Bugün ne giydin? Çek görelim..

kırmızıseven hatun bacaklarında çok güzelmiş diye bi espri yapasım geldi nedense :86: elbisen yakışmış bahsettiğin aksesuarlarla hoş bir kombin olduğu kanaatindeyim .

kırmızıseven hatun bacaklarında çok güzelmiş diye bi espri yapasım geldi nedense :86: elbisen yakışmış bahsettiğin aksesuarlarla hoş bir kombin olduğu kanaatindeyim .

teşekkür ediyorum tatlım
bacaklar konusunu üzerime de alınabilirim bir gün ben de öyle poz verir eklerim :78:
pek bir farkımız yok mankenle :82:

tatlım bir 8 kilo daha vermek istiyorum boyun 1.68 benim yorumun için çok teşekkür ederim

ablammmmmmm çok teşekkür ederim yorumun için çok teşekkür ederim

çok sportifsin şekerim:90::90::90:

teşekkür ederim kontescim biraz spor takılıyım dedim

canımmm çok teşekkür ederim yorumun için

bencede şekerim

ay çok mersi

çok sağol canım 8kilo daha versem süper olucak işte uğraşıyorum

ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu ?
hemde hiç 64 kilo göstermiyosun boyun uzun galiba cnm

2 ayda 10 kilo verdim canım ben 73 tüm şu an 63 oldum işte. 56 ya düşmek istyrm canım bu arada kaç gösteriyorum resimde yani kilo olarak bu arada boyum 1.68 canım

kontes : canımm çorapmı taytmı bilmiyorum ama çok harika bişi sanada çok yakışmış ayrıca yüzüğünede bayıldım
barçman : ablacım sportif olmak sana çok yakışmış valaha ben seni hep böyle görmek istyrm yaa çok yakışmış deri ceketin ayakkabılarında çok şık
içimdeki sen: yanlış görmüyosam gül kurusu rengi dime badin canım çok yakışmış babetlerinde çok şeker ya:)
asyakaram : valaha barbie bebekler gibi olmuşsun canım
demety : uggların hırkan eteğin harika çok uyumlu canım
kırmızı seven hatun : elbisen çok hoş bide boydan çekseydin daha iyi olurdu canım

Son düzenleme:
slm kızlar. özel bi gecede giyeceğim abiyeyi ekliyorum. nasıl sizce? her şey tamamlandı. tek takı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nasıl bi takı almalıyım??

çantam

Eki Görüntüle 179852 ayakkabım.

yorumlarınızı bekliyoruuummmm..

konbinin gayet güzel ayakkabılar kaba gibi geldi ama ayağında boydan görmek lazım tabi.. kolye kullanmamanı tavsiye ederim ön tarafı kapalı zaten taşlı sallanan bir küpe ve ona uygun bileklik hoş olur diye düşünüyorum..

ayakkabı konusunda bnde tereddütteyim cnm. çok ayakkabı baktım ya topuğu çok yüksek yada çok abiye. o yüzden bunu aldım:18: teşekkür ederim takı konusundaki önerilerini dikkate alacağım

tatlım ben ayakkabıları beğenmedim ha bide takı konusuna gelince abartılı değilde sade küçük taşlı bir kolye ve küpe çok hoş durur

tatlım ben ayakkabıları beğenmedim ha bide takı konusuna gelince abartılı değilde sade küçük taşlı bir kolye ve küpe çok hoş durur

kolye pek olmaz sanırım elbisenin önü ztn kapalı ve taşı da var. ama küpe düşünüorum

o tokasındaki taşlara uygun taşlardan seçmeni öneririm uyumlu olsun büyültüp bakınca dikkat ettim =) tek omuzlu kıyafetlerde ben kolye yaıştırmıyorum zaten o omuzunda yeteri kdar hareketlilik var abartı olur.. sadelik en güzeli..

Eki Görüntüle 179867
bak bu tarz ayakkabılara bakabilirsin hemen hemen etek boyuda aynı çok yakışır.. ben beğendim kibar zarif bi model..

evt güzelmiş cnm. ama ince topuk hiç kullanmadığım için yürümem çok zor. bide sürekli ayakta olucam görevliyim. ama başka bi düğün için filan altına bu tarz bi ayaakkabı alabilirim

saçlarını ensede büyük bir topuz yaptır,ön perçemler dağınık ve dalgalı olsun
yani şöyle;

ama perçemleri yandan ayır. şöyle ;

askısı olan tarafa minik sallantısız taşlı bir küpe tak,askısız tarafa ise yine aynı taşlardan uzun sallanan bir küpe
çok tarz ve modern olursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…