- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.261
face demişken seni tanımasamda facede sürekli tanıyabilcegm kişilerde çıkıyosnayy feyste paylaştığım fidyoya bakın , kopmak garantiiii
bugün handeyle tuti gelmediiiiiiiiiii
konunun orta yerine şıp die damlamak istiyorm :82:
gece yeli sende bndensin cnm ilk sorm şu saçında şuan boya wrmı??
bnm dipler kndi rengimdi uçlar siyah boyaydı ..kuaför saçını açmadan yapamam dedi inatlaştm sen yapamazsn bn yparm die(neyime gerekse) aldım 2 kutu boya boyıym dedm we ortaya çıkan sonuç dipler çikolata kahve uçlar siyah yani cnm bnm o renk saç o renge dönmez sende bnm gbi boş hayallerle yaaşama bi kere kıy parana snrasında kendin boyarsın evde bi boyazede olarak bni dinle
bu arada uzun zamandr bakıyorm bu topige ilk kez yazmk kısmet oldututişko vee kuşkimm bol bol geliyo buraya ordan biiliyorm bnde onlarn topiktenm memlun oldmmmmmmmmmm
Bebegim iyikide bulduk dedik galatayagelmeden once sariyerden almistik canim
face demişken seni tanımasamda facede sürekli tanıyabilcegm kişilerde çıkıyosntorunumsun ya ondan kanımca
hissettim kim oldugunu
tutidede ekliym kuşkidede
yaa sürekli çıkıyosn KK'dn oldugunu tahmn ettmde km die dşünüyodm
snra bign bi baktm aynı profil fotosu brdada wr anam dedm bu o
yani şuan bi foton gzükmüyo oncedn grmüştm
:18::18: o hatayı ben nasıl yaptım hiç bilmiom zatenburaya feysteki fotomun aynısını bi koydum ayy bissürü ekleme talebi aldım.. hepsi sanırım kkgiller bizim kızların feysindekilere deşifre oldum :18::18: zalaklığıma doymiyimmm
wlla bn bile tanıdıgıma göre baya bi deşifre olmuşun bacım
bişy olmaz bşwr olan olmuş artıkevett malesef oldum ki ne oldum :18::18::18:
o topik bşka mı uygunsuz isimmmmburda kıyafet paylaşmıyoruzki kuzucukk :86::86: o topik başka
hadi ii bak kendine o zaman bayram falan yapben olsam yapardım heralde 3 haftam kalsaydı :97::97:
çavvvv
o topik bşka mı uygunsuz isimmmm
bayrm fln ypamam sınawlrm wrnese bna bi depük vrmadan bn gider
uygunsuz isimm :44::44::44:
Hayrdir noluyiiiii , desifremi edildin kisss sen sakla dur kendini
Uygunsuz isim ne olaki ??? Topigin ismimi olmamis ??
Hayrdir noluyiiiii , desifremi edildin kisss sen sakla dur kendini
Uygunsuz isim ne olaki ??? Topigin ismimi olmamis ??
yahu bugün ne giydin dio bnde bian konuyo fotolar die hayal etmiştm ama resimlisini buldm tmam sorn yok
barbieeee ilk günler çok sıra oluyo ankesörlüde bi kişi anca arıyolar demk aileside merk ediyo die onlarada hber wermek istemmşş :/ amaaaa bnde olsm sinirlenirdm :84::84:
canm aman kıyaslama sakın öyle o yerine göre deişir bnm adam gitti gelck dha gnde 4 kere aradıgını görmedmhımmm peki mademmm :78:
dün annesine kullandıysa hakkını bugün bana kullanmalıydı o vakitt
hiç aramasın yarın istemiyorummmm aaaaaaaaaaa:84::84::84::84:ya milletin sevgilisi akşama kadar arıo 3-4 kere bi bize denk geldi dimi koca tr de böyle sıkı yerhiç sanmıyorummmm
canm aman kıyaslama sakın öyle o yerine göre deişir bnm adam gitti gelck dha gnde 3 kere aradıgını görmedm
mesela bi arkdşm wrdı sözde askerlk yaptı adam elinde ı phone her dk fcede her dk telefnda öyleleride var işte gnde 4 kere arayn gnelde onlar
Bebisim onlari lup lup yedimm askim yumusakti , saray helvasini husla beraber yedik
Ayy etrafimda ne kadar kisi varsa estetik ameliyatini tamamiyle burnumu aldirma falan saniyorlar heralde ... Aa hic degismemis cok sis hep boylemi kalacak diyenler .. Ufff cok zor bir donem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?