kavgaya gürültüye karismadan bir kac yorum yapiyim
aysemmmmm;cok begendim özellikle küpelerini ve babetlerini
_armine_; spor bir kombin olmus cantan hos ama uymamis
bnnu; hersey uyumlu yüzügün cok hos![]()
tesekkurler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavgaya gürültüye karismadan bir kac yorum yapiyim
aysemmmmm;cok begendim özellikle küpelerini ve babetlerini
_armine_; spor bir kombin olmus cantan hos ama uymamis
bnnu; hersey uyumlu yüzügün cok hos![]()
bir de şu açıdan bakın...
A,B,C kişileri;
zevkleri & giyimleri & fikirleri uyuştuğu için iyi arkadaş oldular.
bu durum,bu topiğe öz değil.
hayatın kanunu değil mi![]()
tatlım ben uzun zamandır üyeyim görüyorumzevkleriniz giyimleriniz tarzlarınız uyuşuyo olabilir bişey demiyorum saygı duyuyorum ama bariz belli tarzlarınızın aynı olmadığı koyduğunuz fotolardan anlayabiliyoruz
..benim amacım ortamı germek değil sadece fikirlerimi belirtmek ben o topikte kimseyle arkadaş değilim taraf tutma gibi bi durum olmadan tarafsız bi şekilde yazıyorum..başka bişey yazmıycam..iyi paylaşımlar sizlere:82:
fıstıkçemle benEki Görüntüle 189940
Eki Görüntüle 189963 ...............................................
bugün üniversiteden kankamla buluşmam vardı.
şu kombini tercih ettim...
Eki Görüntüle 189905 Eki Görüntüle 189906
ve ne yazık ki artık çorabım kullanılmayacak haldenasıl olduysa feci şekilde yırtıldı
pek beğenilmişti, nazar oldu belki de
bugün üniversiteden kankamla buluşmam vardı.
şu kombini tercih ettim...
Eki Görüntüle 189905 Eki Görüntüle 189906
ve ne yazık ki artık çorabım kullanılmayacak haldenasıl olduysa feci şekilde yırtıldı
pek beğenilmişti, nazar oldu belki de
elbısen cok yakısmıs canım ama sankı gomlegın olmamıs gıbı geldı banada renk olarak tercıh super ama azıcık daha dar olabılırmıs.
very nice
![]()
kızlar yarın bu elbisemi giyicem nasıl sizce
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
armıne elbıse guzel ve sık.ama onundekı ıncı olmasada olurmus cıkıyorsa cıkart bence.tabı gıdecegın yerede baglı.gunluk hayat ıcın bence fazla.
evet bizde siz grubunuzdan olmayan insanlarla alay edip neye güldünyapılan tartısma cok sacma.ama ben arkadasın gercekten takıntılı oldugunu dusunuyorum kımse bırsey yapmıyor resım yuklemeye devam etmıs ama kendısı vay efendım soyle dedınız boyle dedınız.artı burdakı cogu arkadasla tarzlarımız uyuyor gıydıklerımız aynı dogal olarak begenıyoruz yada begenmedıgız yerı su sekılde degıstır dıyoruz.25 canta olayına gelıncede olumsuz elestırı yapılıyor tamam dersın demekkı baska bır cantayla uydurmam gerekıyor benım 25 cantam var demeye gerek yok.gecenlerdede bana ozel msj atmıs yorum yaptım sana neden cevap yazmadın.tamam bunlar ozeldır ama cocuk gıbı benim babam senın babanı dover demedıgı kalmıs.gercekten cok sacma.
baskaları gıbı 10 tısortle aynı kombını yapmıyoruz demıssın 10da yapılır 20 de sanırım gıydıgını bır daha gıymeyenlerden.ayol sinir oldum valla.
kıyafetiniz çok yakışmış beyaz gömlekte bu pantolonla iyi durur ve size yakışır diye düşünüyorum....Eki Görüntüle 189963 ...............................................