- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.301
hımmm peki mademmm :78:
dün annesine kullandıysa hakkını bugün bana kullanmalıydı o vakitt
hiç aramasın yarın istemiyorummmm aaaaaaaaaaa:84::84::84::84:ya milletin sevgilisi akşama kadar arıo 3-4 kere bi bize denk geldi dimi koca tr de böyle sıkı yerhiç sanmıyorummmm
sıkmadın barbim ne demek
hepimize dönem dönem olan şeyler bunlar
iyi geceler canım
dimi selayım ya bende geçen akşam onu düşündüm zaman ne çabuk geçiyor değilmivalla allaha çok şükür cnm sizler sayesinde acım dindi şimdi kavuşma heacanı sardı iyiki varsınız...
inşallah barbimde günleri su gibi atlatacak sadece şu acemilik çok sıkıyor adamı ustabirliğe geçince oh be diyoruz...
selayım sorma birde gelecek ya bir o kadarda korkum war sanki bu birazda evliliğe ilk adım gibi bişey gelmeye başladı bana benimki evlenmek için arada engel kalmadı değip duruyor şimdide ailemden uzaklaşma fobisi başladı bende hayat çok eneteresan ya bir mucize biterken diğeri başlıyor
kuşki vakasıı naası anlatsmki.... meselaa bu kuş ne dese bnm gülesm geliyo bişey ypmasada komik geliy obna öyle bişy
ya kıyaslamaaaaaa vardr bi sebebi dicm sn anlamıcaksn çünkü bnde anlamıyormama mesela bn dün çok kızmıştm bugn knuşurken unuttm kızdıgımı onun için burda sen söv ona snra rhatlıyosn
tuti sınawm yok yarın
barbim ben seni kerpetenle sıkıcam şimdi
ne biçim laf o ya seni çok çok çok çok iyi anlıyorum o yüzden hakta veriyorum seninde haklı olduğun yeler var tabiiki ama askerlikde mantık olmadığı gibi beklerkende mantık olmuyor...neden,niçin,niye gibi soru kiplerini kendinden uzaklaştırıp yerine askerlik işte değip geçiştirceksin benim yaptığım gibi...şimdi mutlu mutlu uyu cnm iyi geceler takma kafana....
barbim suan acemılıkte daha gıdelı bır hafta bıle olmadı
en zor zamanları sanma kı bol bol bos vakıtlerı oluyor
sıra beklıyordur gelmıyordur yada bu aksam egıtımlerı falan vardır sonrasındada tel kapanmıstır
acemılıkten sonra daha rahat olur arar
benımkısıde heran arayamıyordu kı aksamları arayamıyorum cok kuyruk oluyor sıra gelmıyor dıyordu
sabaha karsı 5 de kalkıyorlar ya o 4 bucukta kalkıp arıyordu aksam arayamıyordu
annelerınden snra mıllet sıkıstırmıstır belkı kapat dıye sıra coksa
bız burdan hafıfe alıyoruz bazı seylerı ama orası bambaska bısey emın ol askım
su acemılık senın sabrını cok zorlıcak bılıyorum gecen sene bende yasadım aynı seylerı
o guzel yuregını hıc sıkma ferah tut ıcındekılerıde faceden yaz tabı rahatlarsın
umarım suanda guzel ruyalar goruyosundur
[/COLOR][/B]
benim adım yar hoşgeldin tatlımmm
logocum kuaförün adı m&e hemen meydandan aşağo inerken sağdan burgerın ordan giriyosun .. karşına aşkın göksu gelince sağa dönüyosun o yolda ilerde solda , basit bir kuaför ben 3 tl fönü görünce dalmıştım , saçıma bi fön çektiriyim sakız parasına diyeboya fiyatınıda bi sorim dedim 35e boyarız deyince hemen oturdum koltuğa sonuçta mükemmel oldu
bu hafta sonu b.köy pazarına gidecem pazardan sonra eve dönerken bi ugrim bakim cnm
rengi gösterim bakim ne dieyecek cok sağol cnm
benim adım yar cnm ben havucu su sekilde yapıyorum dün 2 kişiydik
3 tane havuc rendeledim onu cok az yagda teflonda kavurdum yaklasık 3 dk flan sürdü
sonra biraz soguyunca yogurt az tuz az zeytinyağ damlattım birazda mayonez koydum
yemede yanında yat oldu valla üstünüde maydonozla süsledim
herkesee günaydınnn
barbii burda yazdıklarını sevgilin askerden geldikten 6 ay sonra okusan kendine cok kızarsın
üzüldüğün için benimde aramadıgı zaman sevdiğini özleyenler topiği vardı ordaydım sürekli
onları okudum askerden geldikten 1 sene sonra falandı nasıl gülüyorum kendime bosyere üzülmüşüm diye
bakırköy pazarı benim için cevahir alışveriş merkezi ne arasam var
bende bazen gözleme yiyiorum ama genelde balık ekmek e gidiyoruz arkadasımla
ayy sipidii balayı dedin aklıma balayı günleri geldi ah ahhh
Günaydın arkadaşlar nasılsınız yaw
Tüm çeyizlerim bitti diyebilirim.artık kendime alışveriş yapıyorum hatta balayı yaklaşırken bende bakırköy pazarına gidicem inşallah bulabilirimde
çok güzel şeyler var :79::79:
bakırköy pazarı benim için cevahir alışveriş merkezi ne arasam var
bende bazen gözleme yiyiorum ama genelde balık ekmek e gidiyoruz arkadasımla
ayy sipidii balayı dedin aklıma balayı günleri geldi ah ahhh
ben oraya 1 kez geldim zar zor buldum yaw :84::84::84:
şişhaneden bakırköy minibüsleri ile geldim sanırım yalnış yerde indik kuzenle öyle çok yürüdükki.
bide sabah erkenden geldim
nisan-mayıs gibi sanırım çıkarım yeni yeni ciciler alırım kendime
artık tatil yapmak evlenmek istiyorum
günaydın canım.. ne güzel hadi büyük bir yükten kurtuldun demek
işin en zevkli kısmı kalmış sana, kendine alışveriş
ay evet yaw çok güzel oldu
ben 1 kez gittim oda minibüs ile oldu zaten bi dahakine otobüs ile giderim
günaydın canım.. ne güzel hadi büyük bir yükten kurtuldun demek
işin en zevkli kısmı kalmış sana, kendine alışveriş
toplu taşıma araçlarına binmekten nefret ediyorummmmmmmmm :95::95: ruhum hep istiyorki taksiye biniyim.. ama taksilere para vermekten bıktım usandımaşkitom gittiğinden beri halkın arasına karışıp toplu taşımalara binmekten usandım, hemen gelsin ayağımı yerden kessin :86::86::86:
ay çok güldüm bi anda kendimi gördüm sanki.
2 yıldır işime biraz uzak bi yerde oturuyorum bende 2 yıldır karıştım insan içine ama güzel bişeymiş yaw.
yer mekan biliyrsun öncden hadi şuraya git deseler kalan otobüsü bilmem duran minibüs nereden geçer onu da bilmem :82::82:
ama bence hazır askerdeyken çeyize başla anacım zormuş yaaa
ay nesi güzel kız bunun off hiç çekilmiyor balık istifi gibi metrobüs, katil gibi giden iettler, kapının eşiğinde yer bulabildiğim minimüslerrrlazım olduğu zaman arayan belasınıda bulur Mevlasınıda ille halkın arasına karışmaya gerenk yok :86::86::86:
dur kız ne çeyizi hemen, daha söz yok bişey yok.. belli olan bi tarih bile yok..
aynen bende öyleyim vallahi :26:
bide sözlendin mi bi bakıyorsun evleniyorsun bana öyle dediklerinde inanmıyordum
ama geçen sene ocak ayında sözlendim şaka gibi geliyor
günaydinlar sohbetin en dibisine vurmusunuz sabah sabah
ceyizdi, sözdü, nisandi ,evlilikti
minibüstü dolmustu
gözlemeydi balik ekmekti oooo masallah masallah
bende bugun mobilyaciya gittim geldim ama o hosuma giden seyi göremedim masayi daha dogrusu
bu salondaki kapilar yüzünden dogru düzgün bisey koyamiyorum cok kötü bbisey bu yaa
neyse... nescafe fincani almayi düsünüyorum
aslinda ilk begendiklerim üzerinde kahve deseni olanlar onlar hosuma gitti
birde acik sütlü kahve renginde olanlar var onlarda fena degil
aaa birde ne göreyim tam cicekli biseyler barbim aklima geldi (ayrica cok kibarlar )
birde o pembe kalpli ve buslü olan var
bakin bakalim siz hangini begeneceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?