• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun hoslandigim cocuga acildim ama sonuc cok farkli oldu..

Sen burdaki ablalarini dinle ve vazgeç bu işten. Inan en doğrusu bu.daha çocuk sayılırsin sen. Ne işin olur otuzuna gelmiş adamla.

Sen burdaki ablalarini dinle ve vazgeç bu işten. Inan en doğrusu bu.daha çocuk sayılırsin sen. Ne işin olur otuzuna gelmiş adamla.
Haklisiniz ayni sizi. Gibi dusunuyorum konusmayi bitiricem yarin ama ben gerçekten bilsem yapmazdım hiç gram göstermiyor okulunu daha yeni bitirmistir falan sandım 30una gelmiş resmen

siz 15 yasindayken o 27 yasindaymis... bu durumda iliskiyi onaylamazdiniz degil mi?
17 yasindaki bir genc kiz herne kadar hormonal gelisimini tamamlamis olsa da alinmayin ama hala yetiskin biri sayilmazsiniz...
yas farkinizi ilerleyen yillarda tolere edecek ozellikleriniz olabilir, dusuncelerinizin uyumunu vs oncelikli kilabilirsiniz fakat su an daha hayatin coook basindasiniz...
akli basinda bir erkek de sizin fiziksel gorunusunuz nasil olursa olsun bu yazdigmi gozonunde bulundurup uzak durur...

30 yasindaki kart herifi ne yapacaksin kardes, gec gitsin :)

niyetini bilemezsin senin temiz duygularını kötü niyetiyle kullanırsa çok pişman olursun.sen daha reşit bile değilsin.boşver tatlım

Ee sen açılınca tepkisi ne oldu ? Ben de bu kısmı merak ettim doğrusu numarasının bile sende olmaması lazımdı.

henüz gelin adayı yok erkek kardeşim için ama olunca iyi anlaşamayacağımı düşünüyorum hep burdaki görümce düşmanı gelinler yüzünden:KK48::KK48:

Kız 17 yaşında yalnız? Nasıl sorun olmayacağını düşünüyorsunuz anlamlandıramadım. Belirli bir yaştan sonra evet sorun olmayabilir ancak konu sahibesi henüz genç bir kız hatta çocuk. Pedofillikle eşdeğer bence bu.
Kanunlar izin alindigi takdirde 17 yaş evliliğine izin veriyor bahsettiginiz sapıklık çok farklı bir şey

Bence bir uç yıl sonra bi sıkıntı kalmaz ama suan senin için bi sıkıntı olmasa bile ona subyanci falan diyecekler yine sen uzuleceksin. Yoksa 12 yas garip degil

Aa öyle mi pardon ozaman. Çocuğunuz 17 yaşına gelince kanunlarda izin veriyor diye 30 yaşında biri ile evlendirebilirsiniz ozaman, kimse tutmuyor sizi.
. Eğer yazdığıma cevabınız buysa ki bu sanırım büyük problemleriniz var. Pedofili diyorsunuz Hayır Pedofili farklı bir şey diyorum çocuğunu 30 yaşında adamla evlendir mi bunun cevabı .

Back
X