kırmızıseven hatun bacaklarında çok güzelmişdiye bi espri yapasım geldi nedense :86: elbisen yakışmış bahsettiğin aksesuarlarla hoş bir kombin olduğu kanaatindeyim .
Beren'im, cryptic, gnydn64 ve Sel_bebek çok teşekkür ederim fıstıklarr
beren fazlada zayıflama bence artık tatlım boyun kaç bişmiyorum ama bak benim boy 1 75 kilom 52 yani bende kilo almak için uğraşanlardanım
Teşekkürler ablacığım
BEREN=Ablacığım kilo verince tam bir fıstık oldunKıyafetinde çok hoş spor ve rahat Sanada çook yakışmış
AYSEMM=Ceketini sık giymekle iyi yapıyorsun Kotlada harika olmuş
BELİNAYMERVE=Bluzunu beğendim ablam Beyaz pantolon sana yakışıyor
çok sportifsin şekerim:90::90::90:
335dc çok beğendim canım ya elbise çok yakışmış
selayhuscum mavi süper durmuş üstünde daha çok giymelisin bu renkleri
kontescim ilk kombininde gömlek kapatmış biraz ama beğendim ben yine de ikinci kombinin çok hoş çorap elbise ayakkabı herşey çok uyumlu
tiviticim ikinci kombinini çok beğendim dediğin ayakkabılarla da düşününce süper olmuştur
tatlım10 çok şıksın fiziğinde düzgün olunca çok hoş durmuş bu kıyafet
berencim çok zayıflamışsın maşallah spor rahat ve tarz bir kombin olmuş canım
ayşem ceket kot uyumunu çok severim çok hoş durmuş
barçman ablacım çok şık ve asilsin her zamanki gibi
beren91 çok hoş olmuşsun bence arada rahat olmak lazım
kontess yakıyorsun yine wuhuu! diyorumböyle kırmızı ya da vişne ruj felan sürseydin diye düşündüm :26:
barçman ablacım çok hoşsunbenim de en büyük hayalim her daim gece gündüz böyle giyinmek :82: şimdi rahatıma geliyor eşofmanları geçirip oturuyorum
tibitim iki kombinde çok yakışmış canımm
335dc çok beğendim canım sadece daha kısa tam belde biten bir hırka daha da güzel olurdu sanki
nazbalım çok beğendimm
beren sportif çok hoş görünüyorsun saçlarında pek güzel
ayşemm pantolonun üst kısmı biraz düşük görünmüş
şalda çok kabarık geldi gözüme canım
gamzebelinay sade ve hoş görünüyorsun
kontes herşey çok hoş çok yakışmış sadece ayakkabıyı uyduramadım
ayakkabında güzel fakat topuklu aradı gözlerim
barçman ablacım çok hoş ve şıksın herzamanki gibi
içimdeki sen bluzun çok güzel sanada çok yakışmış fakat daha güzel havalarda tek giy bence canım.
asyakaram çok beğendim
demoty çok hoş görünüyorsun ayrıca hoşgeldin
beren91: spor giyinmeyi bende cok seviyorum sanada cok yakismis...ve baya kilo vermissin
aysemmmm: cok hos olmussun ceketini+fluarini ayri begendim
Gamze_Belinay: Bluzun süper cok yakismis
Barçman: ablaciiiim uyum cok hos
icimdeki_sen: hersey uyumlu ayakkablarin cok hos
demothy: ben corapsiz bot giyinmeyi pek sevmiyorum hele hava soguk olunce...ama sana yakismis
asyakaram: cok sirin bir kombin olmus...sende benim gibi beyaz corap giyenlerdensin
Kontess: ayakkablarina bayildim..hersey uyumlu amaaaa taytini pek sevmedim...bu tarz tayt sevmedigimden olabilir
ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu ?
hemde hiç 64 kilo göstermiyosun boyun uzun galiba cnm
kırmızı seven hatun : elbisen çok hoş bide boydan çekseydin daha iyi olurdu canım
berencim teşekkür ediyorum , kendisi çorap ve tabiki de pentiden
çok teşekkür ederim tatlım
ben de istiyorum ama boydan aynam yok
bir de elbise değil ayrı ayrı parçalar
konbinin gayet güzel ayakkabılar kaba gibi geldi ama ayağında boydan görmek lazım tabi.. kolye kullanmamanı tavsiye ederim ön tarafı kapalı zaten taşlı sallanan bir küpe ve ona uygun bileklik hoş olur diye düşünüyorum..
slm kızlar. özel bi gecede giyeceğim abiyeyi ekliyorum. nasıl sizce? her şey tamamlandı. tek takı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nasıl bi takı almalıyım??
Eki Görüntüle 179848 Eki Görüntüle 179847
Eki Görüntüle 179849 çantam Eki Görüntüle 179851
Eki Görüntüle 179852 ayakkabım.
yorumlarınızı bekliyoruuummmm..
tatlım ben ayakkabıları beğenmedim ha bide takı konusuna gelince abartılı değilde sade küçük taşlı bir kolye ve küpe çok hoş durur
Eki Görüntüle 179867
bak bu tarz ayakkabılara bakabilirsin hemen hemen etek boyuda aynı çok yakışır.. ben beğendim kibar zarif bi model..
slm kızlar. özel bi gecede giyeceğim abiyeyi ekliyorum. nasıl sizce? her şey tamamlandı. tek takı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nasıl bi takı almalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?