- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
çok teşekkür ederim canım.inşallah en yakın zamanda sendende duyarız bu güzel haberi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım can-ı gönülden tebrik ederim. dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. darısı isteyen herkesin ve benim başıma :)
canımm evet yaaa.en iyi ben anlarım seni herhalde.bugece sabaha kadar kabus gördüm durdum yine aynı şeyleri yaşarım diye.neyseki ilk aşamayı atlattık.seninde inşallah bu sefer doğru yere tutunmuş olur bebişin canım.çok sevindim canım pıtpıtları da gör inşallahhhh...
bende dışgebelik geçirmiş biri olarak gerçekten tekrar yaşarım diye çoooook korkuyorum.hatta şimdi bekleme aşamasındayım ve tek taraflı kasık ağrım var yine mi acaba diye düşünmeden edemiyorum
çok çok saol canım benimŞenizah cok sevındım canım. allah tamamına erdırsın ınsallah. sağlıkla kucagına alman dıleğiyle arkadasım.
ofertacığım ben eski lansor17 geçen sene birlikte beklemiştik transferden sonra.o zaman nasip olmamıştı.şimdi olacak inşallahhhholumunekankayizsmileçok tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleride göstersin canım
az önce hikayeni okumaya başlamıştım tatlım henüz bitiremedim ama ne kadar pozitif olduğunu hissettim.eminim ki yılmayacak,yıkılmayacak ve en kısa zamanda bebişine kvuşacaksın canım.ben ameliyat olurken aynen senin gibi hissedip sonrada dalga geçmeye başlamıştım kendimle en azından hem hamileyim hemde günde 50 tane sigara içebilirim diye...firstcüm, ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. ama dış gebelikten de çok korktuk. insan bu denli istediği bir hamileliği, bhcg deki düzensizlikler yüzünden bir an önce sonlansın diye bekleyince allak bullak oluyor. o kadar emek ver, o kadar iste, o kadar maddi manevi sıkıntı çek sonra tutsun ama sen sonlanması için dua et. çok ama çok zor... bir şekilde geçiyor ve seninki gibi güzel hikayelerle devam ediyor. darısı başımıza olsun, inan çok ama çok sevindim
az önce hikayeni okumaya başlamıştım tatlım henüz bitiremedim ama ne kadar pozitif olduğunu hissettim.eminim ki yılmayacak,yıkılmayacak ve en kısa zamanda bebişine kvuşacaksın canım.ben ameliyat olurken aynen senin gibi hissedip sonrada dalga geçmeye başlamıştım kendimle en azından hem hamileyim hemde günde 50 tane sigara içebilirim diye...
nasıl olsa 3 gün sonra benden alınacak bebeğim diye...
neyseki o günler geride kaldı.artık umutla bakıyorum geleceğe...
teşekkür ederimm canımmm çok sağol.inşallah tutunur doğru yere..ama sen üzme kendini artık tazecik anne:)Allah tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin inşallahhh canımmcanımm evet yaaa.en iyi ben anlarım seni herhalde.bugece sabaha kadar kabus gördüm durdum yine aynı şeyleri yaşarım diye.neyseki ilk aşamayı atlattık.seninde inşallah bu sefer doğru yere tutunmuş olur bebişin canım.
çok çok saol canım benimŞeniz
ofertacığım ben eski lansor17 geçen sene birlikte beklemiştik transferden sonra.o zaman nasip olmamıştı.şimdi olacak inşallahhhholumunekankayizsmile
maşallah oğluşuna canım benim.ondan sonra bir başarısız denemem daha olmuştu.şimdi nasipmiş demek ki:)))ayyy canım nickin değişmiş çok sevindim o zamandan sonra ilk denemenmi inşallah kucağınada alırsın benim oğlum oldu 6.5 aylık şimdi
çok teşekkürler canım.buradan bir arkadaşımın dediği gibi maya ya gittik mayalandık geldik.acaba bebişlerin göbek adını osman mı koysak ki:)))canim Tebrik ederim insallah sagliklida kucana alirsin bebegini
maşallah oğluşuna canım benim.ondan sonra bir başarısız denemem daha olmuştu.şimdi nasipmiş demek ki:)))
nasip canım yaaa:)oğlun olacak gibi geldi birden:)
witch26 vardıo zaman hamile kalamayan o da şimdi hamile canım.bende başka hatırlayamadım birden.ama böyle tek tek karşılaşınca hatırlıyorum herkesikaydirigubbakcemile5inşallah sende kucağına alırsın canım ben hamile kaldıktan sonra pek takip edemedim burayı sonrada ocak 2010 annelerine takıldım 11 ocakta doğdu oğlum.başka hamiş olan varmı hatırladığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?