Bugün ne giydin? Çek görelim..

bulüzunu çok beğendim çok hoşuma gidiyo omzu açık kıyafetler

tesekkür ederim canim

Almanyada yasiyorum burda havalar baya sicak 25 dereceye kadar cikiyor

tatlım_10: çok şıksın canım çok beğendim morlar çok yakışmış

tesekkür ederim tatlim

cooooook tesekkür ederim evet alamanciyim burda havalar cok sicak canim babetler ondan

pelinkr ayakkabilari begenmedim ama elbise yakismis...
tatlim_10 sade ama cok hos olmussun..
nrcnft badin tatli ama kilolu gösterme riski var bu tür badinlerin...

cok sagol canim

çook teşekkürlerr

yrn ayakkabıları aldığım mağazaya gidicem. içime sinmedi benimde yorumlarınızdan sonra dua edin kızlar elbisseme uygun bi ayakkabı bulabileyim o mağazada

arkadaşlar resim yüklerden nerden yüklüyorsunuz imageden olmuyo hızlıresimden de yapamadım nasıl yüklüycem ?

Son düzenleme:
aşkitomtomm bebeğin sağlıkla doğar inşallah canım göbüşlü son halinide çok beğendim giyim konusundaki bu itinanı gerçekten tebrik ediyorum karnı burnunda halinle bile maşşalhın var doğum msasında merak ettim şimdi senii
berencim ne güzel kilo vermişsin maşallah incecik olmuşsun çok hoşsun..

arkadaşlar resim yüklerden nerden yüklüyorsunuz imageden olmuyo hızlıresimden de yapamadım nasıl yüklüycem ?

konuya cevap ver i tıklayınca aşağıda 'eklenti ekle' çıkıyor canım ordan resimlerini 'dosya yükle' den yükleyebilirsin.

kontes neyini beğenmedin ? bi rüküşlükmü söz konusu çadır çingenesi gibi renklermi karışmış ?
kusura bakmada beğenilmiycek hiçbişey yok

canım etek kısa oldugu ıcın uzun bır hırkayla denedım.malüm buroda calısıyorum cok kısada gıyılmıyor.sence nasıl gıyebılırım etegı

canım ben bu tarz etekleri yazlık kombinlere yakıştırıyorum ve tabiki de çorapsız...
üstüne bol kesim bir bluz , misal somon rengi
ayakkabı olarak da beyaz converse

kızlar yorumlarnıza bakarak ayakkabı benimde içime sinmedi ve deiştirdim.. işte yeni ayakkabım. nasıl sizce?

tatlim10 üstündekinin rengi cok hos, fiziginde güzel olunca taytda yakismis
askito her zamanki gibi cok tatli
aysemm ikisinide cok begendim, mavilerle güzel olmussun
beren91 saclar harika ama o pantolona o ayakkabilar uymamis gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…