Sonra ne oldu pekiYasin 20 olsa dedigin gibi 12 yas sorun olmazdi. Ama su durumda unut onu diyebilirim. Ama ben de kendimden 14 yas buyuk birine asik olmustum o byuzden seni cok iyi anliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra ne oldu pekiYasin 20 olsa dedigin gibi 12 yas sorun olmazdi. Ama su durumda unut onu diyebilirim. Ama ben de kendimden 14 yas buyuk birine asik olmustum o byuzden seni cok iyi anliyorum
Haklisiniz ayni sizi. Gibi dusunuyorum konusmayi bitiricem yarin ama ben gerçekten bilsem yapmazdım hiç gram göstermiyor okulunu daha yeni bitirmistir falan sandım 30una gelmiş resmenSen burdaki ablalarini dinle ve vazgeç bu işten. Inan en doğrusu bu.daha çocuk sayılırsin sen. Ne işin olur otuzuna gelmiş adamla.
Konusmayi kesiyorum derjen cocukla yani![]()
Kanunlar izin alindigi takdirde 17 yaş evliliğine izin veriyor bahsettiginiz sapıklık çok farklı bir şeyKız 17 yaşında yalnız? Nasıl sorun olmayacağını düşünüyorsunuz anlamlandıramadım. Belirli bir yaştan sonra evet sorun olmayabilir ancak konu sahibesi henüz genç bir kız hatta çocuk. Pedofillikle eşdeğer bence bu.
Bu bu nedir bu?henüz gelin adayı yok erkek kardeşim için ama olunca iyi anlaşamayacağımı düşünüyorum hep burdaki görümce düşmanı gelinler yüzünden![]()
Aa öyle mi pardon ozaman. Çocuğunuz 17 yaşına gelince kanunlarda izin veriyor diye 30 yaşında biri ile evlendirebilirsiniz ozaman, kimse tutmuyor sizi.Kanunlar izin alindigi takdirde 17 yaş evliliğine izin veriyor bahsettiginiz sapıklık çok farklı bir şey
. Eğer yazdığıma cevabınız buysa ki bu sanırım büyük problemleriniz var. Pedofili diyorsunuz Hayır Pedofili farklı bir şey diyorum çocuğunu 30 yaşında adamla evlendir mi bunun cevabı .Aa öyle mi pardon ozaman. Çocuğunuz 17 yaşına gelince kanunlarda izin veriyor diye 30 yaşında biri ile evlendirebilirsiniz ozaman, kimse tutmuyor sizi.