Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

al iite bahar buradada tecrübe konuşuyor gördünnü ??
onlar buranın temirbaşlarındandır 335dc , bende az önce gördüm seni ve cvp yazdım dier topikte
sende buralara uğra o zaman bekleriz

Bebegim iyikide bulduk dedik galatayagelmeden once sariyerden almistik canim

hee ben bulamadınıs sandımdı aşkım , sevindim şimdik ..
şeyy benim helvaaaları yidinizmi

face demişken seni tanımasamda facede sürekli tanıyabilcegm kişilerde çıkıyosn torunumsun ya ondan kanımca

tutidemi eklisin nerodamı?? kıs sen benim kim olduğu nerden anlıosun feyste :26::26: resimlerimmi görüküyor yoksa :18:

hissettim kim oldugunu
tutidede ekliym kuşkidede
yaa sürekli çıkıyosn KK'dn oldugunu tahmn ettmde km die dşünüyodm
snra bign bi baktm aynı profil fotosu brdada wr anam dedm bu o
yani şuan bi foton gzükmüyo oncedn grmüştm

:18::18: o hatayı ben nasıl yaptım hiç bilmiom zaten buraya feysteki fotomun aynısını bi koydum ayy bissürü ekleme talebi aldım.. hepsi sanırım kkgiller bizim kızların feysindekilere deşifre oldum :18::18: zalaklığıma doymiyimmm

wlla bn bile tanıdıgıma göre baya bi deşifre olmuşun bacım

burda kıyafet paylaşmıyoruzki kuzucukk :86::86: o topik başka
hadi ii bak kendine o zaman bayram falan yap ben olsam yapardım heralde 3 haftam kalsaydı :97::97:
çavvvv

ayy sinirden nereye saldırıcağımı şaşırdım
sevgilim olucak herifle en son cumartesi akşamı konuştum. dün aramadı bugün aramadı
yeğenine sordum amcan aradımı sizi diye.. evet dün aradı babannemi dedi
anasını arıyo nei aramıyooo , bende bunu onun yanına bırakırsammmmm :84::84:
aaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84:
çok sinirlendimmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84:

Hayrdir noluyiiiii , desifremi edildin kisss sen sakla dur kendini

Uygunsuz isim ne olaki ??? Topigin ismimi olmamis ??

uygunsuz isimm :44::44::44:

yahu bugün ne giydin dio bnde bian konuyo fotolar die hayal etmiştm ama resimlisini buldm tmam sorn yok
barbieeee ilk günler çok sıra oluyo ankesörlüde bi kişi anca arıyolar demk aileside merk ediyo die onlarada hber wermek istemmşş :/ amaaaa bnde olsm sinirlenirdm :84::84:

bir ara feys fotomla buradaki fotom aynıydı bissürü hatun ekledi beni o ara
aybuşun tutişin falan feysinden kk kızları onlar
bende anlamadım valla uygunsuz isim neçiiii :26::26::26:

hımmm peki mademmm :78:
dün annesine kullandıysa hakkını bugün bana kullanmalıydı o vakitt
hiç aramasın yarın istemiyorummmm aaaaaaaaaaa:84::84::84::84:ya milletin sevgilisi akşama kadar arıo 3-4 kere bi bize denk geldi dimi koca tr de böyle sıkı yer hiç sanmıyorummmm

canm aman kıyaslama sakın öyle o yerine göre deişir bnm adam gitti gelck dha gnde 4 kere aradıgını görmedm
mesela bi arkdşm wrdı sözde askerlk yaptı adam elinde ı phone her dk fcede her dk telefnda öyleleride var işte gnde 4 kere arayn gnelde onlar
bi arasın atarsın fırçayı ama bi taktk veriym fırça atınca tınlamıyolr masum kız rolu dha çok işe yarıyo

Son düzenleme:
Bebisim onlari lup lup yedimm askim yumusakti , saray helvasini husla beraber yedik
Ayy etrafimda ne kadar kisi varsa estetik ameliyatini tamamiyle burnumu aldirma falan saniyorlar heralde ... Aa hic degismemis cok sis hep boylemi kalacak diyenler .. Ufff cok zor bir donem

zaten kendimi kıyaslayıp deliye dönmemek için bizim 337 topiğinden elimi eteğimi çektim gibi, deli oluyorum ya millet çağrı merkezi gibi zirt pırt aranıyo nizde tık yokk :84::84:
valla bişi diyimmi sana hadi günde 3 kez aramasında ben günde 1 kez arayamıcak kadarda müsait olmadığını düşünmüyorum açıkçası.. normaldede hiç tlfnda konuşmayı sevmeyen bir adamdı ama şuan askerde olduğunu hala idrak edemedi heralde toynaksız attt

beğendinizmi :78::78: afiyet olsun
cahil cühelayla uğraşma bitanem , anlamazlar bide bunamı para verdin falan derler sinir ederler seni şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…