• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün kötü bir insanım

Ayyy cok guldum ya:))) bence haketmis ama onun yerinde olmak ostemezdim ama nerden geldi bu fikir aklina bravo valla kirk yil dusunsem gelmez :1::1:
Ama uzulme iyi yapmissin bence su testisi su yolun da kirilir.

Bi an geldi işte.. :) Onun yerinde olmak da emek isteyen şey.. Yetiştirilmek lazım küçüklükten.
Sağ ol şekerim.. içimi rahatlattınız zaten.
İyiyimdir, hoşumdur ama böyle sokunca da fena yaparım insanı.. Annem teyzeme çektiğimi söyler.. :9:

Çok iyi yapmışsın. Bende bizim komşu kadın var 50 küsür yaşında. Sürekli her bize geldiğinde 'Shanna benim gibi fotoğrafta güzel çıkmıyor x çok güzel çıkıyor' falan sürekli beni aşağılıyor. Bir değil , iki değil..Bi de bunu diyen bi o bana o yüzden daha da içerliyorum bu duruma :D Dedim ben sana göstericem :))) Gene geldi bize. Oturdum, bacağımı çeldim. Gayet sakince 'ya senin karşı komşun ne güzel kadın öyle. Gün geçtikçe güzelleşiyor. Siz aynı yaşta mısınız? ' dedim. Şaşırdı , doğruldu 'ben güzel değil miyim ? Sence kim gençtir ' dedi. Ben de 'aaaa tabi x teyze gençtir maşallah kendini hiç vermemiş' dedim. Bütün gün surat beş karış oturdu :D O gün bugündür bana tek kelime laf söyleyemez :12:

Kadin yasli....hic doğru bulmadm:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ağzına sağlık canım , böylesine müstahak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağ ol şekerim.. :)) İçim soğudu..

Çok iyi yapmışsın. Bende bizim komşu kadın var 50 küsür yaşında. Sürekli her bize geldiğinde 'Shanna benim gibi fotoğrafta güzel çıkmıyor x çok güzel çıkıyor' falan sürekli beni aşağılıyor. Bir değil , iki değil..Bi de bunu diyen bi o bana o yüzden daha da içerliyorum bu duruma :D Dedim ben sana göstericem :))) Gene geldi bize. Oturdum, bacağımı çeldim. Gayet sakince 'ya senin karşı komşun ne güzel kadın öyle. Gün geçtikçe güzelleşiyor. Siz aynı yaşta mısınız? ' dedim. Şaşırdı , doğruldu 'ben güzel değil miyim ? Sence kim gençtir ' dedi. Ben de 'aaaa tabi x teyze gençtir maşallah kendini hiç vermemiş' dedim. Bütün gün surat beş karış oturdu :D O gün bugündür bana tek kelime laf söyleyemez :12:

Sen diyorsan yapmışımdır bebek :)
Uuvv seninle bi ortak nokta daha!! :9: Kadını can evinden vurmuşsun :9::9::9::9::9:

Kadin yasli....hic doğru bulmadm:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet yaşlı o yüzden gençlerle kendisini bir tutmayacak , gençleri kırmayacak :))

Sağ ol şekerim.. :)) İçim soğudu..

Sen diyorsan yapmışımdır bebek :)
Uuvv seninle bi ortak nokta daha!! :9: Kadını can evinden vurmuşsun :9::9::9::9::9:

Evet çünkü kompleksli birisi. Öyle olmasa benimle uğraşmazdı. Bi şeyi bi kere söylersin geçersin. Kırk kere söyleniyorsa ortada bi durum vardır :)) Çokta iyi yaptım :12:

Evet çünkü kompleksli birisi. Öyle olmasa benimle uğraşmazdı. Bi şeyi bi kere söylersin geçersin. Kırk kere söyleniyorsa ortada bi durum vardır :)) Çokta iyi yaptım :12:

Kesinlikle.. Zaten herkes kendi ezikliğinden pay çıkarıp karşısındakine saldırır.. İyi etmişsin.

Kesinlikle.. Zaten herkes kendi ezikliğinden pay çıkarıp karşısındakine saldırır.. İyi etmişsin.

Normalde çok sabırlıyım sende öylesin tanıdığım kadarıyla. Hani canıma tak etmediği sürece kimseyi kırmam :) Sende iyi etmişsin takma kafana tatlım

O sana tas, sen ona kaya atmissin resmen. ikinizin de birbirinizden farkiniz kalmamis. Kim daha buyuk kabahat islemis dersen, sen yapmissin derim. Kusura bakma :20:

Kızlar geçenlerde nişanlımla gezmeden dönüyorduk, beni eve bırakıyordu aşkım..
Yolda arkadaşım ve yengesiyle karşılaştık. Arkadaşım dediğim abla gerçekten iyi ve temiz kalplidir, yengesi de tam onun aksine bir insan.
Hakkında birçok olumsuz yorum duymuştum ama asla ona tavır değiştirmedim, zaten ayda yılda bi karşılaşırdık. Bu yenge herkesle gereksiz bi samimiyet içerisindedir, insanları incitirim kaygısı olmadan dan dun konuşur.. Şimdiye kadar birçok insanı haşlamasına şahit oldum, kimseye birşey yapmasa mahallenin çocuklarını azarlar. Yaşı da hemen hemen benim kadar ama bildiğiniz koca karı ağzı var...
Neyse, selamlaştık falan.. Ben arkadaşla konuştum ayaküstü yüzüğümü falan gösterdim, yengesi olacak kız da hemen lafa atladı.. Bu sene tutturdun evlenicen, 2. nişanlın değil mi, diye.. Arkadaşım da bozuldu, mahcup oldu. Çok içerledim lafına, bu şekilde de söylemedi, bayağı fena bozdu beni. Gülümsemekten başka bir şey yapamadım..
Nişanlım da ters ters baktı.. Yürüdük onlardan ayrılıp.
Nişanlım, takılma cahil işte dedi beni rahatlatmak için...
Bu olayı anneme bile açmadım.. Takılmamaya çalıştım. Konu kapandı gitti..
Bugün de bizim apt. hanımları çardakta toplanmışlar, ben de ineyim dedim.. Bu kadın da vardı.
Yine beni hedef aldı salak salak konuşuyor..
Ben de hiç modumu düşürmeden, ona güzel ve sakin şekilde cevaplar veriyorum..
Dedim ki, sen Serap'ların(kocasının kuzeni) düğününde sarı saç kullanıyordun değil mi?, o zaman çok daha güzeldin, bence sarı saça dön.. Bayağı değiştin.
Seni ilk gördüğümde Serkan(kocası) abinin yanına çok yakıştırmıştım, vallahi dua bile etmiştim.. dedim..
Tıkandı kaldı, ben o düğünde yoktum dedi.. Ben de farkında olmada pot kırmış gibi hemen birşeyi mana edip ortamdan ayrıldım..
Tabi o düğünde kocasının yanındaki kızın o değil de kocasının eski sevgilisi olduğunu bal gibi biliyordum.. Eminim masanın etrafındaki kadınlar da biliyordu.. Onun çok kıskanç ve sorunlu olduğunu da biliyorum.

Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.. Kötü biri miyim gerçekten? Yoksa o bunu hak etmiş mi zaten?
Normalde böyle birisi değilim..

Helaaal :)
Hak etmiş o az bile yapmisin.
O sana giciklik yapmış sende haddini bildirmussin.
Bence kötü biri diilsin :)

dostum sen yengeye posta koydum demissin ama bildigin kayninin basini yakmissin.

insallah basin belaya girmez nisanlinla

zamanlama süper olmuş =)

zaten böyle insanlar çevrede ya 1 ya 2 dir ..onları da gününü gösterdin mi daha bulaşmazlar...

Normalde çok sabırlıyım sende öylesin tanıdığım kadarıyla. Hani canıma tak etmediği sürece kimseyi kırmam :) Sende iyi etmişsin takma kafana tatlım

Ben de öyle birisi değilim.. Sağlık olsun.. :)

O sana tas, sen ona kaya atmissin resmen. ikinizin de birbirinizden farkiniz kalmamis. Kim daha buyuk kabahat islemis dersen, sen yapmissin derim. Kusura bakma :20:

Bambaşka insanlarız onunla.. Yani belki kendime hakim olamayıp fenalık ettim ama en azından bunu alışkanlık haline getirmedim..
O insanları bozup üzerek kendisini tatmin eden bir insan.. Saygı duyarım yorumunuza tabi ki. Ben de vicdan yaptım, övünmek için yazmadım.

Helaaal :)
Hak etmiş o az bile yapmisin.
O sana giciklik yapmış sende haddini bildirmussin.
Bence kötü biri diilsin :)

Teşekkürler canım.. Umarım son olur bu..

dostum sen yengeye posta koydum demissin ama bildigin kayninin basini yakmissin.

insallah basin belaya girmez nisanlinla

Sanmıyorum.. Kız da eminim biliyor kocasının eski sevgilisini..
Onun o aslanlığı kaplanlığı da sessiz insanlara karşı, kocasına saldırganlık edemez sanırım.

Kızlar geçenlerde nişanlımla gezmeden dönüyorduk, beni eve bırakıyordu aşkım..
Yolda arkadaşım ve yengesiyle karşılaştık. Arkadaşım dediğim abla gerçekten iyi ve temiz kalplidir, yengesi de tam onun aksine bir insan.
Hakkında birçok olumsuz yorum duymuştum ama asla ona tavır değiştirmedim, zaten ayda yılda bi karşılaşırdık. Bu yenge herkesle gereksiz bi samimiyet içerisindedir, insanları incitirim kaygısı olmadan dan dun konuşur.. Şimdiye kadar birçok insanı haşlamasına şahit oldum, kimseye birşey yapmasa mahallenin çocuklarını azarlar. Yaşı da hemen hemen benim kadar ama bildiğiniz koca karı ağzı var...
Neyse, selamlaştık falan.. Ben arkadaşla konuştum ayaküstü yüzüğümü falan gösterdim, yengesi olacak kız da hemen lafa atladı.. Bu sene tutturdun evlenicen, 2. nişanlın değil mi, diye.. Arkadaşım da bozuldu, mahcup oldu. Çok içerledim lafına, bu şekilde de söylemedi, bayağı fena bozdu beni. Gülümsemekten başka bir şey yapamadım..
Nişanlım da ters ters baktı.. Yürüdük onlardan ayrılıp.
Nişanlım, takılma cahil işte dedi beni rahatlatmak için...
Bu olayı anneme bile açmadım.. Takılmamaya çalıştım. Konu kapandı gitti..
Bugün de bizim apt. hanımları çardakta toplanmışlar, ben de ineyim dedim.. Bu kadın da vardı.
Yine beni hedef aldı salak salak konuşuyor..
Ben de hiç modumu düşürmeden, ona güzel ve sakin şekilde cevaplar veriyorum..
Dedim ki, sen Serap'ların(kocasının kuzeni) düğününde sarı saç kullanıyordun değil mi?, o zaman çok daha güzeldin, bence sarı saça dön.. Bayağı değiştin.
Seni ilk gördüğümde Serkan(kocası) abinin yanına çok yakıştırmıştım, vallahi dua bile etmiştim.. dedim..
Tıkandı kaldı, ben o düğünde yoktum dedi.. Ben de farkında olmada pot kırmış gibi hemen birşeyi mana edip ortamdan ayrıldım..
Tabi o düğünde kocasının yanındaki kızın o değil de kocasının eski sevgilisi olduğunu bal gibi biliyordum.. Eminim masanın etrafındaki kadınlar da biliyordu.. Onun çok kıskanç ve sorunlu olduğunu da biliyorum.

Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.. Kötü biri miyim gerçekten? Yoksa o bunu hak etmiş mi zaten?
Normalde böyle birisi değilim..

hak etmiş sende haddini bildirmişsin
bence iyide yapmışsın

Boyle insanlar genelde bu tarz birşey basina gelince daha bi çirkefleşir bi daha ki karşılaşmaya hazirlikli gelecektir eminim sen cizgini koru bu olay da çok iyi etmissin kendini suçlama ne demişler istediğini söyleyen istemediğini işitir

Asıl başta o vurmuş bel altindan.
Öyleleri baska dilden anlamaz takma kafana bence....

Değil mi ama.. Teşekkürler şekerim..

zamanlama süper olmuş =)

zaten böyle insanlar çevrede ya 1 ya 2 dir ..onları da gününü gösterdin mi daha bulaşmazlar...

Umarım daha da pisleşmez.. :))
Keşke açık açık konuşsaydım diyorum bi yandan.. Onun dilinden konuştum..

hak etmiş sende haddini bildirmişsin
bence iyide yapmışsın

Sağ ol şekerim..

Boyle insanlar genelde bu tarz birşey basina gelince daha bi çirkefleşir bi daha ki karşılaşmaya hazirlikli gelecektir eminim sen cizgini koru bu olay da çok iyi etmissin kendini suçlama ne demişler istediğini söyleyen istemediğini işitir

Daha karşılaşmayız, sanmam ama gelirse de elbette çizgimi korurum.. Bilerek yaptığımı da düşünmemiştir bence..
Güzel demişler ayrıca..

Vallahi kendime engel olamadım, onun dilinden konuşayım dedim..

bazen insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyor bahsettiğiniz kişi bu tavrınızı fazlasıyla haketmiş, 2. sefer nişanlanmış olmak ne hatadır ne ayıptır ama cahil kafalar bunu koz olarak kullanır, o kadın sizi kıskanıyor ve sizde bir hata bulamadığı için sizin nişanlılık konunuzu koz olarak kullanıp canınızı yakmaya çalışıyor e böyle biri için yapmış olduğunuz hareket de sizin kötü biri olduğunuz anlamına gelmez.

Çok iyi yapmışsınız bence helal olsun. Sabrın da bir sonu var yani o sana laf attıkça sen nereye kadar susabilirsin ki?

İyi yapmışsın ,hiç düşünme yalnışmı doğrumu diye,bazen kötü olmak gerekiyor gerçekten,senin nişanlının yanında ,2. Nişanlın demesi çok ayıp ,belli ki bilinçli yapılmış ,sende lafı gediğine koymuşsun .

Back
X