Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim suan acemılıkte daha gıdelı bır hafta bıle olmadı
en zor zamanları sanma kı bol bol bos vakıtlerı oluyor
sıra beklıyordur gelmıyordur yada bu aksam egıtımlerı falan vardır sonrasındada tel kapanmıstır
acemılıkten sonra daha rahat olur arar
benımkısıde heran arayamıyordu kı aksamları arayamıyorum cok kuyruk oluyor sıra gelmıyor dıyordu
sabaha karsı 5 de kalkıyorlar ya o 4 bucukta kalkıp arıyordu aksam arayamıyordu
annelerınden snra mıllet sıkıstırmıstır belkı kapat dıye sıra coksa
bız burdan hafıfe alıyoruz bazı seylerı ama orası bambaska bısey emın ol askım
su acemılık senın sabrını cok zorlıcak bılıyorum gecen sene bende yasadım aynı seylerı
o guzel yuregını hıc sıkma ferah tut ıcındekılerıde faceden yaz tabı rahatlarsın
umarım suanda guzel ruyalar goruyosundur

selayım begendınmı sımdı anlayamadım kı

ya benımde saclarım 2 renk ya bısey aldım koleston mu ne boyalara katıyorlarmıs sacı acmak ıcın
onu surucektım ama cesaret edemıyorum acaba denesemmı :44:

bugun annemlerden gelırken polıs cevırdı bızı
bır ay kalmıstı ehlıyetını almasına ama cok sukur kı hallettık

Ezgim hic kendin deneme canim bence kuafore yaptir yakarsin falan guzelim saclatini

Kahveyi sevdim canim cok degisik ama guzel
Ehliyet olayinada iii bari diyorum ve opuyorum

sıkmadın barbim ne demek
hepimize dönem dönem olan şeyler bunlar
iyi geceler canım

hepinize verdiğiniz öğütlerden, ettiğiniz iyi dileklerden ve zor günlerimde sıkılmadan çektiğiniz kahırlarım için çoook çook teşekkür ederim , çoook duygulandımmm
hepinizi çook seviyorummmm
daha iyiyimmm sanki :87::87:
günaydınnnn bugün yeni birgün , umutluyum :87::87:
ve şafağım 146 geçicek , geçicekkk :97::97:

bu hafta sonu b.köy pazarına gidecem pazardan sonra eve dönerken bi ugrim bakim cnm
rengi gösterim bakim ne dieyecek cok sağol cnm

benim adım yar cnm ben havucu su sekilde yapıyorum dün 2 kişiydik
3 tane havuc rendeledim onu cok az yagda teflonda kavurdum yaklasık 3 dk flan sürdü
sonra biraz soguyunca yogurt az tuz az zeytinyağ damlattım birazda mayonez koydum
yemede yanında yat oldu valla üstünüde maydonozla süsledim

herkesee günaydınnn

barbii burda yazdıklarını sevgilin askerden geldikten 6 ay sonra okusan kendine cok kızarsın
üzüldüğün için benimde aramadıgı zaman sevdiğini özleyenler topiği vardı ordaydım sürekli
onları okudum askerden geldikten 1 sene sonra falandı nasıl gülüyorum kendime bosyere üzülmüşüm diye

günaydın canım .. cumartesi pazarında bir tezgahım var bayılıyorum o tezgaha .. ordaki dişsiz amcaya aklıma o geldi zara mango berçka eyçenem eyçenem diye baırıyo kafasına poşet geçirip pazardaki gözlemecilerede bayılıyorum bu arada neysee tamam sen uğra oraya bi sor arkadaş gönderdi çok methetti dersin.. hem kaliteniz hemde ucuzluğunuzu de :86::86:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız yaw
Tüm çeyizlerim bitti diyebilirim.artık kendime alışveriş yapıyorum hatta balayı yaklaşırken bende bakırköy pazarına gidicem inşallah bulabilirimde
çok güzel şeyler var :79::79:

ehehe o gelsinde ben kendime kızıyimmm :86::86:

bakırköy pazarı benim için cevahir alışveriş merkezi ne arasam var
bende bazen gözleme yiyiorum ama genelde balık ekmek e gidiyoruz arkadasımla
ayy sipidii balayı dedin aklıma balayı günleri geldi ah ahhh

ben oraya 1 kez geldim zar zor buldum yaw :84::84::84:
şişhaneden bakırköy minibüsleri ile geldim sanırım yalnış yerde indik kuzenle öyle çok yürüdükki.
bide sabah erkenden geldim
nisan-mayıs gibi sanırım çıkarım yeni yeni ciciler alırım kendime
artık tatil yapmak evlenmek istiyorum

günaydın canım.. ne güzel hadi büyük bir yükten kurtuldun demek
işin en zevkli kısmı kalmış sana, kendine alışveriş

ne varki ne arasan :26::26: ben o dediğim badici, çorapçılar hariç hiçbirşey bulamıyorum orda :26::26:
balık ekmek varmı pazarda :44::44: olsada yemem o ayrıda

taksimden incirliden geçen otobüslerden herhangi birine binip , indiğinde pazarın göbeğine geliyosun spidi .. hiç zor değil valla kızz

ay evet yaw çok güzel oldu
ben 1 kez gittim oda minibüs ile oldu zaten bi dahakine otobüs ile giderim

toplu taşıma araçlarına binmekten nefret ediyorummmmmmmmm :95::95: ruhum hep istiyorki taksiye biniyim.. ama taksilere para vermekten bıktım usandım aşkitom gittiğinden beri halkın arasına karışıp toplu taşımalara binmekten usandım, hemen gelsin ayağımı yerden kessin :86::86::86:

günaydın canım.. ne güzel hadi büyük bir yükten kurtuldun demek
işin en zevkli kısmı kalmış sana, kendine alışveriş

ay çok güldüm bi anda kendimi gördüm sanki.
2 yıldır işime biraz uzak bi yerde oturuyorum bende 2 yıldır karıştım insan içine ama güzel bişeymiş yaw.
yer mekan biliyrsun öncden hadi şuraya git deseler kalan otobüsü bilmem duran minibüs nereden geçer onu da bilmem :82::82:
ama bence hazır askerdeyken çeyize başla anacım zormuş yaaa

ay nesi güzel kız bunun off hiç çekilmiyor balık istifi gibi metrobüs, katil gibi giden iettler, kapının eşiğinde yer bulabildiğim minimüslerrr lazım olduğu zaman arayan belasınıda bulur Mevlasınıda ille halkın arasına karışmaya gerenk yok :86::86::86:
dur kız ne çeyizi hemen, daha söz yok bişey yok.. belli olan bi tarih bile yok..

aynen bende öyleyim vallahi :26:
bide sözlendin mi bi bakıyorsun evleniyorsun bana öyle dediklerinde inanmıyordum
ama geçen sene ocak ayında sözlendim şaka gibi geliyor

günaydinlar sohbetin en dibisine vurmusunuz sabah sabah
ceyizdi, sözdü, nisandi ,evlilikti
minibüstü dolmustu
gözlemeydi balik ekmekti oooo masallah masallah

bende bugun mobilyaciya gittim geldim ama o hosuma giden seyi göremedim masayi daha dogrusu
bu salondaki kapilar yüzünden dogru düzgün bisey koyamiyorum cok kötü bbisey bu yaa

neyse... nescafe fincani almayi düsünüyorum
aslinda ilk begendiklerim üzerinde kahve deseni olanlar onlar hosuma gitti
birde acik sütlü kahve renginde olanlar var onlarda fena degil
aaa birde ne göreyim tam cicekli biseyler barbim aklima geldi (ayrica cok kibarlar )
birde o pembe kalpli ve buslü olan var
bakin bakalim siz hangini begeneceksiniz

aynen bende öyleyim vallahi :26:
bide sözlendin mi bi bakıyorsun evleniyorsun bana öyle dediklerinde inanmıyordum
ama geçen sene ocak ayında sözlendim şaka gibi geliyor

heheh benim biraz karışık durumlar var askerden gelince hemen söz olmayabilir , uzun bi süre beklememiz gerekebilir yada biranda sözlenebilirimde hatta başka bi ihtimal tamamen bitebilirde hiç belli olmaz yani o yüzden bazı şeyler belli olmadan çöp dahi almam , sonra napcam o çeyizleri çöpe atarım parayı

selayım gelinlik kızımız var burda çeyiz düzüyor, onun ilgi alanı o , onunla o muhabbet yapılıyor .. tuti gelince askerlik .. ezgi gelince yemek çamaşır bulaşı.. senle aybur gelince çoluk çocuk falan herkesin ilgi alanı ayrı , mıhabbetde ona göre oluyor
aşkitommmmmm o cüllü bardaklar varya anam almış onlardan ama şeyy daha bi değişikini hani böyle kabarık etekli ingiliz kontesslerinin çay saatinde kullandıkları şeyler varya onlardan, çook güzel dolayısıyla senin çiçeklileride çok beğendim bide o hatunlu olanıda
coffe yazanlar biraz basit geldi gözüme
bide şey ben ezgide varya büyük kupa kaşıklı olanlar starbucks gloria jeans tarzı kupalar onlarıda çok beğendim onlardanda bakabilirsin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…