- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.281
Senide arar canim merak etme sen nolurrr
oyy anamm ikinci kuşki vakasıyla tanıştım sanırsamzaten kendimi kıyaslayıp deliye dönmemek için bizim 337 topiğinden elimi eteğimi çektim gibi, deli oluyorum ya millet çağrı merkezi gibi zirt pırt aranıyo nizde tık yokk :84::84:
valla bişi diyimmi sana hadi günde 3 kez aramasında ben günde 1 kez arayamıcak kadarda müsait olmadığını düşünmüyorum açıkçası..normaldede hiç tlfnda konuşmayı sevmeyen bir adamdı ama şuan askerde olduğunu hala idrak edemedi heralde toynaksız attt
oyy anamm ikinci kuşki vakasıyla tanıştım sanırsamsen knuşunca bnm gülesm geliyo ya wlla günde bi kere aramalı ewt :97: bnmkide acemilikte bi kere 2 gn aramamştı bniii :84:
sadece üzülüyorum ve kendimi :85::85: yapayanlız hissediyorum
ayy sinirden nereye saldırıcağımı şaşırdım
sevgilim olucak herifle en son cumartesi akşamı konuştum. dün aramadı bugün aramadı
yeğenine sordum amcan aradımı sizi diye.. evet dün aradı babannemi dedi
anasını arıyo nei aramıyooo , bende bunu onun yanına bırakırsammmmm :84::84:
aaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84:
çok sinirlendimmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84:
zaten kendimi kıyaslayıp deliye dönmemek için bizim 337 topiğinden elimi eteğimi çektim gibi, deli oluyorum ya millet çağrı merkezi gibi zirt pırt aranıyo nizde tık yokk :84::84:
valla bişi diyimmi sana hadi günde 3 kez aramasında ben günde 1 kez arayamıcak kadarda müsait olmadığını düşünmüyorum açıkçası..normaldede hiç tlfnda konuşmayı sevmeyen bir adamdı ama şuan askerde olduğunu hala idrak edemedi heralde toynaksız attt
aaa hic de böyle deme bal böcügüm ne demek yapayalniz kocaman selay aplan var senin
biem biz iyiyiz merak ediyorsan neyaptigimizi gecmisi okuman gerekecek.. kolay gelsin canim sanada tasinmak zordur ama ne güzel evine geciyorsun süper bir duygu olsa gerek
ben olsam ben de böyle düşünürdüm ama anasıylan aşık atmamak lazım bu erkek milletinin
kaybeden biz oluruz kuşum aman haa diim
bebişim asla böyle şeyler düşünme yoksa işin içinden çıkamazsın
ben de sen gibiyim hemen böyle tilkilenirim ama sonrasında da en çok ben üzülürüm
barbicim ordaki şartları bilmiyorsun
hiç bilmediği bi yerde 'nerdeim ben lan' modunda olan biri söz konusu
özellikle normal hayatta kendinden düşük olan insanlar(doğru kelime olmadı ama anladın sen) orda üssüyse çok bunalım oluyomuş erkekler askerde.
üstüne bir de trip yemesin yazık çocuğa...
bu dönemde anlayışlı olmalısın ki o da kendini mutlu ve rahat hissedebilsin orda.
bir de ne bileyim, anne yani o :26:
ne kdr eş/sevgili olsak da bir annenin yerini edinemeyiz kimse için.
bizim için de geçerli tabi ki bu...
çok uykummm war öncelikle barbitom belkim knatinde kart kalmamıştır benimkide bazen arayamıyordu bende senin gibi içten içe sövüyordum ona meğer kantinde telefon kartı kalmamış ondan arayamamış sonra kendime sövmeye başladımallahım uykuluyum doğrumu yazdım bilmiyorum ama gözlerim kapalı yazıyorum desem inanırmısınız neyse barbicim usta birliğine geçince daha rahat arayabilicek seni....
benimkide dün koğuşunda biri cep telinden yakalanmış 6 kişilik koğuş olduğu için 6 kşide ceza almış çarşıları kilitlenmiş
335dc ulen ne işin var senin burda git ders çalış :86:
bu arada herkese selam olsun benimkinin gelmesine haftalar kaldı barbim ama alışmışım paçoz gibi gezmeye hiç bişey yapasım yok:90: bugün makasla saçımın ucunu kestim :78:
kiz tutimm inanmiyorum yaa daha dün bunalimlardaydin dis dünyaya küsmüstün simdi hafta sayiyorsun ayy ne kadar sevincli bekledigine kavusmak ne kadar heyecanli birsey..
barbim feyste online gözüküyorsun üstüne tiklayinca kaciyorsunoffline oluyorsun
geceyeli o renge ulasmak icin önce acmalari gerek diye düsünüyorum
kuşki vakasıı naası anlatsmki.... meselaa bu kuş ne dese bnm gülesm geliyo bişey ypmasada komik geliy obna öyle bişykuşki vakası ne ola ki :26::26:
1 kere mi 2 gün aramamıştı sadece
Tanrımmmmmmm ölmek istiyorum :84::84::84: daha 8 günlük asker bunu 2 kere yaptı şimdidennnnn :113::113:
bugnki snwdn 41 almışm aşkm bni vurcekkkk335dc o zaman gelecek sınavına çalış....
kuşki vakası dedinde aklıma ne geldi bugün bizim mutfak camına güvercin toslamış poposundan kan geliyordu aklıma bizim kuşka geldi dedim ana bizim kuşka adetmi oldu acabayn dedim meğer karga kovalamış kuşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?