Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok teşekkür ederim Çok sevdiğim kişilerden bunları duymak çok güzel
Yerim hepinizi sımaylısı
KIRMIZISEVENHATUN=Elbisen Yakışmış
PELİNKR=Elbisen hem renk hemde model olarak Çok güzel çokda yakışmış
Aksesuar olarak Küre bileklik ve yüzük kullanabilirsin

begendiklerime begen butonuna bastım ama alıntı yapamadm aklımda kalnları yazıcm :79:

aslıkaram demoty

hanturks ve gnydn tşekkürümü ettim

çok saol kontesim. küpe fikrine bayıldım kesinlikle uygulıcam topuzlardan da 2. eklediğin hoşuma gitti. öle yaptırabilirm. fotoyu atıyim telefona da kuaförüme göstereyim..

bunlarda cok seker

evt cnm aslında gümüş altına çok hoş olurdu ama bn bulamadım böle güzelini. hep çok taşlı ince topuk abiye ayakkabılar var. bnde biraz daha günlük kullanıma da uygun bişey istedim abartılı olsun istemedim. ama bu modelleri de değerlendircem mutlaka başka düğünlerde filan kullanırım çok saol yardımın için

cnm elbiseni de begendim çok hoş ama takı olarak sadece küpe ve yüzük kullan.kolye kullanma bence

hımm. evt yüzükte düşünebilirm aslında. bn hep bilezik düşünüodum. kolye konusunda herkes hemfikir. kolye takmıcam kesin çok tşkrler beenmene sevindim

pelin elbisen çok yakışmış fakat ayakkabı konusunda arkadaşlara katılıyorum.
önerdikleri ayakkabılar çok hoş
bence bileğini sarmayan bir model seç

pelin elbisen çok yakışmış fakat ayakkabı konusunda arkadaşlara katılıyorum.
önerdikleri ayakkabılar çok hoş
bence bileğini sarmayan bir model seç

öle mi diosunuz. napsam papileri deişsem mi bilemedim ki:18:

hiç oluru yok mu

Son düzenleme:
ahh ahh evde olmayaydım da hergün gezeydim de giyinip giyinip kk ya ekleyeydim..
vah bana vaaaaaah

şaka bir yana bu topiği yeni gördüm kızlar çok fazla geçmişe bakamadım ama hoş paylaşımlar olmuş..

eşofmanlarımı üzerimden atabilirsem bende giyinir eklerim..

cnm çok beğendim çok güzel elbisen çıtı pıtı çok şeker kolye takma bence küpelerde fazla abartılı olmasın şöyle kibar taşlı küçük küpeleri tercih edebilirsin salkım siyah top küpe olabilir tam anlatamadım ama bu arada zayıfladınmı sen kız kaç kilosun baya zayıf geldin gözüme

teşekkür ederim cnm. kilomu sorunca tartıldım yok zayıflamamışm. 54 kiloyum cnm..

tatlım10 nerde yaşıyorsun ?:44: babetleri nasıl giydiğini merak ettim bu havada ben daha ayakkabıya bile geçemedim mor tuniğinle taytın güzel gitmiş canım uyumlu bir kombin beğendim
pelinkr elbise güzel iyi taşımışsın ayakkabı konusuna katılıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…