Bnnu siyah pantalonla guzel olurdu .. Diger hersey uyum icinde
Bnnu , siyah pantolonla deneyebilirsin tabi ama benim baska bir fikrim daha var. Daha acik mavimsi bir kot pantolon icine krem rengi bir ust ustune bu ceket altina babet olabilir ya da taba cizme de olabilir ve guzel bir arkadasimizin paylastigi gibi bir kolye, ne dersin?
Aklima bir tane daha geldi duz siyah bir elbisenin altina siyah corap ve ustune bu yelek oyle de cok hos olabilir bence...Mavi kot elbise de olabilir...
Eki Görüntüle 146093 Eki Görüntüle 146094
Birinci fotoya bakma yalnizca renk uyumunu gosterebilmek icin koydum
karalar bağlamış benayağımda da siyah çizme vardı
kontess
takılarla saatin uyumunu bi tebrik ettmbi aralar bende takısız çıkmazdm ama artık hiç ugraşmıyorm takı bakmak bile zevkli gelmiyo belli başlı kolyelerm wr çıkarmadıgm sdce :78:
kombinide çok begendmm sdce yelegi yakıştıramadm içine onu çıkarsan çok güzel olcaksiyah ceekt çanta hepsi gzel
kontessssssss bugüne kadarkii en güzel kombin bayıldım bayıldımmm çokk çokk beğendimmm saçlarındaa ayrı bir güzel olmuşş,hemde hiç kilolu değilsinnn maşllhh caanım
kontesss hatun bu ne hoşluk! arada bir giriyorum hep de senin kombinlere denk geliyorum mutlu oluyorumyüzüğüne bayıldım yahu çok tatlı yelekli ve de yeleksiz hayal ettim "yok dedim" yelek de bir hava katmış
karalar bağlamış benayağımda da siyah çizme vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?