kendimi a$ip kolye taktigim günlerden birisi
bu kolye hantürksüm ve kontesime gelsin
renkler belli degil gibi hirka pantalon kahve, badi bej
Eki Görüntüle 145352
Ilk defa sizin icin yorum yaziyorum. Gercekten cok hos olmussunuz bence kolye takmaya alismalisiniz
tesekkür ederim ilk defa begendiniz diyecegim ama daha önce yorumlarinizi okumustum benimle ilgili
birkere daha $Ik bulmustunuz (fil hafizamla)
Eki Görüntüle 145701 Eki Görüntüle 145702
bu kazağı ben ördüm. bugün emek verdiğim bu kazağı giydim. çok özel birşey değil ama..
çok uyumlu olmuşsun cnm kazağını çok beğendim kolyede kotunla ve ojelerinle uyumlu hepsi çok güzel
Eki Görüntüle 145701 Eki Görüntüle 145702
bu kazağı ben ördüm. bugün emek verdiğim bu kazağı giydim. çok özel birşey değil ama..
Diger kombini de aradim buldum usenmedenyok onu da normal begenmemisim onu da cok begenmistim
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=130234
Kızlar fotomu beğenilerinize sunup kaçıorum ..Bu da bugün ben ojemi bilekliğimi bir de yeleğimi uydurmaya çalıştım ..
Eki Görüntüle 145816 Eki Görüntüle 145815 Eki Görüntüle 145814
Bu kombine toprak rengi oje çok yakışırdı.
Kızlar fotomu beğenilerinize sunup kaçıorum ..Bu da bugün ben ojemi bilekliğimi bir de yeleğimi uydurmaya çalıştım ..
teşekkür ederimbence emek verilen hersey özeldir...çok güzel olmuş hiç bi yamukluk falan yok dümdüz örmüşsün yaka kısmı kolları falan çok güzel olmuş çok yakışmış fiziginede
kazağını kendin mi ördün çok güsel olmuş yakası kolları felan hoşuma gitti
Pardon şimdi gördüm month ile hemen hemen aynı yorumu yazmışım((
Bu kombine toprak rengi oje çok yakışırdı.
Aslında pantolonumu ilk başta siyah tercih etmiştim sonra çok boğdu gibi geldi o yüzden değiştirdimCanim yelegin sahane cok da yakismis sana. ama bence altindakiler ya komple siyah ya da kahverengi olmaliydi. oje ve takilarin hos ama daha gül kurusu olabilirdi. uzun bi kirli altin kolye olabilirdi mesela
evet chanelin particulere süper olurdu http://images.blog.edelight.de/luxus/beauty/chanelnails.jpg?action=fr:308
Çok teşekkür ederim dediğim gibi siyah biraz boğdu gibi geldi rahat edemedim değiştirdimçok güzel yeleğin ama altına kot değilde siyah pantolon giyseydin daha iyi olurdu ojelerin rengi çok güzelmiş sporda yapıyon anlasılan resimde görünmüş bisiklet galiba
çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimben beğendim. yeleğin çok güzelmiş. rengi de çok tatlı
bennu yeleğinin rengi ojelerin ve kolundaki bilekliğin çok uyumlu olmuşaltına siyah bir seçim yapsaydın daha şık dururdu bence
selam
bennu altına siyak pantolon çektin mi süper olurr
unutttuğum varsa affolaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?