yakisikli ya
Cok iyi bir saptamaKız 17 yaşında yalnız? Nasıl sorun olmayacağını düşünüyorsunuz anlamlandıramadım. Belirli bir yaştan sonra evet sorun olmayabilir ancak konu sahibesi henüz genç bir kız hatta çocuk. Pedofillikle eşdeğer bence bu.
:)İnşallah değişen birşey olmaz da, 10 yıl sonra tekrar bakbence o kadar da sıkıntı değil. 23 yalında kız arkadaşım 36 yaşında adamla evlendi de dünyanı nen mutlu çifti oldular
Evet haklısınız olur bir tarafı yok aradaki yaş farki ucuru. Resmen ha ben20yasimi gecmis olsam 12yas faeki belki goze batmw. Ama 17yasinda bir kiz için 29yas çok fazla dogrusen bu işe olur gözle bakma derim 17-29 arada ruhen büyük bir fark var ne o sana nede sen ona ayak uyduramazsın
Evet çok dogru soyluyorsunuz. Gercekten daha buyuk olsam bufarrk onaylanabilir ama sua. Mumkun değil çok dogruSakın sakın uzak dur aranızda çol fark var sen yolun başındasın eğer 25 yaşından sonra yaş farkı çok olsa onaylanabilir belki ama bakış açınız çok farklı senin canın çok yanar
Evet bencede ben ama gerçekten bubkadar ufak gostermese böyle bişey asla yapmazdımakli basinda bir adamsa zaten 17 yaşındaki bir kiza takilmamasi gerektiğini biliyordur
Evet tamam kızlar konusmayi kesiyorumSen doğduğunda o 12 yaşındaymış.Garip durmuyo mu.Sadece beğeniyosun hırlı mı hırsız mı.Ben 17 yaşımdayken matemetikten kaç net yaparsam istediğim bölüm tutar diye kendi kendimi yiyodum.Oku önce bi üniversiteye başla fikrin değişecektir daha küçüksün
Konusmayi kesiyorum derjen cocukla yaniEvet tamam kızlar konusmayi kesiyorumbenim de dusuncem bu yondeydi zaten bitmiştir benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?