enee o kadar iddalı değildi ama teşekkür ederim
kamufle ediyorum , accuk var kilo
Kızlar fotomu beğenilerinize sunup kaçıorum ..Bu da bugün ben ojemi bilekliğimi bir de yeleğimi uydurmaya çalıştım ..
Eki Görüntüle 145816 Eki Görüntüle 145815 Eki Görüntüle 145814
sade ve asil olmuş tibitimmkaralar bağlamış benayağımda da siyah çizme vardı
her zamanki gibi çok şıksın cnm üzerindeki hırkamı montmu yarım kolla üşümedinmi bu soğuk havada kız:26:
kontes çok beğendim
yelek bence çok güzel durmuş yakışmış
ayrıca incecik görünüyorsun maşallah
tibiti herzamankinden :))
sonlara baktım sadece
tiviticim sade ve hoş görünüyosun taytta olmuş üşümüyosan
kontescimhatunum su gibisin maşallah ya saçlara bak hele uff uff diyorum çok beğendim saçlarını kıyafetini
çok merci egerian'cımm bebişimm:78: saça emek çok valla , ben de maşallah diyeyim
aman maşallah maşallahbende emek harcıyorum ama daha çok var bu kadar olmasına inşallah
ihtiyacın olan tek şey bol sabır kuşum
darısı başına,inş olucak
askito birinci kombindeki saçınla üçüncü kombini birleştirdim çok beğendim.üçüncüde içindeki siyah body mi tam bilmiyorum normalde gözümü rahatsız etmesi gerekirken etmedi nedense göbişin de ayrı bir hava katmış
Çok teşekkür ederim hem uyumlu bulduğunuz için hemde ilgilenip yorum yazdığınız için
Ne kadar da güzel şeyler yazmışsınız ilginize çok teşekkür ederim
İlk söylediğiniz benim de aklımda vardı uygulamıştım ama tek bir farkla kış olduğu için babet hariç
ama yazın bu söylediğiniz renkler çok hoş olur yazın açık renk giyinmeyi çok seviorum sizin de dediğiniz gibi krem rengi badi ile krem rengi babetler çok hoş durur fotodan da belli oluyor
İlk dediğiniz yaza yönelik olduğu için şu anlık ikinciye yorunlaştım ve müthiş hoşuma gitti şu andan itibaren siyah düz tunik tarzı bir elbise arıcam vücudu saranlar yelekle daha hoş durur ..Aslında bir tane var geçenlerde koymuştum fotosunu ama ondan birz farklı arıcam ay bu gerçekten çok hoşuma gitti alır almaz da hemen fotosunu koycam çok teşekkür ederimmmm tavsiyeniz çok güsel....
taba çizmeyi atlamışım galiba şimdi gördüm ama babet daha yakın geldi bana aslında :-/
selam kizlar takipteydim fakat epeydir giremiyordum.
Askitobebeginin cinsiyeti belli oldu mu?Kiz istiyordun bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?