Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

oyy anamm ikinci kuşki vakasıyla tanıştım sanırsam sen knuşunca bnm gülesm geliyo ya wlla günde bi kere aramalı ewt :97: bnmkide acemilikte bi kere 2 gn aramamştı bniii :84:

Slm kısçeler napiysiniz
Ben yoğunum bu ara
Pazar günü kahvaltımız çok iyi geçti
Ama küçük paşam yordu beni biraz
Yeni komşularım çok cici insanlar
Allah hayırlı komşuluk nasip etsin bakalım
1 ay sonra geçiyoruz evimize inşlh

Bu gün annim misafirleri vardı, yarında abimlerde misafir var
Çarşamba günüde kayınvaldeyle koltukarı değişicez(onun koltukarını çok beğeniyorum da :) bana vericek :))

Yani 2 gün daha yokum sanırım burda

E siz neler yaptınız bakalım

oyy anamm ikinci kuşki vakasıyla tanıştım sanırsam sen knuşunca bnm gülesm geliyo ya wlla günde bi kere aramalı ewt :97: bnmkide acemilikte bi kere 2 gn aramamştı bniii :84:

kuşki vakası ne ola ki :26::26:
1 kere mi 2 gün aramamıştı sadece
Tanrımmmmmmm ölmek istiyorum :84::84::84: daha 8 günlük asker bunu 2 kere yaptı şimdidennnnn :113::113:

sadece üzülüyorum ve kendimi :85::85: yapayanlız hissediyorum

aaa hic de böyle deme bal böcügüm ne demek yapayalniz kocaman selay aplan var senin

biem biz iyiyiz merak ediyorsan neyaptigimizi gecmisi okuman gerekecek .. kolay gelsin canim sanada tasinmak zordur ama ne güzel evine geciyorsun süper bir duygu olsa gerek

ben olsam ben de böyle düşünürdüm ama anasıylan aşık atmamak lazım bu erkek milletinin
kaybeden biz oluruz kuşum aman haa diim

bebişim asla böyle şeyler düşünme yoksa işin içinden çıkamazsın
ben de sen gibiyim hemen böyle tilkilenirim ama sonrasında da en çok ben üzülürüm

selayımmmm sizin yeriniz çok başka melek kankammm
ama onun yeri , hani anlıosun sen o yanlızlığıı :26: o yüzden yapayanlız hissediyorum diyorum

ben olsam ben de böyle düşünürdüm ama anasıylan aşık atmamak lazım bu erkek milletinin
kaybeden biz oluruz kuşum aman haa diim

bebişim asla böyle şeyler düşünme yoksa işin içinden çıkamazsın
ben de sen gibiyim hemen böyle tilkilenirim ama sonrasında da en çok ben üzülürüm

anasına zaten onu uğurlama gününde kıl kapmıştım, şimdi hepten kaptım.. o bişey yapmadı ama niye dün onu aradıysa bugünde beni arasaydı ayy belkide şuan saçmalıyorum bilmiyorum çok öfkeliyimmm
yatıyım ben tabi yatmadan feysten mesaj atıcam ona vurucam kıbacı vurucam kırbacııı iyigeceler elmalı turtalarımmmmm , sağolun tesellileriniz için :85:

barbicim ordaki şartları bilmiyorsun
hiç bilmediği bi yerde 'nerdeim ben lan' modunda olan biri söz konusu
özellikle normal hayatta kendinden düşük olan insanlar(doğru kelime olmadı ama anladın sen) orda üssüyse çok bunalım oluyomuş erkekler askerde.
üstüne bir de trip yemesin yazık çocuğa...
bu dönemde anlayışlı olmalısın ki o da kendini mutlu ve rahat hissedebilsin orda.
bir de ne bileyim, anne yani o :26:
ne kdr eş/sevgili olsak da bir annenin yerini edinemeyiz kimse için.
bizim için de geçerli tabi ki bu...

Son düzenleme:
pekı kızlar gideceim yine kuaföre ama bu sefer de iyi bişeye bentezitler yahuuhiç istediğim gibi yapmıyorlarr

çok uykummm war öncelikle barbitom belkim knatinde kart kalmamıştır benimkide bazen arayamıyordu bende senin gibi içten içe sövüyordum ona meğer kantinde telefon kartı kalmamış ondan arayamamış sonra kendime sövmeye başladım allahım uykuluyum doğrumu yazdım bilmiyorum ama gözlerim kapalı yazıyorum desem inanırmısınız neyse barbicim usta birliğine geçince daha rahat arayabilicek seni....

benimkide dün koğuşunda biri cep telinden yakalanmış 6 kişilik koğuş olduğu için 6 kşide ceza almış çarşıları kilitlenmiş

335dc ulen ne işin var senin burda git ders çalış :86:

bu arada herkese selam olsun benimkinin gelmesine haftalar kaldı barbim ama alışmışım paçoz gibi gezmeye hiç bişey yapasım yok:90: bugün makasla saçımın ucunu kestim :78:

kiz tutimm inanmiyorum yaa daha dün bunalimlardaydin dis dünyaya küsmüstün simdi hafta sayiyorsun ayy ne kadar sevincli bekledigine kavusmak ne kadar heyecanli birsey..

barbim feyste online gözüküyorsun üstüne tiklayinca kaciyorsun offline oluyorsun

geceyeli o renge ulasmak icin önce acmalari gerek diye düsünüyorum

kızlar hepiniz çok mantıklı konşuyorsunuz.. haklısınız.. ama ben şu an bunları idrak edemiyorum , doğru olduklarını bilsem bile anlayın işte...
o beni arayana kadar da , ben ona kızıcam biliyorum
ona yansıtmam ararsa bu tavrımı , nasıl olsa okuyamıyacağını bildiğim için feysten yazıp çiziyorum işte
öyle yaniiii ..
sıktım sizleri kusura bakmayın, arada bi bunalımım geliyor böyle
hoşçakalın şimdilik

dimi selayım ya bende geçen akşam onu düşündüm zaman ne çabuk geçiyor değilmi valla allaha çok şükür cnm sizler sayesinde acım dindi şimdi kavuşma heacanı sardı iyiki varsınız...
inşallah barbimde günleri su gibi atlatacak sadece şu acemilik çok sıkıyor adamı ustabirliğe geçince oh be diyoruz...

selayım sorma birde gelecek ya bir o kadarda korkum war sanki bu birazda evliliğe ilk adım gibi bişey gelmeye başladı bana benimki evlenmek için arada engel kalmadı değip duruyor şimdide ailemden uzaklaşma fobisi başladı bende hayat çok eneteresan ya bir mucize biterken diğeri başlıyor

kuşki vakası ne ola ki :26::26:
1 kere mi 2 gün aramamıştı sadece
Tanrımmmmmmm ölmek istiyorum :84::84::84: daha 8 günlük asker bunu 2 kere yaptı şimdidennnnn :113::113:
kuşki vakasıı naası anlatsmki.... meselaa bu kuş ne dese bnm gülesm geliyo bişey ypmasada komik geliy obna öyle bişy
ya kıyaslamaaaaaa vardr bi sebebi dicm sn anlamıcaksn çünkü bnde anlamıyorm ama mesela bn dün çok kızmıştm bugn knuşurken unuttm kızdıgımı onun için burda sen söv ona snra rhatlıyosn

tuti sınawm yok yarın

barbim ben seni kerpetenle sıkıcam şimdi
ne biçim laf o ya seni çok çok çok çok iyi anlıyorum o yüzden hakta veriyorum seninde haklı olduğun yeler var tabiiki ama askerlikde mantık olmadığı gibi beklerkende mantık olmuyor...neden,niçin,niye gibi soru kiplerini kendinden uzaklaştırıp yerine askerlik işte değip geçiştirceksin benim yaptığım gibi...şimdi mutlu mutlu uyu cnm iyi geceler takma kafana....

335dc o zaman gelecek sınavına çalış....
kuşki vakası dedinde aklıma ne geldi bugün bizim mutfak camına güvercin toslamış poposundan kan geliyordu aklıma bizim kuşka geldi dedim ana bizim kuşka adetmi oldu acabayn dedim meğer karga kovalamış kuşu

bugnki snwdn 41 almışm aşkm bni vurcekkkk
oyy koptm adet olmş güvercin hdi ii gceler bnde çıktmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…