Bugün ne giydin? Çek görelim..

tatlim 10 bu sade halin en begendigim kombinin oldu bluzunun rengi cok hosmus yakismista.. sanirim yurt disindasin babetler falan...

pelin kr arkadaslar hep yazmislar canim ama bende ayakkabilari hic yakistiramadim bu elbisenin altina...küpe konusundada arkadaslarla hemfikirim ...

elbisen çok güzel çantan da
ama ayakkabılarını hiç beğenmedim ben
şu an öyle güzel aykkabılar var ki piyasada bi çık dolaş derim ben...

takı olarak da küçük sade birküpe
büyük taşlı bir yüzük yeterli olu diye düşünüyorum

pelinkr ayakkabilari begenmedim ama elbise yakismis...
tatlim_10 sade ama cok hos olmussun..
nrcnft badin tatli ama kilolu gösterme riski var bu tür badinlerin...

ayakkabıy daha iyi göstermek için şöle bi resim ççektimm..

altına bronz çorap giydim.. olmuş mu sizcee???

Son düzenleme:

evt cnm kimse beenmedi ztn evt var çok güzelleri ama bn topuklu giyemiorum hepside ya yüksek topuklu yada çok taşlı tuşlu. tekrar bi bakarım cnm

tmm cnm ayakkabı out anladım. ama bu seferde böle olcak galiba. aldğım mağazaya bidaha göz atıyim gene

aşkitoooo: rabbim hayırlı doğum nasip etsin sana inşallah kolayca doğurursun ve bebeğin sen sağlıklı olursunuz

selam bugün ne giydin kızları uzun zamandır şehir dışındaydım özledim sizleri bi selam vereyim dedim.bakabildiklerimi beğendim Aşkito daha bebeğin doğmamış yada doğumamı gittin Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canımm darısı başıma aminnn

evt cnm kimse beenmedi ztn evt var çok güzelleri ama bn topuklu giyemiorum hepside ya yüksek topuklu yada çok taşlı tuşlu. tekrar bi bakarım cnm

dolgu topuk olanlar da var onlarla yürümen daha kolay olur.çok az topuklu taşlı ayakkabılar var babetin 2-3 cm topuklusunu düşün.. ölee.. çık bak canımsen.bulursun güzel bi aykkabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…