Bugün ne giydin? Çek görelim..

Herkese yeniden merhaba demek istiyorum öncelikle gidişimin sebebi tatsız bir olaydı bilenler bilir..Umarım tekrarı olmaz..Güzel paylaşımlar olur herkes için Soğuk İstanbuldan manasız bir fotoyla merhaba demek istiyorum efemm az biraz teknolojik sıkıntı çektim bu arada bayağı bişeyler değişmiş ,umarım becerebilmişimdir :82:

asyakaram kombinin hoş beğendim yalnız çoraplarını beyaz görüyorum vanilya rengi krem renge çalan bir çorap tercih etmeliydim bence çok çok şık bir kombin olurdu
içimdekisen içindeki badi olmamış kontese katılıyorum :26: onun haricinde uyum süper fakat kolyeni koyu bir kombinle takarsan o hoşluğu ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum biraz kaybolmuş aynı renklerin içinde
demoty , demoty :) muhteşem dönüşünü yapmışsın ugların ve hırkan çok çok uyumlu çok beğendim canımmm

çok beendim cnm. fziğin çok güzel. yüzünde çok güzel her giydiğini yakıştırosun. bayadır yoktun. iiki geldin cnm

tibitim iki kombinde çok yakışmış canımm

335dc çok beğendim canım sadece daha kısa tam belde biten bir hırka daha da güzel olurdu sanki

nazbalım çok beğendimm

beren sportif çok hoş görünüyorsun saçlarında pek güzel

ayşemm pantolonun üst kısmı biraz düşük görünmüş
şalda çok kabarık geldi gözüme canım

gamzebelinay sade ve hoş görünüyorsun

kontes herşey çok hoş çok yakışmış sadece ayakkabıyı uyduramadım
ayakkabında güzel fakat topuklu aradı gözlerim

barçman ablacım çok hoş ve şıksın herzamanki gibi

içimdeki sen bluzun çok güzel sanada çok yakışmış fakat daha güzel havalarda tek giy bence canım.

asyakaram çok beğendim

demoty çok hoş görünüyorsun ayrıca hoşgeldin

beren91: spor giyinmeyi bende cok seviyorum sanada cok yakismis...ve baya kilo vermissin
aysemmmm: cok hos olmussun ceketini+fluarini ayri begendim
Gamze_Belinay: Bluzun süper cok yakismis
Barçman: ablaciiiim uyum cok hos
icimdeki_sen: hersey uyumlu ayakkablarin cok hos
demothy: ben corapsiz bot giyinmeyi pek sevmiyorum hele hava soguk olunce...ama sana yakismis
asyakaram: cok sirin bir kombin olmus...sende benim gibi beyaz corap giyenlerdensin
Kontess: ayakkablarina bayildim..hersey uyumlu amaaaa taytini pek sevmedim...bu tarz tayt sevmedigimden olabilir

Son düzenleme:
asyakaram çok beğendim çok
içimdekisen en sevdiğim tonlardan biridir benimde sanada çok yakışmış

Son düzenleme:

teşekkürleerrr:)

sagol canim, bir dahaki sefere dedigin gibi hirkayla giyerim..

içimdeki_sen ben de kolyene bayıldım çok hoş nude renkler moda zaten bu sene sen de seviyorsan ohh ne güzel

tesekkür ederim, evet cok seviyorum hemde...

tesekkürler, kolyemi cok severek aldim zaten bundan sonra cogu kombinimde olur mutlaka...

içimdeki sen bluzun çok güzel sanada çok yakışmış fakat daha güzel havalarda tek giy bence canım.

tesekkür ederim, güzel havalari bekleyemedim :26:

icimdeki_sen: hersey uyumlu ayakkablarin cok hos

içimdekisen en sevdiğim tonlardan biridir benimde sanada çok yakışmış

ikinizede cok tesekkür ederim...

tarzını beğendim hırkan çok hoş

kontes canim ayakkabilar cok güzel ama ben bu kombinde uyumlu bulmadim, yoksa yine her zamanki gibi begendim...
barcman ablacim yine cok zarifsin..

çok şıksın ne giysen yakışıyor fiziğin düzgün olduğundan

barçman ablacım çok teşekkürlerr oy gündelik kombinin bile tığ topuklu maşallah sana:78:

Çok teşekkürler hepinize
ASILGÜZEL OLAN SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ

İÇİMDEKİSEN=Uyumlu ve çok hoş bir kombin Kolyende çok güzelmiş
DEMOTY=Özlettin kendini ablacığım Herzamanki gibi çokhoş görünüyorsun
ASYAKARAM=Hoşgeldin iyiki geldin Burası yeni bir lolitaya kavuştu
Ben seni ve kıyafetini tepeden tırnağa çok beğendim Maşallah

]haftasonu bakamadim buralara ...
öncelikle bana yorum yapan herkese tesekkür ederim

kontesim hos görünüyorsun ayakkabin disinda herseyi cok yakistirdim birbirine...

asyakaram cok güzel bir elbise renkleri süper ayakkabilarinda ayni sekilde harika... elbisede kolyeni yakistirmadim.. böylede cok hossun dedigim gibi ama o belindeki koyu renkli bir corapla ayakkabilar kendini daha cok gösterebilirdi diye düsündüm nacizane fikir olarak.

demoty canim merak ediyordum seni nerelerdesin diye.. resmime yaptigin yorumu gördüm.. özlemisim seni.. cok hos bir kombin olmus.. tatli yakismis herseyin...

barcman ablacigim yine hos bir kombin... cok genc ve fit duruyorsun..

gamzebelinay
sade hos bir kombin olmus...

icimdeki sencanim sendee uyumlu olmusun, kolyeleri cok sevmesemde, böyle kolyelere merak sarmaya basladim herseyini yakistirmis uydurmusun..

umarim unuttugum yoktur..

İÇİMDEKİSEN=Uyumlu ve çok hoş bir kombin Kolyende çok güzelmiş

cok tesekkür ederim ablacim...

icimdeki sencanim sendee uyumlu olmusun, kolyeleri cok sevmesemde, böyle kolyelere merak sarmaya basladim herseyini yakistirmis uydurmusun

cok tesekkür ederim canim, bende aslinda sevmiyordum fazla taki takmayi ama artik hosuma gidiyor..

bugün evde yuvarlanıyorum ama anneme göstermek için çektiğim geçen cumadan kalma bir fotoğrafı ekleyim dedim..
bootie resimdekinin aynısı değil ama çok benziyor, okula giderken de üzerimde kaşmir paltom ve deri vintage çantam vardı :78:

Son düzenleme:

çok tatlı olmussun ama keşke çorap giyseydin daha iyi olurdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…