- Konu Sahibi willedwoman
bakım her yerde gerekli evde dışarıda okulda gezmede yatakta kadın dediğin bakımlı olacak kendınızı bu sekilde sartlandırın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylediğine göre işe de bakımsız gitmişsin. Kilo almak bakımsız olmayı gerektirmez ki. Bende doğumdan sonra ilk 3 ay çok saldım kendimi saçımı bile taramıyordum. Sonra aynada kendimi görünce bu ben değilim dedim ve eski bakımlı halime döndüm. Bence evde bile bakımlı olmalıyız başkası için değil kendimize saygımız için. Birde insan kendine bakınca ruh halide daha sağlıklı oluyor.haklısın aslında hiç değilse bugün özenseydim kendime. sabah işe geldim iş yoğundu müdürden 1 saat izin aldım apar topar çıktım gittim okula.
Uzulmee sen kutsal bi varliksin her daginiklaigin kendine evlatlarini adayisin.senin melegin seni gorunce sana sarilmis o seni yadirgamismi hic.zamanla zayiflarsin bi ipin ucundan tutsan devami gelir insmerhaba arkadaşlar,
bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
Sevgili kız kardeşim, hem çalışmak, hem bir evi yürütmek, hem iki çocuğa bakmak kolay değil.merhaba arkadaşlar,
bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
Vücudun kendini toplamıştır artık denesen çok rahat kilo verebilirsin artikikinci şuan 4 yaşında
Eğer umudunuzu kaybederseniz kilo veremezsiniz rahat şeyler giydikçe de durumu iyice kabullenmiş olursunuz öncelikle bunlardan vazgeçin, sonra beslenme düzeninizi bir gözden geçirin neler yiyor ve ne kadar yiyorsunuz, normal yeme miktarınızı yarı yarıya azaltarak inanın çok ciddi bir şekilde kilo verebilirsiniz ben o şekilde 15 kilo verdim sadece yediğim miktarı yarıya düşererekBen de çok kilo aldım hamileyken. 75 kiloda kaldım ve göbeğim küçülmüyor. Hala hamile gibi duruyor. Kilo ve yorgunluktan ben de bakımsızlaştım. Giyinmek makyaj yapmak da gelmiyor içimden. Hep rahat şeyler giyiyorum. Göbeğimi küçültmek için ne yapsam acaba. Spor yapacak vaktim yok ve kızım 8 aylık yoruluyorum onunla ilgilenmekten ev işlerinden falan.