• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün kendimden utandım

bakım her yerde gerekli evde dışarıda okulda gezmede yatakta kadın dediğin bakımlı olacak kendınızı bu sekilde sartlandırın

Mevzu çocuklu hayat olunca ipler ister istemez biraz kaçıyor ben çok görmüyorum (tek çocuklu biri olarak)
Amma fakat lakin kilo veriniz sağlığınız için kaliteli besleniniz :KK51:
Saçlar çok mühim dış görünüşte ve cilt iyi beslenmeyle ikiside düzelir bol su öneriyorum bunun için :spor:
Ardından güzel bi kuaförde ombre dip boyasız güzel geçişler yapılsın uçlara doğru,temiz kıyafetler ve düzgün temiz tırnaklar bence kafi geriye kalan hafif renklendirmelerle olacak bi iş :süslü:

haklısın aslında hiç değilse bugün özenseydim kendime. sabah işe geldim iş yoğundu müdürden 1 saat izin aldım apar topar çıktım gittim okula.
Söylediğine göre işe de bakımsız gitmişsin. Kilo almak bakımsız olmayı gerektirmez ki. Bende doğumdan sonra ilk 3 ay çok saldım kendimi saçımı bile taramıyordum. Sonra aynada kendimi görünce bu ben değilim dedim ve eski bakımlı halime döndüm. Bence evde bile bakımlı olmalıyız başkası için değil kendimize saygımız için. Birde insan kendine bakınca ruh halide daha sağlıklı oluyor.:KK66:

Konunun tüm sayfalarını okumadım ama belki söleyen olmuştur 40 kilo nasıl gider yazın ece atmaca die bi kadın 102 kilodan 62 kiloya inmş 9 ayda acayip motive bi kadın bende doğumdan sonra 82 kiloydum şuan 65 im ve salmayın kendinizi yazık

Kilo vermede kronik hastalıklar genetik ve kas yoğunluğu da önemlidir. bence Diyetisyene ve endokrinoloji bölümüne gidin. her vücut tipi aynı değil herkesin kas yoğunluğu insulin seviyesi genetiği farklı. belki demir eksikliği var belki d vitamini eksik. Burada önemli olan kişiye özel beslenme programı uygulayabilmek.

2 çocuk annesi değilim tek çocuk annesiyim ama lohusa sendromu sırasında 55 lerden 80 lere ulaştım. ayna da kendime baktıkça ağlayasım geliyordu, sizin yaptığınız gibi bu kiloyla kıyafet almayayım diye döndür döndür aynı elbiseleri giyiyordum sonra dedim kendine gel. yediklerime dikkat ettim evde youtubedan spor videoları izleyerek spor yaptım ve diğer tarafa götürmeyeceğim diye kendime bir güzellik bütçesi ayırdım. ciltbakımına da gidiyorum, kaş kirpik tırnak protezine de kalıcı makyaja da, kilo verdim. kendime güvenim geldi yeniden, demem o ki sizde bitiyor herşey. yeterki isteyin. (tabii 2 çocukla bilmiyorum belki de istemek yetmiyordur..:) )

5 ay once 2.dogumumu yaptim.
Bugun itibariyle dogum oncesi kiloma indim cok şükür.
Orantili duzgun bir vucudum var. Ama ne kadar istesem de oyle sikir şikir bir kadin olamiyorum, tarzim degil cunku.
Benim kizimin da anaokulu mezuniyeti vardi:)))
Ben siyah strec bir pantolon, siyah gonlek ve babet giydim. Evet fazla siyah ama cok seviyorum :)) babet giymek benim icin ust seviye, cunku hep spor ayakkabısı giyerim. Ayaklarimdan rahatsizim cok gerekmedikce konforumu bozmam.
Ayni mezuniyete bir arkadasim mini bir elbise ve topuklu ayakkabiyla gelmis.
Kimi insanin tarzi bu yani suslu gözüküyor. Ben elbise bile giysem hep ortamın en sadesi hissederim kendimi.
Makyaj da yapsam fon de ceksem hep eeen sade ben oluyorum. Artik kendimi boyle kabullendim sanirim :)

merhaba arkadaşlar,

bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
Uzulmee sen kutsal bi varliksin her daginiklaigin kendine evlatlarini adayisin.senin melegin seni gorunce sana sarilmis o seni yadirgamismi hic.zamanla zayiflarsin bi ipin ucundan tutsan devami gelir ins

merhaba arkadaşlar,

bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
Sevgili kız kardeşim, hem çalışmak, hem bir evi yürütmek, hem iki çocuğa bakmak kolay değil.
Her zaman mükemmel olmak zorunda değiliz, bugün sizin için kötü bir gün olmuş, olabilir ama siz de çalışan, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek için çaba gösteren, ailesini seven güzel bir kadınsınız eminim.
Kilo adım adım verilir, gül cemalinizi düşürmeyin. Evde 5 dakikada saç düzleştirseniz bile kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Sevgiler.

Bakalim bugun baslayalim kizlar bizim gibi boyle olanlar yaptgmiz degsiklikleri de anlatalim burada belki baskalarininda da isine yarar

Ay sizi ne zaman görsem bedavacı görümceniz geliyor aklıma, sinir oluyorum. İnşallah yoktur yeni bir vukuatı. Bakım için de doğru kuaföre, değişiklik yaparsanız size iyi gelecektir. Bir de yeni birkaç parça kıyafet, psikolojik olarak almak istemiyor insan kilolu olunca ama idareten alın artık zayıflayana kadar :süslü:

Çocuklardan sonra benim de bedenim çok değişti. Çalışmıyorum da bu ara, çok kıyafet ihtiyacım yok. O yüzden konsept alışveriş yapıyorum artık. Bu tarz bir yere giderken direk takım olarak giyinip gidiyorum.

Canim belki de sen şu an kendimi bakımsız hissettiğin için sana öyle gelmiştir. Ama bu tarz yerlerde tabiki dikkat etmek lazim dağınık saçlar uykulu gözler hoş olmamis. Tabiki kızının sevinci herseyin üstünde ama kendini de bu şekilde tanitmamalisin. Belkide bugün senin için bi milat olur ve bugünü hep hatırlayarak dikkat edersin hayırlı biseye sebep olur canım. Üzülme artik

Ben de çok kilo aldım hamileyken. 75 kiloda kaldım ve göbeğim küçülmüyor. Hala hamile gibi duruyor. Kilo ve yorgunluktan ben de bakımsızlaştım. Giyinmek makyaj yapmak da gelmiyor içimden. Hep rahat şeyler giyiyorum. Göbeğimi küçültmek için ne yapsam acaba. Spor yapacak vaktim yok ve kızım 8 aylık yoruluyorum onunla ilgilenmekten ev işlerinden falan.
Eğer umudunuzu kaybederseniz kilo veremezsiniz rahat şeyler giydikçe de durumu iyice kabullenmiş olursunuz öncelikle bunlardan vazgeçin, sonra beslenme düzeninizi bir gözden geçirin neler yiyor ve ne kadar yiyorsunuz, normal yeme miktarınızı yarı yarıya azaltarak inanın çok ciddi bir şekilde kilo verebilirsiniz ben o şekilde 15 kilo verdim sadece yediğim miktarı yarıya düşererek

Bakımlı olup olmaman şimdilik önemli değil çocuğun için ama ilerde annesi bakımlı olsun ister, hele hele o veliler bakımlı birini gördüklerinde ki bakışları :KK57: anlatılmaz. Yeğenimin okuluna gitmiştim kışın okuldan almaya İstiklal Marşı okuyorlar bahçede velilerin bir bakışı var bana (bu arada ben de bakımlı sayılırım) benim bile hoşuma gitti o bakışlar :KK22:
Mutlaka saçlarına hafif bir şekil ver hergün, cok az bile olsa makyajını yap , inan sende kendini çok iyi hissedeceksin:KK9:

Bence de önce kilo vererek başlayın. Unutmayın aldığınız değil harcadığınız kalori önemli olan. Kilo verebilmek için aldığınız kalori miktarını günlük ihtiyacının altına düşürmelisiniz. En önemlisi akşam yemekleri. Akşamları metabolizma hızı daha fazla düşer. Ben bugün kadar akşam yemeğini kesenlerin çok ciddi zayıfladığını gördüm. Ayrıca kahvaltıda yapamazsınız belki ama diğer öğünlerde ekmeği bırakın. Akşam atıştırın ya da çok çok az yiyin. Doymaya çalışmayın. Başlangıçta zor gelir ama daha sonra kolaylaşır. Öyle meyve falan atıştırayım da demeyin acıktığınızda. Artı kalori yüklemesi demek. Suyu ihmal etmeyin. Çok terlemiyorsanız 2 litre su da yeterli. Ara öğün yapayım diye de zorlamayın kendinizi. Spora gidemiyorsanız eve bir koşu bandı alın. Yapacağınız tempolu yürüyüşle hem kas kütlesini çoğaltır hem de yağ yakarsınız. Vücut ortalama 15 dakika sonra falan yağ yakmaya başlar. O yüzden 35-40 tempolu şekilde yürümenizde fayda var. Kiloları verdikten sonra da kıyafet bakarsınız. Azimli olun. Dişinizi sıkın biraz. Hep sonuca odaklanın. Ben hiçbir zaman çok fazla kilo almadım. Ya zayıfımdır ya da normal kiloda. Birkaç kilo da extradan alsam bunu uygularım ve hemen veririm. Haftada 1 kilo vermek idealdir. Hızlı vermek kaslardan kaybetmek anlamına gelir ve yağlarınız gitmediği gibi kaybolan kaslar metabolizmayı yavaşlattığından verilen kilolar hızlı bir şekilde geri gelebilir.

Bizim de özel okulda karne törenimiz vardı

Herkes kot tşört gelmişti spor ayakkabı vs

Öğretmen de siyah pantolon az topuk ve gömlek giymişti

Serbest kıyafet idi çocuklar da penye şort tşört ya da tayt vs vardı

Biz mi çok sadeyiz acaba

Benim fikrime göre öncelikli hedefiniz kilo vermek olsun kendinizi şartlandırın bu konuda gerekirse zorlayın spor için hatta yapabiliyorsanız diyetisyene bile gidebilirsiniz.. kilo değişimi zaten değişimin neredeyse yarı dilimlik kısmını karşılayacaktır.. giyim tarzınızı bilemiyorum eğer begenmıyorsanız kilo verdikçe değişik seyler ekleyebilirsiniz gardırobunuza.. saç makyaj ta önemli bi adım tabiki bu küçük detayları da değerlendirirseniz hem bakımlı olursunuz hem kendinizi iyi hissedersiniz.. ben şahsen kısa süreliğine bile bi yere gitsem kaşıma bıyığıma kadar alıp süslenip çıkıyorum..insana kendini iyi hissettirıyor bakımlı olmak

Back
X