Bugün kesemi gördüm:)artık hamileyim diyebilirim:))

canım o kadar güzel bir süreç varki önünde her anını doya doya yaşa.ben çok özlüyorum hamileliğimi.

canım hayırlı uğurlu olsun.adına çok sevindim.önünde uzun bir yolculuk var.sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah..

cok tbr ederım
sana sorunsuz bır hamılelık dılerım ınşş
rabbım hayırlısıylan kucagına almayıda nasp etsın
bızeede bu mubarek gunun suyu hurmetıne duanı eksık etmezsen cok sevınırım

canım hayırlı uğurlu olsun.adına çok sevindim.önünde uzun bir yolculuk var.sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah..
çok sağol canım.inşallah dediğin gibi sorunsuz giden bir yolculuk olur...

evet canım bu gece bol bol dua edeceğim isteyen herkese versin bebeklerini rabbim diye...
inşallah dualarım kabul olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya çok sevindim.aynı gun başlamıştık tedaviye ne gusel sen keseyi gördün.darısı benim başıma inşaallah.dua et bana .bugun transferin 3. gunu normal hayata döndum.iyiyim çok şükür.kendine dikkat et hamişşşş hanım

herkesın kandılı mubarek olsun
veeeeeeee fırdescım canım alahım kalp atısınıda vee dogumunuda veeeee guzel gunlerınıde gostersın canım

canım Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah :Saruboceq:
ben mayıs ayında uzun protokol formundaydım tedavim iptal edilmişti şimdi kısa protokol uyguluycağız hakkımızda hayırlısı

tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin. Seninle transferimiz aynı gündü ben daha gitmedim dra. Bana 3 hafta sonra demişlerdi. bir hafta var yani. ama dayanamayıp cumaya giderim heralde. senin sata göre kaç hafta kaç günlük, kesenin boyu na kadar çıktı bide kalp atımlarını ne zaman dinliceksiniz canım? çok soru sordum sana ama meraktan çatlıyorum çünkü.

inşallah sende çok yakında böyle bir başlık açacaksın canım.dua edeceğim bu gece sen ve tüm bekleyener için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkesın kandılı mubarek olsun
veeeeeeee fırdescım canım alahım kalp atısınıda vee dogumunuda veeeee guzel gunlerınıde gostersın canım
seninde kandilin müberek olsun canım benim.ismim ilknur tatlımmm:)ama sen istersen firdes diyebilirsin yinekaydirigubbakcemile5tüm güzel dileklerin için aminnnn diyorum canım...

inşallah bu protokol sana hayırlı gelecek canım.yakında güzel haberlerini duymak umuduyla....

bana da iki hafta sonra demişlerdi ama ben dayanamadım 10.günde gittim dr.a canım.kese görememe takıntım yüzünden:kedi:sata göre tam 6 haftalıktım ve ultrasonda da aynısı çıktı canım.cumartesi tekrar çağırdı doktorum kalp atımları içindelikafaduldendelikafadulden

tebrikler gözünüz aydın.ne mutlu size:)
benim de bugün yumurtalarım toplandı,karın ağrısı var, dinleniyorum.
geçmiş olsun canım.hadi yolu tamamlıyorsun nerdeyse.bu gece ağrı kesici almayı ihmal etme canım.ağrı çekme boşu boşuna.daha sonra hiç alınmıyor nasıl olsa.

sağol tatlım, cuma gidersem kalp atımlarınıda duyabilirim büyük ihtimalle o zaman. başka neye baktı dr bişey dedimi? vajinal mi karından mı baktı?

senin keseni sevsinleeeerrrrrrdelikafaduldendelikafadulden
hamilesin gebesin yüklüsün daha farklı nasıl denir bilmem kihihoyyythihoyyyt
allah mutluluğunu daim etsin canımkaydirigubbakcemile5

çok teşekkürler canım.buradan bir arkadaşımın dediği gibi maya ya gittik mayalandık geldik.acaba bebişlerin göbek adını osman mı koysak ki:)))

aaaa canim benim sendemi mayacisin)) ben adnan koycam:) benim herseyimle adnan hoca ilgilendi...
ALLAh saglikli bi sürec gecirmeni nasip eder insallah

canım allah kucağına almayı nasip etsin inş sonuna kadar rahat la huzurla gecir
canım bişey soracağım benim kan değerlerim düşük biraz hemşirem dış gebelik olabilir dedi tek taraflı bi kasık ağrım var ama adet ağırısı gibi cok şiddetli değil şuan 5.haftadayım iğneleri vuruyorum bu konu hakkında bana bilgi verirseniz sevenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…