Ben 17 Yaşımi doldurdum. O da en fazla 23yasinda duruyor ki ben 21falan diye düşündüm ama 29yasindaNe oldu ki canım ? Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında ? Biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz belkii ..
Ben
Ben 17 Yaşımi doldurdum. O da en fazla 23yasinda duruyor ki ben 21falan diye düşündüm ama 29yasindabir yandan da çok hoslaniyorum nasıl olucak bilmiyorum
Ben
Ben 17 Yaşımi doldurdum. O da en fazla 23yasinda duruyor ki ben 21falan diye düşündüm ama 29yasindabir yandan da çok hoslaniyorum nasıl olucak bilmiyorum
Hayır tanismiyoduk o kitapvida calisiyodu bengittikce kitapciya öyle konusuyorduk ben bugün cesaretimi topladim gece konusnaya basladik ama 85dogumluymusHoşlandığın çocuğun yaşını bilmiyormuydun ??
+1Yasin 17 ise unut sen bu isi. Senin onceligin okulun olmali , 29 yasinda bir adam degil.
İste bir yanim konusmamam gerektigini söylüyor bi yanimda tam tersi ufak dur masa hiç dusunmucem zaten ama cok yakisikli yaYasin 17 ise unut sen bu isi.Senin onceligin okulun olmali , 29 yasinda bir adam degil.
İste bir yanim konusmamam gerektigini söylüyor bi yanimda tam tersi ufak dur masa hiç dusunmucem zaten ama cok yakisikli ya
Kız 17 yaşında yalnız? Nasıl sorun olmayacağını düşünüyorsunuz anlamlandıramadım. Belirli bir yaştan sonra evet sorun olmayabilir ancak konu sahibesi henüz genç bir kız hatta çocuk. Pedofillikle eşdeğer bence bu.bence o kadar da sıkıntı değil. 23 yalında kız arkadaşım 36 yaşında adamla evlendi de dünyanı nen mutlu çifti oldular
Hic bulasma baska denizlere açıl senden yasca buyuk oldugu kadar yasadiklarida coktur ortak nokta bulmaniz cok zor ve olgun olmadigini dusunur sevgili olsaniz bile cevresindeki kizlarda senden yasca buyuktur davranislarin cocukca gelir ve sevgili olsaniz bile bu uzun surmez ki ozamanda tam mutlulugu yakalamisken kaybetmek simdikinden daha cok canini yakarBen
Ben 17 Yaşımi doldurdum. O da en fazla 23yasinda duruyor ki ben 21falan diye düşündüm ama 29yasindabir yandan da çok hoslaniyorum sen olucak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?